در راه بیت المقدس

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكَ لَيَبْعَثَنَّ عَلَيْهِمْ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ مَنْ يَسُومُهُمْ سُوءَ الْعَذَابِ إِنَّ رَبَّكَ لَسَرِيعُ الْعِقَابِ وَإِنَّهُ لَغَفُورٌ رَحِيمٌ

 

 

 به گزارش «شیعه نیوز»، این روزها شبکه‌های اجتماعی مملو از تصاویر سردار پر افتخار ایران «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، است.فعالان رسانه‌ای که در عرصه مقاومت فعالیت‌ می‌کنند، هر روز تصاویر حضور حاج قاسم در عراق و سوریه را به اشتراک می‌گذارند و رسانه‌های دنیا به دنبال تحلیل شخصیت این فرمانده خستگی‌ ناپذیرند.

 
 
 

پس از آنکه شهر شیعه نشین «آمرلی» و منطقه استراتژیک «جرف الصخر» از دست گروه‌های تکفیری ـ تروریستی آزاد شد؛ تصاویر حضور سردار سلیمانی در آن منطقه به سرعت انتشار یافت تا ایران اسلامی باری دیگر به آمریکا و حامیان عربی ـ صهیونیستی‌اش بفهماند که نبض منطقه هیچ‌گاه به دستان خون‌ریز آنان نخواهد افتاد.البته بارها مقامات و سران کشور، رسمی و غیر رسمی اعلام کردند که مقامات و فرماندهان ما به درخواست عراق برای مشاوره نظامی به این کشور سفر می‌کنند و این موضوعی نیست که بتوان آن را انکار کرد.

حتی «لقمان فیلی» سفیر عراق در آمریکا، روز ششم آبان‌ماه در گفتگو با رادیو «سوا» تصریح کرد: حضور سردار «قاسم سلیمانی» در عراق امری طبیعی است و بغداد بارها حضور کارشناسان ایرانی در این کشور را اعلام کرده بود.

اما این‌بار... حاج قاسم در طوزخورماتو

صبح امروز پنج‌شنبه 15 آبان‌ماه یک رزمنده عراقی که خواست نامش فاش نشود در تماس با خبرگزاری ابنا، تصویری را در اختیار ما قرار داد که حاکی از حضور دلاور مرد ایران اسلامی در شهر شیعه نشین طوزخورماتور است.

شهر طوزخوراتو هیچ‌گاه به تصرف گروه‌های تروریستی نظیر داعش نیفتاد، لکن روستاها و مناطق مرزی این شهر به شدت هدف حملات متعدد تکفیریون قرار گرفت و حتی تا حدودی پیش‌روی‌هایی نیز داشتند، تا اینکه سرانجام روز 17 مهرماه گستره جغرافیایی طوزخورماتو (واقع در استان صلاح الدین) به طور کامل از لوث وجود این جنایتکاران پاکسازی شد.


حاج قاسم در طوزخورماتو
تصویر فوق نیز پس از پاکسازی کامل این شهر که بیش از 90 درصد آن را شیعیان تشکیل می‌دهند منتشر شد و باید این ندای رسا را در عراق سر داد که «أیها التکفيریون... القائد السلیماني سیلاحقکم أینما کنتم... نحن المقاومون و حزب‌الله هم الغالبون».
 
منبع:شیعه نیوز
 


طبقه بندی: بسیج  
برچسب ها: الی قدس بیت المقدس ایران اسرائیل بالستیک 

یک شنبه 9 آذر 1393 |

انتفاضه قدس، به کرانه باختری رسید



به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، قدس اشغالی و کرانه باختری همچنان عرصه درگیری های شدید میان جوانان فلسطینی و نظامیان رژیم صهیونیستی است، و در این درگیری ها تا کنون ده ها تن از فلسطینی ها زخمی شده اند.

نظامیان رژیم صهیونیستی، با یورش به منازل فلسطینی ها در منطقه جبل المکبر در قدس اشغالی، عکس های عدی و غسان ابوجمل، دو شهادت طلب عملیات قدس را از دیوارها پایین آوردند و همین مساله به درگیری شدید فلسطینی های این منطقه با نظامیان رژیم صهیونیستی انجامید.

در این درگیری، یکی از نظامیان رژیم صهیونیستی زخمی شد.

در روستای ابودیس نیز نظامیان رژیم صهیونیستی برای متفرق کردن فلسطینی ها به سمت آن ها گاز اشک آور شلیک کردند که در نتیجه آن شماری از جوانان فلسطینی به حالت خفگی دچار شدند.

در روستای صور باهر فلسطینی ها با نظامیان رژیم صهیونیستی درگیر شدند و نظامیان رژیم صهیونیستی با حمله به مردم 19 تن را زخمی و سه تن را بازداشت کردند.

در منطقه رأس العامود در حرم قدس، تفنگنداران رژیم صهیونیستی با گلوله جنگی تظاهرکنندگان فلسطینی را هدف قرار دادند و دستکم یک جوان فلسطینی را زخمی کردند؛ پزشکان از خطرناک بودن زخم او خبر دادند.

یورش صهیونیستها به در روستای العیساویه هم به درگیری شدیدی منجر شد.

اما گسترۀ انتفاضه سوم، به قدس محدود نشد و به شهرهای کرانه باختری نیز کشیده شد.

در شهر بیت لحم، نظامیان رژیم صهیونیستی قصد ورود به شهر را داشتند که با مقاومت جوانان فلسطینی مواجه شدند و نتوانستند به این شهر یورش ببرند.

در پی شدت گرفتن درگیری ها و بالاگرفتن انتفاضه سوم، کابینه رژیم صهیونیستی سرآسیمه، جلسه ای امنیتی تشکیل داد و در پایان رایزنی ها، سربازان ذخیرۀ واحد کماندوهای نظامی را فراخواند و آن ها را در شرق قدس اشغالی مستقر کرد.

 

العالم

 


طبقه بندی: صهیونیزم اخبار  
برچسب ها: الی قدس بیت المقدس ایران اسرائیل بالستیک 

جمعه 30 آبان 1393 |

انتقام رژیم صهیونیستی ازخانواده شهادت طلب

 انتقام رژیم صهیونیستی ازخانواده شهادت طلب                  

 نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز منزل خانواده شهید عبدالرحمان الشلودی یکی از شهادت طلبان فلسطینی را منفجر کردند.

 

 

به گزارش مصاف، شهید عبدالرحمان الشلودی در تاریخ اول آبان ماه جاری، در واکنش به تجاوزهای بی امان صهیونیست ها به قدس و مسجد الاقصی، با خودروی خود، به سمت ایستگاه قطار شهری حمله کرد و شهرک نشینان صهیونیست را زیر گرفت و توانست دو صهیونیست را به هلاکت رسانده، 5 تن را زخمی کند.

مرکز اطلاع رسانی فلسطین تأکید کرد، نظامیان 
رژیم صهیونیستی با یورش به منزل این شهید، ساختمان چهار طبقه را که خانواده شهید در آن به سر می بردند تخلیه کردند و خانه را با مواد منفجره بمب گذاری و منفجر کردند و خانواده شهید را در میان سرمای گزنده بدون هرگونه امکانات و در کنار آوار خانه رها کردند.

رادیو 
رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این اقدام در جهت مبارزه با "تروریسم" صورت می گیرد.

نتانیاهو نخست وزیر 
رژیم صهیونیستی دستور انهدام منزل خانواده های شهادت طلبان عملیات دیروز قدس را نیز صادر کرد، و دستور داد در زمینه سازی برای تخریب خانه های دیگران نیز شتاب شود.



منبع: العالم/مصاف



طبقه بندی: صهیونیزم  
برچسب ها: الی قدس بیت المقدس ایران اسرائیل بالستیک 

جمعه 30 آبان 1393 |

سه‌گانه ایران برای نابودی صهیونیست‌ها

 موشک‌های «اسرائیل‌زن» سپاه را بشناسید/ سه‌گانه ایران برای نابودی صهیونیست‌ها


در اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰، وقتی پروژه شهاب ۳ توسط متخصصان داخلی به صورت کاملاً بومی به ثمر نشست، یکی از آرزوهای دیرینه‌اش تحقق یافت.

 

 

 


 

 

خبرگذاری فارس- گزارش را با یک خاطره از شهید حسن طهرانی مقدم آغاز می‌کنیم؛

 

کسی که وصیت کرد روی سنگ قبرش بنویسند: «اینجا مدفن کسی‌ست که می‌خواست اسرائیل را نابود کند.»

 

این خاطره را یکی از همرزمان نزدیک پدر موشکی ایران، اینگونه روایت می‌کند:

«پس از ایام دفاع مقدس ما فقط سامانه موشکی اسکاد B را داشتیم که وارداتی بود و موشک نازعات که آن هم برای عملیاتی شدن کاملش نیاز به یک مقداری کار داشت تا به آن مرحله برسد.

برای آشنایی با موشک اسکاد B اینجا ا کلیک کنید.

در این شرایط، سردار مقدم دست به طرح‌ریزی برنامه‌ای زد که برای خود ما و حتی تعدادی از بچه‌ها بیشتر شبیه یک رویا بود.

چند ماه که گذشت، ایشان (شهید مقدم) گفت که آرزوی من این است و روزی خیالم راحت می‌شود که به سامانه‌ موشکی دست پیدا کنیم که رژیم غاصب اسرائیل را مورد هدف قرار دهیم.

این، زمانی بود که ما موشک اسکاد 300 کیلومتری آن هم وارداتی غیر بومی داشتیم و حتی داشتن موشک اسکاد C که دارای 500 -600 کیلومتر برای ما یک هدف بسیار بزرگی بود که اگر ما به این سامانه دست پیدا می‌کردیم، چه کار بزرگی انجام دادیم.

اینجاست که سردار مقدم آرزویی می‌کند که قاعدتا باید موشک با 1200-1300 کیلومتر بُرد داشته باشد که بتواند به طور جدی مقابل رژیم صهیونیستی بایستد.

در آن دوران به موازات موشکهای سوخت جامد زلزال، به موشک‌های شهاب1 و شهاب 2 نیز دست یافتیم.

دیگر کاملا آن موشکهای اسکاد با تولید و طراحی و ساخت موشکهای شهاب 1و2 کاملا بومی شدند یعنی این قدم ها با آن تلاشهای بی وقفه‌ای که انجام می‌شد، یکی یکی به ثمر می‌نشست.

در اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 وقتی پروژه شهاب 3 توسط متخصصین داخلی به صورت کاملاً بومی به ثمر می‌نشیند، یکی از آرزوهای دیرینه‌اش تحقق پیدا می‌کند.

من خودم شاید تصورم این بود که خب ما به موشک شهاب3 دست پیدا کردیم. برد مناسبی که بتواند اسرائیل را تحت پوشش قرار بدهد و در حقیقت یک هدف بزرگ تامین شده، پس دیگر کار تمام است اما کار برای حاج حسن تمام نشده بود.

به خاطر داریم آن زمانی که اعلام شد جمهوری اسلامی ایران صاحب سامانه موشکی شهاب3 شد، در اردوگاه دشمن چه اوضاعی پیش آمد.

در هر مقطعی که فنآوری سامانه‌های موشکی پیشرفته‌تر می‌شد، این رعب و وحشت در دل دشمن بیشتر گسترش پیدا می‌کرد.»

* نامدارترین موشک‌های ایرانی از شهاب تا قدر

خانواده «شهاب» را باید نامدارترین نسل موشک‌های ایرانی بنامیم که در 3 رنج شهاب1،2 و3 تولید شدند.

در واقع جمهوری اسلامی ایران در اولین گامهای خود برای تولید موشک در داخل، شهاب 1 را با بُرد 300 کیلومتر از روی موشک اسکادB ساخت و حدود 2 سال بعد، موشک شهاب 2 با بُرد 500 کیلومتر ساخته شد.

بعد از آن بود که با الگوبرداری از روی موشک اسکاد C، اولین موشک جمهوری اسلامی ایران با هدف اصابت به سرزمین‌های اشغالی با نام «شهاب 3» تولید شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

شلیک موشک شهاب 3

این موشک بُردی در حدود 1150 کیلومتر داشت که برای اصابت به سرزمین‌های اشغالی می‌بایست از مرزهای غربی کشور نظیر گیلانغرب شلیک می‌شد.

پس از آزمایش موشک شهاب 3 در سال 1377 و اعلام مشخصات آن از جمله بُرد، نگاه دشمنان به توانایی موشکی ایران تغییر کرد زیرا ارائه نمونه‌های جدیدتر، دوربُردتر و دقیق‌تر از خانواده موشکهای شهاب نشان دهنده رسیدن ایران به سطوح بالای فناوری موشکی بود که نوید محصولات مخوف‌تری را در آینده می‌داد.

نمونه‌های مختلفی از شهاب3 تولید و به خدمت نیروهای مسلح کشور درآمد که از نظر بُرد و زیرسامانه‌ها ارتقاء یافته‌اند اما همگی یک مرحله‌ای سوخت مایع بوده و از سامانه هدایت اینرسیایی برخوردارند.

از جمله می‌توان به نمونه‌ پیشرفته‌تر شهاب 3 با نام «قدر» با قابلیت بهره‌گیری از کلاهک‌های Multi War Head (بارانی)، تولید و تحویل رده های عملیاتی گردیده که قابلیت هدف‌گیری تا بُرد 2هزار کیلومتر را دارند.

 

 

 

 

 

 

 

 

شلیک موشک قدرF

قدر البته در 2 نوع قدر F و قدر H تولید شد که بُرد این موشک در نوع دوم آن چیزی در حدود 1650 کیلومتر است.

 

 

 

 

 

 

 

 

موشک های قدرH در رژه نیروهای مسلح

موشک‌های سوخت مایع با توجه به نیاز به شارژ شدن سوخت در مخازن پیش از پرتاب، زمان آماده‌سازی زیادی دارند. در این حالت امکان شناسایی موشک پیش از پرتاب وجود دارد. برای رفع این مشکل از سالها پیش سیلوهای زیرزمینی برای پرتاب موشک‌های بالستیک در نقاط مختلف کشور ساخته شده که می‌توان موشک شارژ شده و آماده شلیک را تا چند ماه در آنها نگاه داشت.

جدول مقایسه‌ای مشخصات شهاب3 و قدرF

نام بُرد طول وزن مسلح وزن سرجنگی نوع سوخت قطر جدایش ماموریت
شهاب3 1150 کیلومتر 15.54 متر 15360 کیلوگرم 670 کیلوگرم مایع 125 سانتیمتر یک مرحله ای زمین به زمین
قدرF 1950 کیلومتر 15.86 متر 17460 کیلوگرم 650 کیلوگرم مایع 125 سانتی متر یک مرحله ای زمین به زمین

با دستیابی ایران به موشک 2هزار کیلومتری سوخت مایع -بردی که تاکنون از سوی فرماندهان نیروهای مسلح به عنوان سقف تعیین شده برای موشک های زمین به زمین ایرانیست- این بُعد از نیازهای موشکی برآورده شد. اما از آنجا که در این صنعت، 2 فاکتور «دقت» و «قدرت» نیز به اندازه «بُرد» تاثیرگذار است، صنعت موشکی با تدبیر شهید طهرانی مقدم به طی مجدد مسیر گذشته پرداخت اما این بار با هدف تامین دقت و قدرت تخریب بیشتر موشک‌ها.

یکی از هدف‌گذاری‌ها در نسل های پس از شهاب و قدر، استفاده از «سوخت جامد» در موشک های دوربُرد بود. سوختی که البته در موشک های کوتاه بُرد فاتح با برد 300 کیلومتر نیز بکار رفته اما حالا باید این سوخت به موشک هایی تزریق شود که ماموریت اصلی آنها نابودی بزرگترین دشمن انقلاب اسلامی در منطقه است.

البته باید این را هم در نظر داشت که استفاده از سوخت جامد اگرچه توانمندی ها را در حوزه های مختلفی نظیر قدرت، سرعت افزایش می دهد اما خطرپذیری و ریسک بالایی نیز دارد.

* سجیل؛ غول 23 تُنی ایران برای نابودی اسرائیل

موشک «سجیل»همانند موشک قدر (مدل پیشرفته و ارتقا یافته شهاب3 با برد حدود 2هزار کیلومتر) در نیمه دوم دهه 80.ش معرفی شد که برخی آنرا برترین موشک بالستیک ایرانی می‌دانند.

 

 

 

 

 

 

 

 

این موشک (محصول پروژه عاشورا)، اولین موشک دوربُرد سوخت جامد ایران، به سرعت و تنها ظرف چند دقیقه آماده پرتاب شده و پس از شلیک نیز پرتابگر آن به سرعت محل را ترک می‌کند. این ویژگی باعث کاهش احتمال نابودی موشک قبل از پرتاب می‌شود.

همچنین به دلیل شتاب بسیار بالای سجیل، امکان ردگیری آن در فازهای اولیه پرتاب بسیار کم و عملآً شانس دشمن برای انهدام این موشک در طی پرواز را ناچیز می‌کند.

بُرد سجیل 2000 کیلومتر عنوان و تاکنون در 2 نمونه سجیل 1 و 2 معرفی شده است.

این موشک از نوع دو مرحله ای بوده که پس از اتمام سوخت مرحله اول، این بخش از موشک جدا شده و مرحله دوم روشن می شود. با اینکار، بخشی از جرم بدنه که خالی شده و بار اضافه محسوب می‌شود، از موشک جدا شده و به افزایش بُرد کمک می‌کند.

سجیل با خروج از جو و طی مسیر در چنین ارتفاعی به داخل جو بازگشته و با سرعت حدود 13 ماخ (حدود4300 متر بر ثانیه) به سوی هدف سرازیر می‌شود که انهدام آنرا برای تمام سامانه‌های دفاع هوایی موجود «ناممکن» کرده است.

فناوری سوخت جامد مرکب که در این موشک استفاده شده نیز علاوه بر ویژگی‌های رانشی مطلوب، عمر انبارداری بالایی را نیز برای آن به دنبال دارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

شلیک موشک سجیل

سامانه های هدفگیری ناوبری و هدایت سجیل دقت بسیار بالایی را برای آن به ارمغان آورده اند که برای این موشک ارزش عملیاتی زیادی را ایجاد کرده است.

موشک سجیل 2 نیز از سوخت جامد استفاده می‌کند که نسل جدیدتری از سوخت موشک به شمار میرود. همچنین این موشک از سرعت و دقت بیشتری در برخورد با هدف بهره برده و از عملکرد منحصر به فردی در سیستم ناوبری به نسبت دیگر موشکهای زمین به زمین ایران برخوردار است.

مشخصات موشک سجیل

نام برد طول وزن مسلح وزن سرجنگی نوع سوخت قطر جدایش ماموریت
سجیل 2000 کیلومتر 17.9 متر 23540 کیلوگرم 650 کیلوگرم جامد 125 سانتیمتر دو مرحله‌ای زمین به زمین

بنابر این با توجه به اخبار و گزارش‌های رسمی اعلام شده از سوی نیروهای مسلح، تا امروز باید سه‌گانه «شهاب»، «قدر» و «سجیل» را نامزدهای اصلی نابودی اسراییل دانست، موشک‌هایی که از فاصله دور به سمت سرزمین های اشغالی شلیک می‌شوند و البته اینها به جز موشک‌های پیشرفته‌ایست که امروز در اختیار مقاومت اسلامی منطقه قرار دارد.

* ویژه‌نامه «تیغ‌های آبدیده»

(سی‌امین سال اقتدار موشکی و سومین سالگرد شهادت شهید حسن طهرانی مقدم)

 

منبع:خبرگذاری فارس



سامانه آرو” و ۵ سال تلاش ناکام اسرائیل برای مقابله با بالستیک‌های ایرانی

 چندی پیش “ایگور کوناشنکوف” سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که آزمایش مشترک آمریکا و اسرائیل روی سامانه دفاع موشکی “آرو ۲″ که با هدف مقابله با حملات احتمالی موشک‌های بالستیک ایران بوده، شکست خورده است.

چند ساعت قبل‌تر از این اظهارات نیز، وزارت دفاع روسیه از شلیک یک فروند موشک بالستیک در دریایی مدیترانه خبر داده ولی اعلام نکرده بود که این موشک از کجا و با چه هدفی شلیک شده است.

اما بعد از گذشت چندین ساعت اعلام شد که رژیم صهیونیستی با همکاری آمریکا یک فروند موشک بالستیک را به عنوان هدف به سوی یک نقطه معین در دریای مدیترانه شلیک کرده‌اند و سپس با استفاده از سامانه دفاع موشکی آرو۲ سعی در انهدام آن داشته‌اند اما این سامانه در هدف قراردادن موشک شلیک شده ناکام مانده و موشک بالستیک به ۳۰۰ کیلومتری تلاویو و در دریایی مدیترانه فرود آمده است.

آرو ۲ (Arrow 2 anti-missile defense system)، یک سامانه دفاع موشکی و پدافندی است که قبل‌تر، اسرائیل نسل اول آن را با همین نام رونمایی کرده بود که بعدها آن سامانه را نیازمند تحول اساسی دید لذا مجبور شد یک سامانه موشکی جدید به نام آرو۲ را که اساسا با نام مقابله با موشک‌های بالستیک ایرانی از جمله موشک شهاب۳، معرفی شده بود را بسازد.

شهاب ۳ یک موشک زمین به زمین میان برد، با قابلیت جدایش بدنه و سرجنگی است و با سوخت مایع به پرواز در می‌آید. این موشک قادر است اهداف را در برد نزدیک به ۲ هزار کیلومتری هدف قرار دهد.

اگر چه سامانه موشکی آرو۲ برای مقابله و انهدام موشک شهاب ۳ ساخته شده است اما امروزه ایران، موشک‌های برد بلند و میان‌برد بسیاری از جمله سجیل و قدر را در اختیار دارد که همه این موشک‌ها قابلیت پرتاب زمینی داشته و می‌توانند از هر نقطه‌ای در ایران به سوی اهداف شلیک شوند.

یکی از مهمترین توانایی‌های ایران برای شلیک این موشک، شلیک از سیلوهایی است که زیر زمین بوده و به هیچ وجه قابل شناسایی نیستند؛ به این معنا که لانچری (پرتابگر) ثابت در زیر زمین قرار داده شده و دریچه‌‌ای در قسمت فوقانی آن برای خروج موشک و پرواز آن به سوی هدف در نظر گرفته می‌شود. تنها چند کشور در جهان از جمله ایران، آمریکا و روسیه از تکنولوژی پرتاب سیلویی موشک‌ها برخوردارند.

اما حالا رژیم صهیونیستی یک سامانه موشکی به نام آرو۲ را تست کرده که بنابر اعلام وزارت دفاع روسیه، این آزمایش ناموفق بوده است. این موشک پیشتر نیز در سال ۸۸ آزمایش شده و در رهگیری هدف بالستیکش شکست خورده بود.

139306221450305443627004 سامانه آرو و ۵ سال تلاش ناکام اسرائیل برای مقابله با بالستیک‌های ایرانی

لحظه شلیک موشک شهاب

سال ۸۸ – شبکه تلویزیونی المنار لبنان: سیستم ضد موشکی جدید اسرائیل با نام آرو ۲ در جریان یک آزمایش، در هدف قرار دادن یک موشک بالستیک ناکام ماند. این خبری بود که در آن سال منتشر شد و ساعتی بعد، پنتاگون با صدور بیانیه‌ای ضمن تایید این خبر، اعلام کرد که این آزمایش در سواحل مرکز “کالیفورنیا” بین منطقه “سانتا باربرا” و “بوینت موجو” تست شده است.

طبق گزارش پنتاگون، ۳۰ موشک به طور همزمان برای رهگیری یک موشک بالستیک مشابه موشک “شهاب ۳ ایران” آماده شده بودند اما هیچ کدام از این ۳۰ موشک درست عمل نکرده و نتوانستند موشک بالستیک شلیک شده به عنوان هدف را مورد اصابت قرار دهند.

آرو۲ که در سرزمین‌های اشغالی به نام “پرنده افسانه‌ای” مشهور است، در واقع یک سامانه‌ موشکی ساخت مشترک اسرائیل و آمریکاست که طبق آن، سازمان دفاع استراتژیک آمریکا قراردادی برای تولید مشترک یک سیستم ضدموشک به نام Chetz-1 یا همان Arrow-1 با صنایع هوافضای اسرائیل امضا کرده بود و نهایتا اولین سری از سامانه‌های آرو ساخته و تحویل رژیم صهیونیستی شد و این رژیم نیز اولین لانچرهای آن را در سال ۲۰۰۰ میلادی در مناطقی از سرزمین‌های اشغالی مستقر کرد.

اندکی بعد، به دلیل تحولات مختلف و به‌روز شدن تجهیزات موشکی کشورهای منطقه، اسرائیل تصمیم به بروزرسانی آرو می‌گیرد و ارتقا سامانه آرو۱ و ساخت آرو۲ را در اواخر دهه ۹۰ میلادی به آمریکا سفارش می‌دهد و این سامانه در سال ۲۰۰۰ میلادی در یک پایگاه نظامی اسرائیل به نام پالماخیم (Palmachim Airbase) در حوالی تلاویو رونمایی می‌شود.

139308231435027854081424 سامانه آرو و ۵ سال تلاش ناکام اسرائیل برای مقابله با بالستیک‌های ایرانی

پایگاه هوایی پالماخیم با نشانگر قرمز رنگ در تصویر دیده می‌شود

ژنرال ایتان بن الیاهو، فرمانده وقت نیروی هوایی ارتش اسرائیل در سال ۲۰۰۰ و همزمان با اعلام پایان مراحل ساخت آن گفته بود: این روز بزرگی برای نیروهای دفاع هوایی است و ما توانستیم تنها سلاح از این مدل را در جهان بسازیم و برای اولین بار یک سامانه دفاع هوایی برای مقابله با موشک‌های بالستیک ساخته‌ایم.

سال ۸۸ آمریکا توانسته بود سامانه آرو۲ را به روز کرده و آن را تبدیل به سامانه‌ای قدرتمند کند که توان مقابله با موشک بالستیک ایرانی از جمله شهاب ۳ را دارد اما پس از معرفی این سامانه، نوبت به تست میدانی آن می‌شود. تست رسمی انجام می‌شود ولی آزمایش سامانه در مقابل موشکی که طبق ادعای آمریکایی‌ها فقط “شبیه” موشک شهاب ۳ بوده، ناموفق اعلام می‌شود.

یکی از مهمترین ویژگی‌های سامانه دفاع هوایی آرو ۲، برد بلند بودن آن است. طبق اطلاعات منتشره، این سامانه بردی در حدود ۱۰۰۰ کیلومتر داشته و قابلیت هدف‌قرار دادن موشک‌های بالستیک قبل از رسیدن به نقطه هدف و در ارتفاع بالا را داراست.

این سامانه موشکی از ۴ بخش اصلی و متحرک تشکیل شده است:

یک کامیون حمل کننده‏ لانچرهای موشک موسوم به Hazelnut Tree Launch Control Center

یک کامیون حمل کننده ادوات مخابراتی Communications Center

یک کامیون حمل کننده سیستم کنترل آتش موسوم به Citron Tree Fire Control Center

یک کامیون حمل سیستم رادار موسوم به Mobile Green Pine Radar System

وزن موشک‌های آرو۲ در زمان پرتاب، ۱۳۰۰کیلوگرم و سرعت هر موشک سه کیلومتر بر ثانیه است. هر موشک آرو ۲ در حدود یک و نیم میلیون دلار قیمت و هزینه دارد و تاکنون میلیون‌ها دلار برای ارتقا این سامانه از سوی اسرائیل و آمریکا هزینه شده است.

البته هم‌اکنون اسراییل از سامانه موشکی و دفاع هوایی دیگری همچون گنبد آهنین و فلاخن داوود استفاده می‌کند، سامانه‌ای که در جریان جنگهای ۳۳ روزه، ۲۲روزه، ۸ روزه و ۵۱ روزه با گروه‌های مقاومت حزب‌الله لبنان و فلسطین، از بین چند هزار راکت شلیک شده به سوی سرزمین‌های اشغالی، فقط توانست چند صد راکت را رهگیری و منهدم کند و این باعث اثبات ناکارآمدی این سامانه‌ها در برابر ضربات موشکی شد.

حالا با گذشت ۵ سال از تست‌های اولیه آرو۲ که به روز شده و میلیون‌ها دلار هم صرف اصلاح آن شده است، سامانه‌ای که محصول مشترک آمریکا و اسرائیل بوده و با مشارکت ۱۵۰ شرکت مطرح آمریکایی ساخته شده است، دوباره تست شده اما باز هم موشک‌های بالستیک‌زن این سامانه پدافندی، ناموفق عمل کرده‌اند و این یعنی موشک‌های این سامانه در انهدام چند موشک بالستیک هم ناتوان بوده‌اند، حال اینکه یکی از پاسخ‌های ایران به هر تهاجم احتمالی صهیونیست‌ها، بارانی از موشک‌های بالستیک خواهد بود.

سال ۹۲ – حرم مطهر رضوی؛ امام خامنه‌ای با بیان اینکه رژیم غاصب صهیونیستی در حد و اندازه‌ای نیست که در صف دشمنان ملت ایران به حساب بیاید، اشاره به برخی تهدیدهای سردمداران رژیم صهیونیستی مبنی بر حمله نظامی به ایران کردند و فرمودند: “اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی ایران تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.”
این پاسخ رهبر انقلاب به تهدیدهای مکرر صهیونیست‌ها و در قالب استراتژی تهدید در برابر تهدید، یک تهدید عملی بوده و تنها “یکی از راه‌های عملی شدن آن” شلیک موشک‌های برد بلند است. فرض بر اینکه اسرائیل موفق به شلیک موفقیت‌آمیز از این سامانه و انهدام چند موشک هدف شود اما در مقابل بارانی از موشک‌های شهاب یا سجیل، قدر و … چه خواهد کرد یعنی چیزی شبیه جنگ اخیر غزه که در آن بارانی از راکت‌ها در شهرهای مختلف سرزمین‌های اشغالی باریدن گرفت.

139207200918066081334124 سامانه آرو و ۵ سال تلاش ناکام اسرائیل برای مقابله با بالستیک‌های ایرانی

لحظه شلیک موشک بردبلند سجیل

البته ناگفته نماند که موشک‌های دوربرد ایرانی علاوه بر اینکه به سرهای جستجوگر و حرارتی تجهیز شده‌اند، دارای کلاهک‌های بارانی هم هستند و این یعنی بارانی از موشک‌های بارانی.

منبع : تسنیم/فاراقلیط



طبقه بندی: بسیج  
برچسب ها: الی قدس بیت المقدس ایران اسرائیل بالتیک 

شنبه 24 آبان 1393 |

سکته ناقص آمریکا کامل شد؛ فیلم پرواز RQ۱۷۰ ایرانی منتشر شد

سردار حاجی‌زاده زمان مأموریتی شدن RQ۱۷۰ ایرانی را زمستان سال جاری عنوان کرد و گفت: تا پایان سال برنامه داریم حداقل ۴ فروند از این نمونه‌ها را بومی کرده و وارد مأموریت هم بشویم.
 
 

به نقل از روابط عمومی سپاه، سردار امیر علی حاجی زاده با بیان اینکه آمریکایی ها با دیدن RQ۱۷۰ ایرانی سکته ناقصشان کامل می شود، تاکید کرد: نمونه آمریکایی آن را چون غنیمت است پس نمی دهیم اما اگر تحریم‌های ایران علیه آمریکا برداشته شود شاید یک نمونه ایرانی را به آمریکا بدهیم.

وی با اعلام اینکه فیلم پرواز پهپاد RQ۱۷۰ ایرانی امروز(چهارشنبه) از سیمای جمهوری اسلامی پخش خواهد شد، اظهار داشت: از زمان به غنیمت گرفتن هواپیمای RQ ۱۷۰ آمریکایی تا زمان به پرواز درآمدن RQ ۱۷۰ ایرانی کمتر از سه سال گذشت و در طی این مدت ده ها پروژه تعریف شد که یکی از آن پروژه ها ساخت و مهندسی معکوس هواپیمای RQ ۱۷۰ بود.

وی افزود: در زمینه ساخت RQ ۱۷۰ ایرانی طراحی معکوس صورت گرفت. طراحی معکوس با مهندسی معکوس تفاوت دارد به این معنا که در ساخت RQ ۱۷۰ ایرانی با استفاده از برخی زیرمجموعه ها و ایده های اصلی هواپیمای آمریکایی ایده های بومی نیز در فرایند تولید RQ ۱۷۰ ایرانی بکار گرفته شد.

سردار حاجی زاده در تشریح مشخصات و قابلیت‌های پهپاد RQ ۱۷۰ خاطر نشان کرد: همانطور که متخصصان امر هوایی اطلاع دارند مجموعه بال بدنه و بخش عمودی و افقی هواپیما در یک بال خلاصه شده که از طبیعت الگو گرفته است و به همین دلیل میزان اصطکاک و مصرف سوخت آن نسبت به مورد مشابه بسیار کاهش پیدا کرده است.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه رادار گریزی و پنهانکاری را از ویژگی های اصلی پهپاد آمریکایی دانست و افزود: این ویژگی ها باعث شده بود تا این هواپیمای بدون سرنشین نقش اول جاسوسی سازمان سیا را در منطقه ایفا کند که البته با به غنیمت گرفتن این هواپیما ضربه ای به پیکره آمریکایی ها وارد شده که به سادگی التیام پیدا نخواهد کرد.

وی با اشاره به طراحی معکوس این پهپاد به دست توانمند متخصصان ایرانی و تاکید بر دست‌یابی به محموله‌ها اهمیت آن نسبت به خود هواپیما گفت: با به غنیمت گرفتن این هواپیما در واقع به قابلیت های پرنده در بخش جاسوسی و پنهانکاری و اطلاعاتی که در آن انباشته شده بود و نیز روش هایی که آمریکایی ها برای جاسوسی داشتند دست پیدا کردیم.

وی با تشریح مختصات و قابلیت‌های پهپاد RQ ۱۷۰ ایرانی عنوان کرد: هواپیما ها از بدنه، بال عمودی و بال افقی و بال اصلی تشکیل شده اند ولی در این نوع هواپیما همه این چهار جزء در بال خلاصه شده اند و این به کاهش وزن کمک می کند و با کاهش سرعت واماندگی و مصرف سوخت ، مداومت پرواز را افزایش داده و کمک می کند این هواپیما ماموریت های خود را نسبت به هواپیماهای هم اندازه خود و یا در مقایسه با هواپیماهای سنتی که بال افقی، عمودی و دمی دارند بهتر اجرا کند.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه در تبیین نوع کاربری و مأموریت‌های پهپاد RQ ۱۷۰ ایرانی بیان داشت: اولین نمونه‌های ساخته شده این هواپیما رزمی است و با توجه به نوع موتور جت، موتور پیستونی، در اندازه‌های مختلف در بخش‌های مراقبت، شناسایی و رزمی و انواع و اقسام مأموریت‌های مرتبط مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، البته این امکان توسط متخصصین فراهم شده تا نمونه‌های دیگر این هواپیما نیز ساخته شود.

حاجی زاده زمان ماموریتی شدن این هواپیما را سه ماهه چهارم سال جاری عنوان کرد و گفت: تا پایان سال برنامه داریم حداقل ۴ فروند از این نمونه ها را بومی و وارد ماموریت هم بشویم، ولی اجرای ماموریت های انبوه از سال آینده آغاز خواهد شد.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه در پایان در خصوص نامگذاری پهپاد RQ ۱۷۰ ایرانی اظهار داشت: نامگذاری RQ ۱۷۰ ایرانی را به مردم عزیز کشورمان واگذار می کنیم و از طریقی که اعلام خواهد شد از آنها کمک خواهیم گرفت.

منبع:فاراقلیط



طبقه بندی: بسیج  
برچسب ها: الی قدس بیت المقدس rq170ایرانی RQ170ایرانی  

چهار شنبه 21 آبان 1393 |

چرا می‌توان به رژیم اسرائیل اهانت کرد؟

 چندی است رهبر انقلاب رژیم صهیونیستی را با القابی همچون سگ‌ هار[۱]، گرگ درنده[۲]، گرگ‌های صهیونیست[۳]، رژیم کافر و محارب، رژیم وحشی و گرگ صفت[۴] و … خطاب کرده‌اند، اما آنچه نیازمند سؤال و پاسخ است تبیین این مسئله که آیا می‌توان اهل کتاب را با لقب‌های غیر انسانی مورد خطاب قرار داد؟

669476 429 چرا می‌توان به رژیم اسرائیل اهانت کرد؟ مساله از آنجا شروع می‌شود که رهبر انقلاب بر اساس نگاه فقهی – اسلامی، رژیم صهیونیستی را به عنوان «کافر حربی» در منطقه می‌دانند و می‌فرمایند: جنایت هولناک رژیم صهیونیستی در غزه و قتل‌عام صدها مرد و زن و کودک مظلوم، بار دیگر چهره‌ی خونخوار گرگ‌های صهیونیست را از پشت پرده‌ تزویرِ سال‌های اخیر بیرون آورد و خطر حضور این کافر حربی را در قلب سرزمین‌های اُمت اسلام، به غافلان و مسامحه‌کاران گوشزد کرد. مصیبت این حادثه‌ هولناک برای هر مسلمان بلکه برای هر انسان با وِجدان و با شرف در هر نقطه‌ جهان بسی گران و کوبنده است، ولی مصیبت بزرگتر سکوت تشویق‌آمیز برخی دولت‌های عربی و مدّعی مسلمانی است. چه مصیبتی از این بالاتر که دولت‌های مسلمان که باید در برابر رژیم غاصب و کافر و محارب، از مردم مظلوم غزه حمایت می‌کردند، رفتاری پیشه کنند که مقامات جنایتکار صهیونیست، گستاخانه آنها را هماهنگ و موافق با این فاجعه‌آفرینیِ بزرگ معرفی کنند؟[۵]

کافر حربی کیست و مصادیق فعلی آن در جهان چه کسانی هستند؟

بسیاری از اهل کتاب از نگاه کلامی (نه فقهی) قرآن، کافر نیستند؛ بلکه مؤمنند زیرا به مبدأ و معاد و توحید و نبوت و معاد ایمان دارند و پیامبران قبل از پیامبر خود و پیامبر خود را قبول دارند و هر گاه پیامبری پیامبران بعد برای آنان ثابت شود، ایمان می آورند.

بر این اساس از دیدگاه کلی در زمان حاضر همه افرادی که به دینی غیر از اسلام معتقدند، کافر فقهی محسوب می شوند، در نتیجه می‌توان گفت بخش عمده انسان‌های موجود در عالم، از جمله اهل کتاب کافر فقهی محسوب می‌شوند.

حال کفاری که در سرزمین‌های اسلامی هستند، می‌توانند بر اساس پرداخت جزیه به زندگی خود ادامه دهند.

در فقه اسلامی با أهل کتاب می‌شود قرارداد ذمه منعقد کرد و آنها مکلف به پرداخت جزیه به حاکم اسلامی هستند و از این طریق در امان دولت اسلام هستند و جان و مال و عرضشان محترم و در امان هست.

اما آنها که قراداد ذمه با دولت اسلامی امضا نکرده‌اند؛ کافر حربی محسوب شده و مال و جان و عِرض‌شان احترامی ندارد.

از سوی دیگر، کفاری که در سرزمین‌های غیر اسلامی ساکن هستند و تحت حکومت غیر اسلامی زندگی می‌کنند، احکام دیگری بر آنها مترتب است که در ادامه توضیح داده می‌شود.

تقسیم‌بندی سرزمین‌ها در حقوق اسلامی

در ارتباطات کشورهای اسلامی با سایر کشورها، عموم فقیهان و حقوقدانان مسلمان، معمولاً به دو تقسیم‌بندی عمده قائل هستند:

۱- دار الاسلام

۲- دار الکفر 

در خصوص مفهوم این دو “دار” نظرات گوناگونی ابراز شده است . طبق یک نظر، سرزمین‌های واقع در قلمرو حکومت اسلام که احکام اسلام در آن سرزمین‌ها نافذ و شعایر آن برپا می‌گردد، دار الاسلام است.[۶] بنابراین دارالاسلام شامل جزیره العرب و سرزمین هایی که مسلمانان فتح کرده‌اند و سرزمین‌هایی که در برابر سیادت اسلام و قانون آن سر فرود آورده و نظام‌های اسلامی درآنها جریان یافته باشد، خواهد گردید. بر این اساس، دار الکفر” سرزمین‌هایی است که به واسطه خارج بودن از قلمرو نفوذ اسلام، احکام دینی و سیاسی اسلام در آنها اجرا نمی‌شود.[۷]

در کنار تقسیم بندی دوگانه فوق،سرزمین‌ها یا به اصطلاح “دار” های دیگری هم وجود دارد که در رابطه با سرزمین اسلامی قابل تعریف است و شامل دار العهد، دار الهدنه، دار الحیاد، دار الشرک، دار الحرب و … می‌شود و توضیحات بیشتر خارج از هدف گزارش فوق است.

آنچه مهم به نظر می‌رسد، بر اساس تقسیم بندی‌های فوق از نظر حقوقی و همچنین تقسیمات مرزی بین‌المللی، سرزمین که با کشور اسلامی در جنگ و حرب باشد و سکنه آن مسلمان نباشند، به عنوان دارالحرب شناخته شده و سکنه آن نیز بر اساس شرایطی کافر حربی محسوب می‌شوند.

احکام مترتب بر کفار در حال جنگ با مسلمین

یکی از احکامی که خاص کفار حربی و برخی دیگر از صنوف مردم هست؛ این است که سب و اهانت به آنها جائز و بلکه ممکن است تحت شرایطی راجح باشد.

توضیح مطلب آنکه بر خلاف تصور خیلی از مردم که فکر می‌کنند سب و توهین و اهانت مطلقاً جائز نیست و نسبت به هیچ‌کسی و تحت هیچ شرایطی ما مجاز به اهانت نیستیم؛ در دین اسلام و بر اساس مبانی فقهی، سب و اهانت نسبت به برخی و اشخاص و تحت برخی شرایط جائز و بلکه ممکن است راجح نیز باشد. برای نمونه یکی از مصادیق استثناء شدن سب و اهانت متجاهر به فسق است. یعنی کسی که فاسق است و فسقش را علنی انجام می‌دهد و ابائی از این مسأله ندارد که این حالت از مستثنیات بحث سب و علاوه بر آن بحث غیبت است.

گاهی اوقات ممکن است کسی فاسق باشد و عادت به ارتکاب معاصی داشته اما این معصیت را مخفیانه انجام می‌دهد و از اینکه این امر علنی شود؛ و مردم بفهمند این شخص أهل معصیت است احساس ناراحتی و اکراه می‌کند. در این حالت، غیبت این شخص حرام است و ایضاً سب و اهانت به این شخص. اما گاهی اوقات فردی فاسق هست؛ و این فسقش نیز علنی است و ابائی از علنی انجام دادن فسق ندارد و به اصطلاح فقهی «معلن به فسق» یا «متجاهر به فسق» محسوب می‌شود. در همچین فردی غیبت و اهانت به این شخص جایز محسوب می‌شود.

از دیگر موارد استثناء سب و اهانت مبدعین در دین مبین هستند که طبق روایت صحیحه “داود بن سرحان” از رسول الله(ص) سب اینها نه تنها جائز و بلکه تحت شرایطی واجب می‌شود.

متن صحیحه بدین شرح است: «عَنْ دَاوُدَ بْنِ سِرْحَانَ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص إِذَا رَأَیْتُمْ أَهْلَ الرَّیْبِ وَ الْبِدَعِ مِنْ بَعْدِی فَأَظْهِرُوا الْبَرَاءَهَ مِنْهُمْ وَ أَکْثِرُوا مِنْ سَبِّهِمْ وَ الْقَوْلَ فِیهِمْ وَ الْوَقِیعَهَ وَ بَاهِتُوهُمْ کَیْلَا یَطْمَعُوا فِی الْفَسَادِ فِی الْإِسْلَامِ وَ یَحْذَرَهُمُ النَّاسُ وَ لَا یَتَعَلَّمُوا مِنْ بِدَعِهِمْ یَکْتُبِ اللَّهُ لَکُمْ بِذَلِکَ الْحَسَنَاتِ وَ یَرْفَعْ لَکُمْ بِهِ الدَّرَجَاتِ فِی الْآخِرَهِ.» [۸]

ترجمه: داود بن سرحان نقل می‌کند از امام صادق(ع) که می‌فرمود: رسول الله(ص) فرمودند: هر گاه پس از من اهل ریب و بدعت (یعنی افرادی که در دین بدعت می‌گذارند.) دیدید؛ برائت و بیزاری خود را از آنها آشکار کند و زیاد به آنها دشنام بدهید و درباره‌ آنها بد بگویید و “باهتوهم” تا آنها در اسلام طمع نکنند و مردم از آنها بر حذر باشند و از بدعت‌های آنها چیزی نیاموزند. بدین وسیله خداوند متعال برای شما اجر و ثواب خواهد نوشت؛ و درجات شما را در آخرت بدینوسیله بالا خواهد برد.

این حدیث به لحاظ سندی صحیح محسوب می‌شود و مورد استناد کثیری از فقهاء عظام امامیه در جواز سب مبدعین قرار گرفته است.[۹]

نکته‌ای که در باب این حدیث وجود دارد لفظ «باهتوهم» در حدیث است که در معنای آن بین فقهاء اختلاف نظر وجود دارد. به همین دلیل در ترجمه حدیث نیز، این لفظ ترجمه نشد. عده‌ای از علما این «باهتوهم» را بدین معنا گرفته‌اند که بدعت‌گزاران در دین را با براهین قاطع آنچنان سرکوب کنید که جرئت اظهار نظر نداشته باشند. (همان معنای که در آیه‌ شریفه‌ «فَبُهِتَ الَّذی کَفَرَ»(البقره:۲۵۸) وجود دارد.) اما عده‌ای دیگر نیز گفته‌اند این معنا از ریشه «بهت» هست. اما اینجا ریشه «باهت» آمده است. ریشه «باهت» به معنی بهتان‌زدن است یعنی حتی طبق این حدیث ما مجاز به تهمت‌زدن به مبدع هستیم.

حال یکی دیگر از مستثنیات بحث اهانت، کفار حربی‌اند که در جنگ و عناد با اسلام هستند. کفار حربی از آنجا که در حال جنگ و دشمنی با اسلام هستند؛ هیچ‌گونه حرمتی نداند و اگر در جنگ با مسلمین اسیر شدند؛ به بردگی و کنیزی گرفته می‌شوند که احکام خاص فقهی برای برده و کنیز وجود دارد و دقیقاً به همین دلیلی که کفار حربی هیچ حرمتی ندارند؛ سب و اهانت به آنها نیز جایز است.

حتی در خود قرآن کریم و سیره أهل البیت(علیهم‌السلام) که نیز دقت بکنیم؛ موارد متعددی را می‌بینیم که نسبت به مخاطب از ادبیات تند و تحقیرآمیزی استفاده شده است. به چند مثال در این زمینه توجه بفرمایید:

۱- مَثَلُ الَّذینَ حُمِّلُوا التَّوْراهَ ثُمَّ لَمْ یَحْمِلُوها کَمَثَلِ‏ الْحِمارِ یَحْمِلُ أَسْفاراً بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذینَ کَذَّبُوا بِآیاتِ اللَّهِ وَ اللَّهُ لا یَهْدِی الْقَوْمَ الظَّالِمینَ [۱۰]

۲- وَ لَوْ شِئْنا لَرَفَعْناهُ بِها وَ لکِنَّهُ أَخْلَدَ إِلَى الْأَرْضِ وَ اتَّبَعَ هَواهُ فَمَثَلُهُ کَمَثَلِ‏ الْکَلْبِ‏ إِنْ تَحْمِلْ عَلَیْهِ یَلْهَثْ أَوْ تَتْرُکْهُ یَلْهَثْ ذلِکَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذینَ کَذَّبُوا بِآیاتِنا فَاقْصُصِ الْقَصَصَ لَعَلَّهُمْ یَتَفَکَّرُون [۱۱]

۳- وَ لَقَدْ ذَرَأْنا لِجَهَنَّمَ کَثیراً مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لا یَفْقَهُونَ بِها وَ لَهُمْ أَعْیُنٌ لا یُبْصِرُونَ بِها وَ لَهُمْ آذانٌ لا یَسْمَعُونَ بِهاأُولئِکَ کَالْأَنْعامِ‏ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولئِکَ هُمُ الْغافِلُونَ[۱۲]

۴- أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَکْثَرَهُمْ یَسْمَعُونَ أَوْ یَعْقِلُونَ إِنْ هُمْ إِلاَّ کَالْأَنْعامِ‏ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبیلاً[۱۳]

۵- ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُکُمْ مِنْ بَعْدِ ذلِکَ فَهِیَ کَالْحِجارَهِ أَوْ أَشَدُّ قَسْوَهً وَ إِنَّ مِنَ الْحِجارَهِ لَما یَتَفَجَّرُ مِنْهُ الْأَنْهارُ وَ إِنَّ مِنْها لَما یَشَّقَّقُ فَیَخْرُجُ مِنْهُ الْماءُ وَ إِنَّ مِنْها لَما یَهْبِطُ مِنْ خَشْیَهِ اللَّهِ وَ مَا اللَّهُ بِغافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُون[۱۴]

۶- و من کلام له ع قاله للأشعث بن قیس و هو على منبر الکوفه یخطب، فمضى فی بعض کلامه شی‏ء اعترضه الأشعث فیه، فقال: یا أمیر المؤمنین، هذه علیک لا لک، فخفض علیه السلام إلیه بصره ثم قال:

مَا یُدْرِیکَ مَا عَلَیَّ مِمَّا لِی عَلَیْکَ لَعْنَهُ اللَّهِ وَ لَعْنَهُ اللَّاعِنِینَ حَائِکٌ ابْنُ حَائِکٍ مُنَافِقٌ ابْنُ کَافِرٍ وَ اللَّهِ لَقَدْ أَسَرَکَ الْکُفْرُ مَرَّهً وَ الْإِسْلَامُ‏ أُخْرَى فَمَا فَدَاکَ مِنْ وَاحِدَهٍ مِنْهُمَا مَالُکَ وَ لَا حَسَبُکَ وَ إِنَّ امْرَأً دَلَّ عَلَى قَوْمِهِ السَّیْفَ وَ سَاقَ إِلَیْهِمُ الْحَتْفَ لَحَرِیٌّ أَنْ یَمْقُتَهُ الْأَقْرَبُ وَ لَا یَأْمَنَهُ الْأَبْعَد[۱۵]

ترجمه: (امام در مسجد کوفه در سال ۳۸ هجرى سخنرانى مى‏کرد، اشعث بن قیس به یکى از مطالب آن اعتراض کرد و گفت این سخن به زیان شما، نه به سود تو است ، امام نگاه خود را به او دوخت و فرمود) ‏

چه کسى تو را آگاهاند که چه چیزى به سود، یا زیان من است؟ لعنت خدا و لعنت لعنت کنندگان، بر تو باد اى متکبّر متکبّر زاده ، منافق پسر کافر! سوگند به خدا، تو یک بار در زمان کفر و بار دیگر در حکومت اسلام، اسیر شدى ، و مال و خویشاوندى تو، هر دو بار نتوانست به فریادت برسد. آن کس که خویشان خود را به دم شمشیر سپارد ، و مرگ و نابودى را به سوى آنها کشاند، سزاوار است که بستگان او بر وى خشم گیرند و بیگانگان به او اطمینان نداشته باشند.

۷- و من کلام له علیه السلام و قد وقعت مشاجره بینه و بین عثمان فقال المغیره بن الأخنس لعثمان: أنا أکفیکه، فقال علی علیه السلام للمغیره:

یَا ابْنَ‏ اللَّعِینِ‏ الْأَبْتَرِ وَ الشَّجَرَهِ الَّتِی لَا أَصْلَ لَهَا وَ لَا فَرْعَ أَنْتَ تَکْفِینِی فَوَ اللَّهِ مَا أَعَزَّ اللَّهُ مَنْ أَنْتَ نَاصِرُهُ وَ لَا قَامَ مَنْ أَنْتَ مُنْهِضُهُ اخْرُجْ عَنَّا أَبْعَدَ اللَّهُ نَوَاکَ ثُمَّ ابْلُغْ جَهْدَکَ فَلَا أَبْقَى اللَّهُ عَلَیْکَ إِنْ أَبْقَیْت[۱۶]

ترجمه: مشاجره‏‌اى بین امام علیه السّلام و عثمان در گرفت. مغیره پسر اخنس، که یکى از منافقان بود به عثمان گفت من او را کفایت مى‏کنم، امام على علیه السّلام به مغیره فرمود:

اى فرزند لعنت شده دم بریده ، و درخت بى‏شاخ و برگ و ریشه ، تو مرا کفایت می‌‏کنى؟ به خدا سوگند، کسى را که تو یاور باشى، خدایش نیرومند نگرداند و آن کس را که تو دست گیرى، بر جاى نمى‏‌ماند! از نزد ما بیرون رو! خدا خیر را از تو دور سازد، پس هر چه خواهى تلاش کن، خداوند تو را باقى نگذارد، اگر از آنچه مى‏‌توانى، انجام ندهى!

۸- و من کلام له علیه السلام قاله للبرج بن مسهر الطائی و قد قال له بحیث یسمعه «لا حکم إلا للّه»، و کان من الخوارج‏

اسْکُتْ قَبَحَکَ اللَّهُ یَا أَثْرَمُ فَوَاللَّهِ لَقَدْ ظَهَرَ الْحَقُّ فَکُنْتَ فِیهِ ضَئِیلًا شَخْصُکَ خَفِیّاً صَوْتُکَ حَتَّى إِذَا نَعَرَ الْبَاطِلُ نَجَمْتَ نُجُومَ قَرْنِ الْمَاعِز[۱۷]

ترجمه: شخصی به نام برج بن مسهر طائی در مکانی که آوازش به گوش امیرالمؤمنین (ع) می رسید، ایستاده و شعار معروف خوارج (لا حکم إلا لله) را فریاد زد. حضرتش با شنیدن این سخن، رو به او کرده و فرمود: ای بی‌دندان، خدایت زشت گرداند! ساکت شو! به پروردگار سوگند، هنگامی که حقیقت آشکار بوده و شک و شبهه ای در او راه نداشت، نه اثری از تو مشاهده شده و نه بانگی از تو به گوش می رسید. اکنون که باطل در مقابل حق به ستیز آمده، تو چون شاخ بزی که به سرعت رشد می کند، تلاش در مطرح کردن خویش داری!

۹- عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ سَمِعْنَاهُ وَ هُوَ یَقُولُ جَاءَتِ امْرَأَهٌ شَنِیعَهٌ إِلَى أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ علیه السلام وَ هُوَ عَلَى الْمِنْبَرِ وَ قَدْ قَتَلَ أَبَاهَا وَ أَخَاهَا فَقَالَتْ هَذَا قَاتِلُ الْأَحِبَّهِ فَنَظَرَ إِلَیْهَا فَقَالَ لَهَا یَا سَلْفَعُ یَا جَرِیَّهُ یَا بَذِیَّهُ یَا الَّتِی لَا تَحِیضُ کَمَا تَحِیضُ النِّسَاءُ یَا الَّتِی عَلَى هَنِهَا شَیْ‏ءٌ ….[۱۸]

ترجمه: از امام صادق(ع) نقل شده است که زنی بدچهره خدمت امیرالمومنین(ع) آمد در حالی که ایشان بر منبر خطبه میخواند و امیرالمؤمنین(ع) پدر و برادر این زن را به قتل رسانده بود. زن گفت: این مرد (یعنی امیرالمومنین(ع) قاتل دوستداران و خویشان است. امیرالمؤمنین(ع) به این زن نظری افکند و فرمود: ای زنک جسور! ای زنک بد اخلاق! ای زنی که حیض او مانند سایر زنان نیست! ای کسی که در زیر شکمش چیزی آویخته…

این فقط چند نمونه بود. نمونه‌های فراوان دیگری نیز داریم که ائمه (علیهمالسلام) بعضاً اهانت‌های شدیدتری به مخاطب کرده‌اند که قطعاً “نا سزا” نبوده بلکه “سزاوار” شأن و شخصیت‌شان بوده است.

عبارات «ثَکِلَتْکَ‏ أُمُّک‏» یعنی مادرت به عزایت بنشیند و «وَیْحَک‏» و «یا احمق» نیز فراوان در عبارات ائمه (علیهمالسلام) به چشم می‌خورد.

سب و اهانت و تحقیر مخاطب در سیره أهلالبیت (علیهمالسلام) به کرات تکرار شده است و این تصور غلط و اشتباهی است که گمان کنیم سب و اهانت و تحقیر مخاطب، مطلقاً و تحت هیچ شرایطی و نسبت به هیچ کسی مجاز نیست. 

رژیم صهیونیستی مصداق کافر حربی و اسراییل مصداق دارالحرب

حال اگر به اوضاع کنونی جهان نظری بیفکنیم؛ میبینیم که رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی دشمن درجه اول اسلام و مسلمین است و این مطلب نص صریح قرآن است که یهود شدیدترین دشمن نسبت به مومنین هستند. «لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَداوَهً لِلَّذینَ آمَنُوا الْیَهُودَ وَ الَّذینَ أَشْرَکُوا…»[۲۰] و تحقیقاً و قطعاً رژیم اشغالگر قدس از مصادیق کفار حربی محسوب میشوند که در ادبیات دینی و فقهی ما حرمتی ندارند. و میتوان به آنها اهانت نیز کرد و بلکه ممکن است این اهانت در شرایطی یک امر راجح و مطلوب نیز باشد که مشمول اجر و ثواب اخروی نیز بشود.

همچنین این رژیم غاصب و ددمنش از مصادیق متجاهر به فسق نیز محسوب میشود؛ چرا که قطعاً کشتن انسانهای بی گناه و مظلوم و قتل عام زنان و کودکان فسق مسلم و قطعی میباشد؛ که این رژیم سفاک ابائی از این امر ندارد و الان قریب ۲۵ روز است که حملات وحشیانهای به نوار غزه دارد انجام میدهد و تا الان بالغ بر ۱۲۰۰ کشته و ۷۰۰۰ مجروح و جانباز به جا گذاشتهاند. قطعاً عاملین همچین جنایت خونبار و ضد بشریتی مستحق هر گونه توهین و اهانت هستند؛ و اهانت همچین جنایت کارانی به هیچ وجه بد و قبیح نیست.

 


[۱] http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=bayanat&id=11295

[۲] -http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=bayanat&id=10959

[۳] http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=contentShow&id=10959

[۴] http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=bayanat&id=12118

[۵] http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=contentShow&id=4602

[۶] رک. الزحیلی، وهبه مصطفی، آثار الحرب فی الفقه الاسلامی، دمشق، دارالفکر، الطبعه الرابعه، ۱۴۱۲ ه، ۱۹۹۲ م، ص ۱۶۹٫ به نقل از رشید رضا، محمد، تفسیر المنار، مصر، دارالمنار، الطبعه الرابعه، ۱۹۹۲ م، ج ۱۰، ص ۳۱۶؛ همچنین رکابن خلدون، مقدمه، القاهره، المطبعه الامیریه، ۱۲۸۴ ق، ص ۱۶۵

[۷] - همان، ص ۱۷۰٫ به نقل از مراجع مذکور

[۸] الکافی ج۲ ص۳۷۵

[۹] - برای نمونه ر.ک: صراط‌‌ النجاه(آیت الله خویی) ج۱ ص۴۴۷ سوال۱۲۴۵- أسس الحدود و التعزیرات(آیت الله میرزا جواد تبریزی)ص۲۳۴- الدر المنضود فی أحکام الحدود(آیت الله گلپایگانی)؛ ج‌۲، ص: ۱۴۸- مبانی تحریر الوسیله، کتاب الحدود(آیت الله مومن) ص۴۵۰- منهاج الفقاهه(آیت الله روحانی)، ج۲ ص۲۲۸ و …

[۱۰] الجمعه:۵

[۱۱] - الأعراف:۱۷۶

[۱۲] - الأعراف:۱۷۹

[۱۳] - الفرقان:۴۴

[۱۴] - البقره:۷۴

[۱۵] - نهج البلاغه خطبه۱۹

[۱۶] - نهج البلاغه خ۱۳۵

[۱۷] - نهج البلاغه خ۱۸۴

[۱۸] - بصائرالدرجات ج۱ ص۳۵۹

[۱۹] - المائده:۸۲

منبع:فاراقلیط



طبقه بندی: ولایت فقیه  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

دو شنبه 12 آبان 1393 |

وایبر جزء پنج برند برتر تجاری اسرائیل

  تب «وایبر» خیلی سریع بالا گرفته و اکثر کاربران تلفن‌های همراه هوشمند را با خود همراه کرده است؛ موجی که به دلیل رایگان و جذاب بودن این نرم‌افزار ایجاد شده و توانسته در مدت کوتاهی، بخش زیادی از ایرانیان را نیز به استفاده از این نرم‌افزار ترغیب کند.

 اما واقعیت این برنامه کاربردی به ظاهر دوست داشتنی چیست؟ پاسخ به این سوال را باید از وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی شنید.

131850 وایبر جزء پنج برند برتر تجاری اسرائیل/ وزیر اقتصاد اسرائیل: «وایبر» پاسخی به جنبش «تحریم کالای اسرائیلی» بود!

«نفتالی بنت» اخیرا در یک مصاحبه اعلام کرده است که «Viber» توانسته پاسخ مناسبی به جنبش تحریم کالاهای اسرائیلی در اروپا موسوم به  بایکوت اسرائیل در سراسر جهان باشد. بر اساس خبری که نشریه «جروزالم پست» منتشر کرده، او با اعتراض به اظهارات برخی از مقامات اروپایی علیه جنایات اسرائیل و تلاش برای بایکوت اقتصادی این رژیم، تاکید کرده است: «به جای تحریم و بایکوت اسرائیل، بیایید خلاقیت را به مبارزه بگذاریم. وایبر بهترین پاسخ به بایکوت اسرائیل است.»

این مساله را باید در کنار این خبر تحلیل کرد که وایبر اکنون به یکی از پنج برند برتر تجاری تولید رژیم صهیونیستی تبدیل شده است و توانسته علاوه ایجاد یک شبکه اقتصادی قوی برای تل آویو، یک بانک اطلاعاتی قدرتمند جهانی نیز برای این رژیم فراهم کند.

این در حالی است که بر اساس یک بررسی که اخیرا انجام پذیرفته است، در میان نرم افزارهای ارتباطی، وایبر بیشترین سطح دسترسی به اطلاعات شخصی تلفن های شخصی را در اختیار داشته است.

جالب است بدانید که در همین راستا، ارتش مصر استفاده سربازان از نرم افزار «وایبر» را به علت سوء استفاده جاسوسی رژیم صهیونیستی از آن، ممنوع کرده است. مطبوعات مصر تأکید کردند ارتش این کشور استفاده سربازان از برنامه رایگان تماس‌های تلفنی (وایبر) را ممنوع کرده است؛ زیرا هدف این شرکت صهیونیستی از راه اندازی این نرم افزار رایگان سودآوری یا آگهی نیست، بلکه جاسوسی از کاربران است. 
«عرب تایمز» به نقل از مطبوعات مصر نوشت: «سیاست این شرکت، جمع‌آوری و استفاده از اطلاعات است ولی معمولا کاربران بدون اینکه جزئیات فرم درخواست عضویت را به دقت بخوانند، آن را تایید می‌کنند. این شرکت در فرم عضویت نوشته است نرم افزار وایبر فایل صوتی مفصلی از مکالمه هر تماسی از همه تلفن‌ها و شبکه‌ها بدست می‌آورد تا درک بهتری از عملکرد شبکه و جزئیات آن از نظر تعداد مکالمه‌های کاربران و مکان‌های تماس و زمان مکالمه‌ها و نوع شبکه استفاده شده، داشته باشد.»
 

009 وایبر جزء پنج برند برتر تجاری اسرائیل/ وزیر اقتصاد اسرائیل: «وایبر» پاسخی به جنبش «تحریم کالای اسرائیلی» بود!

 
این شرکت این اقدام را اینگونه توجیه کرده است که به دنبال اطلاع از هر مشکل فنی و بهبود خدمات یا دلایل امنیتی عمومی است؛ ولی این شرکت فایل مکالمه‌های ضبط شده را به مدت سی ماه نگه داشته و در اختیار منابع اطلاعاتی خاص قرار می‌دهد.
 
گفتنی است، وایبر توسط یک تیم اسرائیلی طراحی و تولید شده که مدت ها در بخش های نظامی این کشور فعالیت داشته است. رهبر این تیم حرفه ای، “تالمون مارکو” هنوز هم مدیریت اجرایی شرکت Viber Media را در دست دارد. شبکه های اجتماعی اینترنتی iMesh و Bandoo که در گذشته موفقیت نسبی در جذب کاربران داشتند نیز توسط “تالمون مارکو” طراحی شدند.
 
بعدها شرکت “وایبر مدیا” به دلیل آنچه توجیه اقتصادی و ارزان بودن نیروی کار خوانده شد، سازمان مرکزی خود را از اسراییل به کشور بلاروس منتقل کرد و به قیمت ۹۰۰ میلیون دلار توسط یک شرکت ژاپنی به نام Rakuten، خریداری شد.

فاراقلیط



طبقه بندی: صهیونیزم  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

پنج شنبه 8 آبان 1393 |

کوکاکولا

 «کوکا کولا» رسما از داعش حمایت کرد                  

 شرکت کوکا کولا اخیراً در طراحی جدید خود عبارتی در تایید و حمایت از گروه تروریستی داعش به کار برده است.

 

  

به گزارش مصاف، شرکت کوکا کولا اخیراً در طراحی جدید خود عبارتی در تایید و حمایت از گروه تروریستی داعش به کار برده است.

رسانه‌های غربی اخیراً تصاویری از نوشابه‌های کوکا کولا را منتشر کردند که معادل انگلیسی داعش (Isis) بر روی برچسب تبلیغاتی آن نقش بسته است.

عبارت نوشته شده بر این نوشابه بدین صورت است که «از نوشابه کوکا کولایتان به داعش هم بدهید».

این موضوع به سرعت توجه اهالی رسانه را به خود جلب کرد و در فضای مجازی و مطبوعات سر و صداهای بسیاری به راه انداخت.

رئیس اداره بازاریابی شرکت کوکاکولا در پاسخ به هجمه‌های وارد شده مدعی شد که هرگز منظور کوکا کولا از کلمه Isis داعش نبوده و منظورشان الهه مصر باستان است.

«جان استاموس» در این باره اظهار داشت: به نظر ما همیشه یک شانس برای برقراری صلح و ایجاد رابطه‌ای دوستانه میان ادیان وجود دارد و این مهم می‌تواند با نوشیدن یک کوکا کولای خنک در دقایقی از روز حاصل شود.

حال این سوال مطرح است که چرا شرکت کوکا کولا با گذشت 128 سال از ابداع فرمول اولیه این نوشیدنی (از سال 1886) اکنون به فکر صلح جهانی افتاده؛ اکنون که پدیده‌ تکفیری داعش با نام اختصاری Isis به جنایات فجیع روی آورده است؟!

برای بررسی دقیق این اقدام باید توجه داشت که کوکا کولا یک محصول آمریکایی نیست، بلکه یک صهیونیست سرمایه‌گذار آن است.

با عنایت به این مهم و علم به اینکه بسیاری از اعضای گروه‌های تروریستی معارض دولت سوریه در سرزمین‌های اشغالی درمان شدند و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم به عیادت آن‌ها رفته، فهم موضوع را ساده‌تر خواهد کرد.

جمع بندی مطالب فوق، باورپذیری سخنان رئیس اداره بازاریابی شرکت کوکا کولا را مشکل خواهد کرد و به این نتیجه می‌رسیم که به کار رفتن کلمه Isis در برچسب‌های تبلیغاتی نوشابه کوکا کولا صرفاً تایید گروه ترورسیتی داعش و حمایت علنی از آن است.




منبع: ابنا/مصاف



طبقه بندی: صهیونیزم  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

چهار شنبه 7 آبان 1393 |

ترس ازجنگ دوباره

 ترس صهیونیستها از جنگ بعدی با حزب الله                  

 "اکنون، رژیم صهیونیستی به خوبی می‌داند که در صورت جنگ با حزب الله، نتیجه ای بهتر از جنگ 33 روزه به دست نخواهد آورد و با توجه به پیشرفت چشمگیر قدرت موشکی و نظامی حزب الله، چه بسا پیامدهای جنگ با حزب الله، بسیار بدتر از جنگ 33 روزه باشد."

 

 

"به گزارش مصاف، رونن برگمن" کارشناس امور جاسوسی، حزب الله را بزرگ ترین خطر برای موجودیت رژیم صهیونیستی دانست.

 گسترش توانمندی های حزب الله، رژیم صهیونیستی را به شدت بیمناک کرده است به طوری که رژیم صهیونیستی، پیشاپیش می داند که هرگونه حمله به حزب الله، نتیجه ای بهتر از شکست در جنگ 33 روزه نخواهد داشت.

"رونن برگمن" کارشناس امور جاسوسی در شبکه 2 رژیم صهیونیستی اظهار داشت: "حزب الله لبنان، در سال 2006 (جنگ 33 روزه) توانایی اسرائیل در شکست دادن این حزب را برای همیشه از بین برد."

وی با بیان این که حزب الله از آن زمان تاکنون در زمینه تسلیحاتی بیش از پیش پیشرفت کرده است، خاطر نشان کرد: "اکنون زرادخانه موشکی حزب الله، با داشتن 90 هزار موشک، تمام اسرائیل را تهدید می کند."

این کارشناس امور جاسوسی رژیم صهیونیستی، با بیان این که برخی اعتقاد دارند که برندۀ جنگ 33 روزه، رژیم صهیونیستی بوده است، تاکید کرد: "نه تنها پیروز نشدیم، بلکه شکست بسیار سختی خوردیم."

وی اقدام رژیم صهیونیستی در ترور دو تن از مسؤولان ارشد حزب الله به نام های "عماد مغنیه" و "حسان اللقیس" را یادآوری کرد و گفت: "حزب الله تعهد کرده است که انتقام خونِ این دو نفر را می گیرد، و نظر من این است که با توجه به امکانات و تسلیحاتی که حزب الله دارد، و نظر به قطعی بودنِ اقدامِ حزب الله برای گرفتن انتقام مغنیه و اللقیس، قطعا به رویارویی مجدد حزب الله و رژیم صهیونیستی منجر خواهد شد."

دکتر "زهیر خطیب" پژوهشگر سیاسی در برنامه "العین الاسرائیلیه" از شبکه خبری العالم گفت: "علنی کردن هراس از قدرت موشکی حزب الله توسط رژیم صهیونیستی و مطرح کردن آن با شهروندان صهیونیست، به مثابه تلاشی برای شانه خالی کردن از هرگونه رویارویی با حزب الله در آینده است."

وی تاکید کرد: "اکنون، رژیم صهیونیستی به خوبی می داند که در صورت جنگ با حزب الله، نتیجه ای بهتر از جنگ 33 روزه به دست نخواهد آورد و با توجه به پیشرفت چشمگیر قدرت موشکی و نظامی حزب الله، چه بسا پیامدهای جنگ با حزب الله، بسیار بدتر از جنگ 33 روزه باشد."



منبع: العالم/مصاف



طبقه بندی: یهود صهیونیزم  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

چهار شنبه 7 آبان 1393 |

بدون شرح

 واقعیت امروز دنیای ما

 



طبقه بندی: یهود  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

سه شنبه 6 آبان 1393 |

محرم

 محرم

 



طبقه بندی: شیعه  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

سه شنبه 6 آبان 1393 |

تو آنان رامتحد میبینی

 یکی از تاسف بار ترین جهالت هایی  که این بار نه بر غیر مسلمانان بلکه  بر معتقدان به قرآن عزیز سایه افکنده،نگاه غیر راهبردی و غیر استراتژیک به آیات این کتاب شریف است.

معتقدم اصولی ترین استراتژی ها و حتی تاکتیک ها در تمام موارد و علی الخصوص حوزه مطالعاتی بنده یعنی دشمن شناسی در قرآن موجود است.

و حقا که تعریف قرآن از خود با عنوان "وَ نَزَّلْنا عَلَيْكَ الْكِتابَ تِبْياناً لِكُلِّ شَيْ‏" جداً برازنده است.

هیچ گاه معنای واقعی این آیه شریف را اینگونه درک نکرده بودم که حوادث اخیر در فلسطین اشغالی آن را برایم نمایان ساخت:

لا يُقاتِلُونَكُمْ جَميعاً إِلاَّ في‏ قُرىً مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَراءِ جُدُرٍ بَأْسُهُمْ بَيْنَهُمْ شَديدٌ تَحْسَبُهُمْ جَميعاً وَ قُلُوبُهُمْ شَتَّى ذلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا يَعْقِلُونَ (سوره حشر آیه 14)

ترجمه: اينها (یهودیان) دسته جمعى با شما نمى‏ جنگند مگر در داخل قريه ‏هاى محكم و يا از پس ديوارها(خود را پنهان سازند). شجاعتشان بين خودشان شديد است تو آنان را متحد میبینی ولى دلهايشان پراكنده است و اين بدان جهت است كه مردمى بى‏ تعقل هستند.

گفتنی است استفاده از فعل مضارع در ادبیات عرب نشان از استمرار دارد.

می بینیم  قرآن بسیار روان و صریح از این سخن می  گوید که یهودیان قدرت نبرد مستقیم ندارند و خودشان را پشت دیوار های بلند مخفی می کنند. و با اینکه شما در ظاهر فکر میکنی آن ها با هم متحدند ، در واقع این طور نیست و آنها با هم اختلافات جدی دارند و دلهایشان پاره پاره است (و برای تو اینگونه وانمود می کنند که با هم مشکل و اختلافی ندارند).

شاید این آیه تفسیری دقیق از اوضاع کنونی رژیم صهیونیستی باشد.

رژیم سفاکی که داعیه نبرد دارد و داعیه اینکه پنجمین ارتش قدرتمند دنیا است  ، لیکن در میدان جنگ شجاعتی از او نمی بینی که هیچ ، اگر از ترس رسوخ کرده در قلبش با خبر باشی وانمود سازی هایش را جدی نمی گیری ،در نبردی همچون جنگ 33 روزه با تعدادی کم و نیرویی اندک با نعره های حیدری به فرار وادارش می کنی.

رژیمی که از ترس نیرو های مقاومت فلسطینی و لبنانی خود را پشت دیوار های حائل مخفی کرده و حالا باید اندیشه نیل تا فرات را در درون دیوار های بلندی که دور تا دور خود کشیده است به نظاره بنشیند.

 

"ساخت دیوار حائل در مرز های فلسطین اشغالی و شهرک های صهیونیستی"

 

قرآن : اينها (یهودیان) دسته جمعى با شما نمى‏ جنگند مگر در داخل قريه ‏هاى محكم و يا از پس ديوارها(خود را پنهان سازند).

نظر صهیونیست ها را به آیه ای از عهد عتیق جلب می کنم  ! ! ! :

" و امتی را بر علیه شما بر خواهم انگیخت .... که  تو را در تمامي درازه‏هايت محاصره كند تا ديوارهاي بلند و حصين كه بر آنها توكل داري در تمامي زمينت منهدم شود و تو را در تمامي دروازه‏هايت در تمامي زميني كه يهوه خدايت به تو مي‏ دهد محاصره خواهد نمود"(سفر تثنیه باب 28 آیات پایانی).

نکته دیگر اینکه شاید خیلی ها در سراسر دنیا ، ساکنان سرزمین  های اشغالی را با هم متحد می پندارند که برای رسیدن به هدفی واحد از چهار گوشه جهان  گرد هم آمده اند.

لیکن اینگونه نیست و در واقع رژیم صهیونیستی دچار شکاف های عمیق جدی از نظر اجتماعی ، مذهبی،اقتصادی و حتی آرمانی است، اما چون ما محیط خود را از طریق رسانه ها می شناسیم و عموم رسانه ها و بنگاه های خبری در دست صهیونیست هاست از نشر این اخبار قویا جلو گیری به عمل می آید.

قرآن :شجاعتشان بين خودشان شديد است تو آنان را متحد میبینی ولى دلهايشان پراكنده است و اين بدان جهت است كه مردمى بى‏ تعقل هستند.

در واقع اختلافات بسیار زیاد بین یهمودیان "اشکنازی" و "سفارادیم" انکار نا پذیر است و حتی بین یهودیان ارتودوکس (مذهبی) و لاییک اختلافات شدید و جدی در ادامه سیاست های جنگ طلبانه رژیم صهیونیستی و حتی برنامه های اقتصادی این رژیم جعلی وجود دارد.

اخیرا اخبار این اختلاف ها درز کرده و ما شاهد دو رقمی شدن خود سوزی ها در اسرائیل هستیم ، خود سوزی هایی در اعتراض به اختلافات  طبقاتی بین اشکنازی ها (یهودیان غربی) و سفارادیم (غیر غربی) و دیگر موارد.

فشار روانی که فرد را به انتخاب زجرآور ترین نوع مرگ یعنی خود سوزی کشانده است.

اولین فردی که این خط را شکست "موشه سلیمان" بود:

«موشه سلیمان» شهروند صهیوینیست که در جریان یک تظاهرات ضد دولتی در شهر حیفا اقدام به خودسوزی کرد و به دلیل سوختگی بالای 90 درصد جان داد، در آخرین یادداشت شخصی اش در فیس بوک،نوشت:

«خیلی عصبانی هستم، متنفرم...می خواهم از این کشور بروم... مهاجران روس را می بینم که در عرض چند ثانیه کمک های دولتی را دریافت می کنند اما من چون در اسرائیل متولد شده ام از این کمک ها محروم هستم».

سیلمان در این یادداشت اشاره می کند که چون در اسرائیل متولد شده از کمک های دولتی بی بهره است اما شهروندان مهاجر به راحتی این اعانه‌ها را دریافت می کنند، چرا که اسرائیل نیاز دارد حتی با دادن باج به یهودیان سرتا سر دنیا هم که شده آن ها را به فلسطین اشغالی بکشاند. تا از موج مهاجرت معکوس که پس از بیداری اسلامی قوت گرفته جلوگیری نماید.

قطعا نتیجه دنیا گرایی و این که به مردمی فقط وعده های دنیوی بدهی جز این نخواهد شد ، حال شما فرهنگ رمضان را با چنین ایدئولوژی قیاس نمایید!!!

در آخرین مورد نیز پیرزنی 70 ساله خود را به آتش کشید.و تعداد خود سوزان را به یازده تن  رساند.

اینبار روزنامه "هاآرتص" که اختلافاتی جدی با جریان فکری حاکم بر روزنامه "ایعود آهارانوت"دارد  نوشت:

خودسوزی این پیرزن 70 ساله در امتداد خودسوزی های متعدد شهروندان اسرائیلی است که از ماه گذشته تاکنون خود را به آتش کشیده اند. سوختگی این پیرزن نیز از درجه دوم و سوم گزارش شده است.

براستی این رژیم جعلی همانگونه است که قرآن عزیر برایمان تفسیر نموده است.اما  دریغ از گوش شنوا !!!

به خدا سوگند فقط کافی است مسلمانان اراده کنند تا کار این رژیم جعلی یکسره شود.

در پایان توجه صهیونیست ها !!! را به آیه ای دیگر از قرآن و سپس به ادامه  آیات مذکور در باب 28 سفر تثنیه از عهد عتیق جلب می نمایم:

قرآن عزیز در سوره اسرا آیه 7 می فرماید:

" آن گاه كه وقت انتقام ظلم‏هاى شما  فرا رسيد باز بندگانى قوى و جنگ ‏آور را بر شما مسلط مى‏ كنيم تا اثر بيچارگى و خوف و اندوه رخسار شما ظاهر شود و به مسجد ، معبد بزرگ شما- مانند بار اول- داخل شوند و ويران كنند و به هر چه رسند نابود ساخته و به هر كس تسلط يابند به سختى هلاك گردانند "

و در ادامه آیات در باب 28 کتاب تثنیه به عنوان مثال در آیه 62 آمده است:

" و واقع مي‏شود چنان كه خداوند بر شما شادي خواهد نمود تا شما را هلاك و نابود گرداند و ريشه شما از زميني كه براي تصرفش در آن داخل مي‏ شويد(!!!) كنده  خواهد شد"

پس به این اشغالگران می گوییم خود بیرون بروید قبل از آنکه بیرون بریزیمتان.

روز قدس قطعا و ان شا الله شروعی بر این پایان است.

به امید ظهور مولی و سرورمان حضرت حجت (عج)که صد البته نزدیک است.

 

وبلاگ استاد رائفی پور 




برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

دو شنبه 5 آبان 1393 |

لبخند های سردار سلیمانی سوژه گزارش شد

 
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
 
به گزارش «شیعه نیوز»،  خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی در این باره نوشت که تلویزیون ایران هفته گذشته، تصویری از ژنرال قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس پاسداران ایران در میان مبارزان پیشمرگه کرد در عراق منتشر کرد.این عکس به طور گسترده ای در توییتر و دیگر شبکه های اجتماعی منتشر شد؛ این عکس آخرین تصویری است که از زمان سقوط شهر موصل به دست داعش، از سلیمانی منتشر شده است.
 
بلومبرگ در ادامه در این باره نوشت: حتی در رسانه های محدود ایران که نشان دادن تصاویر سلیمانی به ندرت صورت می گرفت، اکنون پخش تصاویر وی معمول شده است.تبدیل مردی در سایه به عنوان فرمانده نیروهای خارجی عملیات های سپاه پاسداران قدس ایران به یک قهرمان، پیام اصلی ایران به جهان است: اگر می خواهید با شبه نظامیان سنی مقابله کنید به کمک ملت شیعه و فرمانده ارشد آنها نیازمندید.
 
آنتونی، کردسمن، تحلیلگر ارشد مرکز مطالعات استراتژیک و بین الملل در واشنگتن با بیان اینکه سلیمانی درباره نفوذ نیروهای شیعه به آمریکا، پیام می دهد، گفت: این پیام برای کشورهای عربی نیز است که آنها نیز باید با ایران تعامل داشته باشند.
 
بلومبرگ در ادامه در این باره می نویسد: در تصاویری که از سلیمانی در توییتر و دیگر شبکه های اجتماعی منتشر شده است، سلیمانی موهای جوگندمی و محاسن دارد و اغلب در نگاه به دوربین لبخند می زند، همانند یک توریستی که در تعطیلات است و هیچ نگرانی از بابت کلاشینکفی که همراهانش در دست دارند نیز ندارد.
 
در ایران، همه او را به عنوان ناجی بشار اسد در مقابل نیروهای شورشی می دانند. امیرعلی حاجی زاده ژنرال ایرانی ماه گذشته در تلویزیون گفت که سردار سلیمانی با ۷۰ نفر جلوی پیشروی داعش در اربیل را گرفت.پیام محسنی مدیر پروژه ایران در دانشگاه هاروارد گفت: نام و شهرت فعلی سردار سلیمانی نشان می دهد که او مردی کاریزماتیک است که از حضور در جبهه ها و فرماندهی جنگ ها ترسی ندارد بسیاری از ایرانیان شاید قاسم سلیمانی را در گذشته نمی شناختند، اما با اتفاقات اخیر، محبوبیت او روز به روز در میان ایرانیان در حال افزایش است. 
 
منبع: نامه


طبقه بندی: بسیج اخبار  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

دو شنبه 28 مهر 1393 |

استراتژی «تعقیب متجاوز» امام (ره)، بهترین گزینه برای مقاومت غزه است

 

حماس باید به گونه‌ای عمل کند که رژیم صهیونیستی دیگر جرئت حمله دوباره به غزه را در سر نداشته باشد. اسرائیل باید به خوبی این موضوع را درک کند که شروع کننده جنگ می‌تواند باشد اما اتمام آن دیگر با مقاومت است.

 

به گزارش مصاف، علی اکبر رائفی پور، استاد دانشگاه و کارشناس ارشد رسانه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس به مسائلی چون علت وجود برخورد دوگانه غرب و تکفیری‌های داعش و دیگر گروههای سلفی- تروریستی در حمایت از اهل سنت در عراق، سوریه و فلسطین و همچنین در ادامه به چرایی حمله زمینی ارتش اسرائیل به باریکه غزه و استراتژی حماس در قبال آتش‌بس پرداخت.

رفتار دو گانه غربی ها با اهل سنت

چرا  مدعیان حمایت از اهل سنت عراق و سوریه، حامی اهل تسنن فلسطین و غزه نیستند؟

رائفی پور: اتفاقاتی که افتاد و حمله اسرائیل به غزه و حمله داعش به عراق حجت را تمام کرد. بر اهل سنت حجت تمام شد که باید بین خود و تکفیری‌ها فاصله بیاندازید. کسی که در غزه کشته می‌شود از اهل تسنن است، شیعه نیست. چگونه است که فردی که در عراق یا سوریه کشته می‌شود از اهل تسنن به حساب می آید اما در غزه اینچنین نیست.

امروز کودکانی که درغزه گلوله خورده و بر روی دست‌ها قرار می‌گیرد احساس هر آدمی را جریحه دار کرده است، افراد یهودی در آمریکا و فرانسه تظاهرات می‌کنند. حتی فردی پلاکاردی دست گرفته بود که می‌گفت: من [از فرقه] ضدخدا هستم ولی مرگ بر اسرائیل. لذا اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید.

باید بر روی لفظ «کودک‌کش» تمرکز شود و به عنوان یک کلید واژه در مورد اسرائیل به کار برده شود، چه عربی، چه انگلیسی و فارسی. لفظ کودک‌کش اثرگذار است. بنده نقطه عطف عاشورا را ماجرای حضرت علی اصغر (ع) می‌دانم.


چرا تکفیری‌ها یک گلوله هم در سوریه سمت بلندی‌های [اشغالی] جولان [در سوریه]، منطقه‌ای که در اشغال اسرائیل است شلیک نمی‌کنند؟ در اردن می‌شود با خمپاره 60 اسرائیل را زد و از پایگاه «الزرقاء» که در اردن محل تروریست‌های تکفیری است، حتی یک گلوله هم شلیک نشده است، ولو برای آبروداری هم، کاری نمی‌کنند.

آنها می‌گویند، نه ما. [می‌گویند] باید شیعیان را بکشیم. کشورهای غربی با اینکه فرماندهان تکفیری را زیر نظر دارند ولی از رده های پایین تروریست‌ها، بیم دارند. چرا که از میان فلسطینیان نیز در بین تکفیری‌ها حضور دارند و غرب از اوج‌گیری حس وطن دوستی بین فلسطینیان حاضر در گروههای تکفیری هراس دارند که نکند خطری متوجه اسرائیل کنند. بنابراین تا می‌توانند باید گروههای تکفیری را از مرزهای سرزمین اشغالی دور کنند [برای همین آنان را به عراق کشاندند].

چرایی حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه

رائفی پور: تحلیل ما در این باره 4 مورد است: 1- اسرائیل در جنگ قبلی از گنبد آهنین استفاده کرد و توانست 30 درصد موشک‌های مقاومت را هدف قرار دهد. این بار گنبد آهنین را ارتقا داده و و قابلیت آن را دو برابر کرده است. همچنین قبل از حمله زمینی به غزه، حماس با موشک «کورنت» یک نفربر را مورد هدف قرار داد که پس از آن اسرائیل نفربرها را به موشک «رافائل» مجهز کرده است. پس یک موضوع مهم در این میان، تجهیز نظامی است که برای اسرائیل خیلی مهم است [بنابراین در این جنگ ادوات خود را بروز و بهینه‌سازی و تست می‌کند].

2- پس از بحران سوریه، بین حماس و اضلاع دیگر مقاومت، اختلافاتی [سیاسی درباره سوریه] به وجود آمد، بالاخره برخی از رهبران حماس طور دیگری فکر می‌کردند.

اسرائیل گمان کرد، حالا که اختلاف نظری میان برخی از اعضای حماس با ایران و حزب‌الله پیش آمده است، این‌ها دیگر حماس را تجهیز و تسلیح نمی‌کنند و حماس سلاحی برای مقابله با ارتش اسرائیل ندارد. ارتش صهیونیستی فکر این را نمی‌کرد که حماس و دیگر گروههای مقاومت به این صورت ایستادگی کنند. در این‌جا اوج اخلاق‌مداری ایران بود که در سایه برخی اختلافات نظرها نیز، تسلیح مقاومت فلسطین را فراموش نکرد.

3- بحث دولت وحدت ملی فلسطین در کرانه باختری و غزه پیش آمده است [که رژیم صهیونیستی بشدت مخالف آن است]. غربی‌ها به دنبال دو دولت هستند. احزاب چپ اسرائیل از ایده دو دولت حمایت می‌کنند. اما احزاب راست گرا و حزب لیکود و دولت اسرائیل شدید این موضوع را رد کرده و ایجاد دولت وحدت ملی را باعث توقف مذاکرات ذکر می‌کنند.

زیپی لیونی [وزیر دادگستری و چپ گرا] در کنفرانس «هرتزالیا» که یک ماه پیش برگزار شد، به احزاب راست‌گرا چنین گفت: ما می‌خواهیم یک نظام دموکرات باقی بمانیم، چرا به این صورت عمل می‌کنید؟. این سخنان نشان می دهد که درون اسرائیل اختلافات جدی در این مورد وجود دارد. در حال حاضر فشار سنگینی از سوی همه طرف‌ها بر روی دولت اسرائیل برای قبول دولت وحدت ملی فلسطین و تشکیل دولت فلسطین وجود دارد.

پیش از این اسرائیل به واسطه‌های غربی و عربی می‌گفت: ما در فلسطین با یک طرف رو به رو نیستیم [یعنی حماس در غزه و فتح در کرانه باختری]. دو دستگی وجود دارد و ما با دو جریان کاملا مخالف رو به رو هستیم و باید ما طرف حساب خودمان را بشناسیم. [اما] حالا که [گروه‌های فلسطینی متحد شدند] و دولت واحد [وحدت ملی] ایجاد شده است، این [مسئله] بسیار به زیان اسرائیل دارد تمام می‌شود. 

حالا باید پشت میزی بنشینند که یک سوی این میز چه کسی نشسته است؟ حماس؛ حماسی که محور مقاومت است و اسلحه دارد. این برای اسرائیل بسیار سنگین است. از سوی دیگر دولت‌های غربی که حامی اسرائیل هستند [برای فشار بر اسرائیل جهت تحقق سازش] از این دولت وحدت ملی حمایت می‌کنند و نتانیاهو بارها به کشورهای غربی گفته است که بازی نخورید.

بحث اصلی دیگر در این رابطه، این است که با تشکیل دولت وحدت ملی، نقش حاشیه‌ای حماس که با حکومت‌داری به وجود آمده بود از بین می‌رود. اگر حماس از نقش  فرسایشی حکومت داری‌اش فاصله بگیرد، نقش مقاومتی آن بیشتر می‌شود که خطر بعدی برای اسرائیل است، به عنوان مثال، حزب‌الله لبنان اگر مدام در امر حکومت‌داری وارد شود و نخست‌وزیر عوض کند یا مسائل دیگر، به مشکل بر می‌خورد، حزب‌الله می‌خواهد نقش مقاومتی را همچنان حفظ کند.

موضوع بعد اینکه [از نظر اسرائیل] اگر حماس قرار است باشد، باید ضعیف ضعیف باشد، اسرائیل نمی‌خواهد حماس از بین برود بلکه در صدد تضعیف حماس است، فرمانده ارتش اسرائیل در شمال، می‌گوید که اگر بتوانیم با حماس وارد مذاکره شویم، هیچ کس دیگری نمی‌تواند بهتر از حماس مانع موشک اندازی گروههای کوچک فلسطینی در غزه شود.

موضوع بعدی اینکه [به دلیل کارشکنی‌ها و توطئه‌ها جهت تشدید فشار،] حماس ماهها بود حقوق کارمندان در غزه را نداده بود و نارضایتی داشت شکل می‌گرفت. با این دلایلی که ذکر شد اگر شما [به جای اسرائیل] بودید، به غزه حمله نمی‌کردید؟


این‌ها می‌گفتند که سه الی چهار روزه کار را تمام می‌کنیم، اما در محاسبات خود فکر این را نکرده بودند که در اوج اخم‌های سیاسی بین حماس و دیگر کشورهای محور مقاومت، حماس باز هم تسلیح شود. حماس در این جنگ از پهباد و موشک‌های جدید استفاده کرده است و این برای اسرائیل بسیار عجیب بود.


حماس و آتش بس

اگر حماس آتش‌بس طرح [تعدیل‌نشده] مصری را بپذیرد، اشتباه کرده است، حداقل اینکه هرچه دیرتر بپذیرد بهتر است. در طول جنگ تحمیلی 8 ساله، هرجا ما عقب نشینی کردیم، آن‌ها جلو آمدند، چند روز بعد از قطعنامه 598 فکر می‌کردند چون ایران ضعیف شده قطعنامه را پذیرفته است بنابراین، عملیات «فروغ جاویدان» را شروع کردند.

اگر وضع بخواهد به هیمن صورت باشد که هر دوسال به دو سال اسرائیل هر موقع خواست حمله کند که سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. امام خمینی (ره) در جنگ تحمیلی استراتژی تعقیب متجاوز را بیان کردند، یعنی اگر شما شروع کننده باشید، این ما هستیم که تمام می‌کنیم، به دنبال شما می‌آییم و تعقیبتان می‌کنیم. اسرائیل باید به این نتیجه برسد که شروع حمله با اوست اما اتمام آن دیگر با او نیست.

در آخر اینکه اسرائیل شدیدا تحت فشار است، واقعا گیر کرده است، هم می‌خواهد زود این جنگ تمام شود و هم اینکه شروط حماس را نپذیرد و لا اقل آبرومندانه جنگ را تمام کند.

منبع: فارس



طبقه بندی: صهیونیزم ولایت فقیه  

یک شنبه 27 مهر 1393 |

روز به‌روز آمادگی‌ها و ذخایر قدرت را در غزه افزایش دهید/باید کاری‌کرد رژیم‌صهیونیستی از طرف ساحل غرب

 حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنج‌شنبه) در دیدار آقای رمضان عبد الله دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین و هیأت همراه، با اظهار خرسندی فراوان از پیروزی غزه‌ی مقاوم در جنگ ۵۱ روزه و اظهار عجز رژیم صهیونیستی در برابر مردمی محاصره شده، این پیروزی بزرگ را مصداق «وعده نصرت الهی» و بشارت دهنده تحقق پیروزی‌های بزرگ‌تر خواندند و تأکید کردند: جمهوری اسلامی و مردم ایران به پیروزی و ایستادگی شما افتخار کردند و امیدواریم سلسله پیروزیهای مقاومت تا پیروزی نهایی ادامه یابد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای، جنگ ۵۱ روزه و مقاومت منطقه‌ی کوچک غزه با جمعیت و امکانات محدود در مقابل یک رژیم بی‌رحم و نیروی نظامی مجهز به انواع امکانات و پشتیبانی را، یک مسئله مهم و حیرت آور خواندند و افزودند: طبق محاسبات و تحلیلهای عادی، رژیم صهیونیستی می‌بایست با برخورداری از چنین امکاناتی در همان چند روز اول کار را تمام می‌کرد اما در نهایت، هم در دستیابی به اهداف خود اظهار عجز کرد و هم تسلیم شروط مقاومت شد.

رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به وعده‌های الهی برای یاری مجاهدان، افزودند: همراهی شگفت انگیز مردم با مقاومت و خسته نشدن از بمباران بی‌وقفه دشمن و کشتار بی‌رحمانه بیش از ۲ هزار نفر از جمله تعداد زیادی از زنان و کودکان، چیزی جز لطف و کمک الهی نبود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: تحقق وعده الهی در این صحنه نشان می‌دهد که این وعده‌ها در صحنه‌ای وسیع‌تر نیز محقق خواهد شد و اراده الهی بر این تعلق گرفته است که مسئله فلسطین را به دست شما به نتیجه برساند.

759308 347 روز به‌روز آمادگی‌ها و ذخایر قدرت را در غزه افزایش دهید/باید کاری‌کرد رژیم‌صهیونیستی از طرف ساحل غربی احساس نگرانی کند

ایشان در ادامه، لزوم مراقبت در مقابل توطئه‌های پیچیده دشمن علیه مقاومت را مورد اشاره قرار دادند و از همین زاویه، بر دو راهبرد مهم تأکید کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به بعید نبودن احتمال تکرار تجاوزات رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کردند: جریان مقاومت باید روز بروز بر آمادگی‌های خود بیفزاید و ذخایر قدرت را در داخل غزه افزایش دهد.

رهبر انقلاب اسلامی در بیان راهبرد دوم، برنامه‌ریزی برای همراه شدن بخش ساحل غربی فلسطین در رویارویی با رژیم اشغالگر را یک پروژه اساسی برشمردند و تأکید کردند: جنگ با رژیم صهیونیستی، یک جنگِ سرنوشت است که باید تکلیف را نهایی کند و باید کاری کرد که دشمن همان نگرانیهایی را که از ناحیه غزه دارد، از طرف ساحل غربی نیز احساس کند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در پایان، شرایط منطقه را بسیار پیچیده خواندند و افزودند: البته چشم انداز تحولات، چشم انداز روشن و خوبی است و امیدواریم خداوند متعال همه ما را به آنچه که صلاح امت اسلامی و فلسطین و خنثی کننده توطئه‌های دشمن است، راهنمایی کند.

در این دیدار، آقای رمضان عبدالله دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین نیز ضمن ابراز خرسندی از سلامتی رهبر معظم انقلاب گفت: همه‌ی برادران مقاومت و جهاد اسلامی، برای سلامتی و عافیت جنابعالی در هر نماز دعا کردند و امیدواریم روزی را شاهد باشیم که همراه با شما نماز را در مسجدالاقصی بخوانیم.

وی با بیان گزارشی از جنگ ۵۱ روزه و تبریک این پیروزی عزت آفرین به رهبر معظم انقلاب، گفت: یقیناً این پیروزی در سایه‌ی حمایت‌های جمهوری اسلامی حاصل شد و اگر کمک‌های موثر و راهبردی ایران نبود، امکان مقاومت و پیروزی در غزه فراهم نمی‌شد.

759309 410 روز به‌روز آمادگی‌ها و ذخایر قدرت را در غزه افزایش دهید/باید کاری‌کرد رژیم‌صهیونیستی از طرف ساحل غربی احساس نگرانی کند

رمضان عبدالله افزود: پیروزی مقاومت در غزه، در حقیقت پیروزی ملت فلسطین است و برغم صدمات شدید مردم در این جنگ نابرابر، همراهی، صبر و مقاومت آنان، مثال‌زدنی است.

آقای رمضان عبدالله همچنین بیانات رهبر معظم انقلاب در جریان نبرد ۵۱ روزه و تأکید بر ضرورت تسلیح کرانه باختری برای مقابله با جنگ افروزیهای رژیم صهیونیستی را موضوعی راهبردی و راه حلی مؤثر خواند که موجب تقویت روحیه و توان مضاعف مجاهدان شده است.

دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به وعده برخی کشورها برای بازسازی غزه نیز گفت: ما به این وعده‌ها امید چندانی نداریم و برای جبران خسارات ناشی از تهاجم رژیم صهیونیستی امیدمان فقط به خداست



طبقه بندی: بسیج ولایت فقیه اخبار  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

انقلاب اسلامی؛ تحقق وعده‌ی الهی

 انقلاب اسلامی؛ تحقق وعده‌ی الهی                  

 زمانی می‌توان به عمق تعبیر مقام معظم رهبری درباره‌ی انقلاب اسلامی پی برد که شرایط تاریخی وقوع انقلاب اسلامی را مد نظر قرار دهیم. در واقع انقلاب اسلامی را از آن جهت می‌توان از مصادیق وعده‌ی الهی دانست که رژیمی تا دندان مسلح را که از حمایت قدرت‌های جهان نیز برخوردار بود ساقط نمود.

 

مسلمانان صدر اسلام و تحقق وعده‌ی الهی اخیراً مقام معظم رهبری در بیانات خود در جمع مسئولان و كاركنان حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح، انقلاب اسلامی را تحقق وعده‌ی الهی دانستند و خاطر نشان كردند: «همان ‌گونه كه پیروزی انقلاب اسلامی در شرایط ناباورانه‌ی سال 57 مصداق تحقق وعده‌ی الهی بود، ادامه‌ی انقلاب اسلامی و توانمندی و قدرتمندی و پیشرفت افزایش‌ یابنده‌ی آن نیز، به ‌رغم همه‌ی تندبادها و فشارهای سنگین و دشمنی عمیق دنیای استكبار، مصداق عملی‌ شدن وعده‌ی الهی است.» در این راستا، نوشتار حاضر به بررسی این موضع می‌پردازد كه بر چه اساس می‌توان انقلاب اسلامی را نمونه‌ی تحقق وعده‌ی الهی دانست؟ بر این اساس، با مروری بر یكی از مصادیق وعده‌ی الهی در صدر اسلام، به بررسی انقلاب اسلامی می‌پردازیم.
 
 خداوند در بسیاری از آیات قرآن كریم، از همان آغاز، به مسئله‌ی وعده‌ی الهی و تحقق آن اشاره كرده و به مؤمنان واقعی بشارت داده است كه خداترس باشید و از فرمان خداوند و پیامبر (صلی الله علیه و آله) اطاعت كنید كه وعده‌ی خداوند تخلف‌ناپذیر است. از بسیاری از آیات قرآن چنین برمی‌آید كه سنت الهی بر این مبنا استوار بوده است كه همواره به كسانی كه خالصانه در راه خداوند قدم برداشته‌اند و در راه او و برای اجرای فرمان خداوند تلاش كرده‌اند، كمك و مساعدت از سوی خدا تحقق می‌یافت؛ آن‌چنان كه خداوند در سوره‌ی محمّد و در آیه‌ی هفتم این سوره می‌فرماید: «یا ایُّهَا الَّذینَ آمَنُوا إن تَّنصُرُوا اللهَ یَنصُركُم وَ یُثَبِّت اقدامَكُم»: ای كسانی كه ایمان آورده‌اید، اگر خداوند را یاری كنید، خداوند نیز شما را یاری می‌كند و گام‌هایتان را استوار می‌گرداند.[1]
 
خداوند به مسلمانان راستین و درستكار خود، كه صادقانه در راه او قدم برمی‌دارند، علاوه بر بهشت، كه در جهان آخرت تحقق می‌یابد، در همین جهان نیز پاداش‌های خود را وعده داده است. این موضوع را بهترین شكل می‌توان در آیه‌ی 51 سوره‌ی غافر دید: «إنَّا لنَصُرُ رُسُلَنا وَ الَّذِینَ آمَنُوا فِی الحَیاةِ الدّنیا»: ما فرستادگان خود و كسانی را كه ایمان آورده‌اند در زندگی دنیا حتماً یاری می‌كنیم.[2]
 
 در این چارچوب، اگر بخواهیم به یكی از بارزترین وقایع صدر اسلام به عنوان نمونه‌ی بسیار مهمی كه در آن وعده‌های الهی در اعلی درجه‌ی خود تحقق یافت اشاره كنیم، می‌توانیم از جنگ بدر نام ببریم كه در سوره‌ی انفال نیز به آن اشاره شده است.
 
جنگ بدر، كه در دوازدهم رمضان سال دوم هجرت رخ داد، اولین جنگ پیامبر علیه كفار مكه بود. در این زمان، از یك سو، یكی از كاروان‌های تجاری قریشیان مكه در حال عبور از اطراف مدینه بود و از طرفی دیگر، لشكر نظامی قریشیان نیز عازم جنگ علیه مسلمانان بودند.
 
[3] پیامبر (صلی الله علیه و آله)، پس از مطلع شدن از این وقایع، شورای نظامی تشكیل داد و نتیجه این شد كه مسلمانان به جنگ با نیروی نظامی مشركان بپردازند كه از نظر تعداد، سه برابر مسلمانان و نیز با وسایل بسیار مجهزتری بودند.
 
در آغاز این جنگ، برخی از مسلمانان، كه البته تعداد آن‌ها انگشت‌شمار بود، از جنگیدن واهمه داشتند و به فكر حمله به كاروان تجاری كفار و به دست آوردن غنایم جنگی بودند.[4] در این جنگ، یكی از مهم‌ترین وعده‌های خداوند باریدن باران بود كه باعث شد مسلمانان استوارتر بر روی شن‌های بیابان قدم بگذارند و نیز شرایطی به وجود آمد كه طی آن، مسلمانان توانستند شب قبل از نبرد را با آسودگی بخوابند. همچنین كوچك نشان دادن سپاه دشمن در چشم مسلمانان و بزرگ نشان دادن سپاه مسلمانان در نزد كفار و فرستادن بیش از هزار فرشته برای كمك در جنگ از دیگر امدادهای خداوند به مسلمانان در این جنگ بود.[5] 
 
برای بیان دقیق این مسئله، رجوع می‌كنیم به سوره‌ی انفال و آیات نه تا چهارده این سوره را به عنوان مهم‌ترین سند تحقق وعده‌های الهی بیان می‌كنیم‌:
 
 «به خاطر بیاورید زمانی را كه از شدت ناراحتی در میدان بدر از پروردگارتان تقاضای كمك كردید و او تقاضای شما را پذیرفت و گفت: من شما را با یك‌‌هزار از فرشتگان، كه پشت سر هم فرود می‌آیند، یاری می‌كنم؛ ولی خداوند این را تنها برای شادی و اطمینان قلب شما قرار داد، وگرنه پیروزی جز از طرف خدا نیست. خداوند توانا و حكیم است. به یاد بیاورید هنگامی را كه خواب سبكی كه مایه‌ی آرامش از ناحیه‌ی خدا بود شما را فراگرفت و آبی از آسمان برای شما فروفرستاد تا با آن شما را پاك و پلیدی شیطان را از شما دور سازد و دل‌های شما را محكم و گام‌ها را با آن ثابت دارد. به خاطر بیاورید موقعی را كه پروردگارتان به فرشتگانی وحی كرد كه من با شما هستم، كسانی را كه ایمان آورده‌اند ثابت‌قدم بدارید. به زودی در دل‌های كافران ترس و وحشت می‌افكنم...»[6]
 
به جز مثال ذكرشده، در قرآن موارد بسیاری از تحقق وعده‌ی الهی را می‌توان مشاهده كرد. 
 
وعده‌ی الهی و پیروزی ملت ایران
 
 با نگاهی گذرا به روند حكومت‌های بعد از دوران حضور ائمه‌ی معصوم (علیهم السلام) در جهان اسلام، باید پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران را حركتی نو در جهان اسلام برای بازگشت به دوران عظمت اسلام و شكل‌گیری جریانی دانست كه به تدریج موجب بیداری و هوشیاری دیگر كشورها و ملت‌های مسلمان منطقه شد. همان طور كه پیروزی‌های مسلمانان و نیز گسترش اسلام و نمونه‌ی بارز آن، جنگ بدر را می‌بایست به عنوان تحقق وعده‌ی الهی برای مسلمانان دانست. رهبر معظم انقلاب، پیروزی انقلاب اسلامی ایران و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران در آن شرایط سخت و با آن مقدار مخالفت‌های بی‌شائبه را به عنوان تحقق وعده‌ی الهی دانستند و نیز پیروزی را برای صابرین و مسلمانانی كه با توكل به خداوند در مقابل ظلم مقاومت كردند و در نهایت توانستند با دست خالی و كمترین پشتیبانی بر حكومت مستبد پهلوی پیروز شوند نمونه‌ای از تحقق وعده‌ی الهی دانستند.
 
رضاشاه، به عنوان مؤسس سلسله‌ی پهلوی، در شرایطی روی كار آمد كه در آغاز از حمایت انگلیس برخوردار بود و پس از اینكه توانست با زور و قلدری به عنوان شاهنشاه ایران به حكومت برسد، از همان آغاز حركت‌های ضدمذهبی خود را با قدرت تمام شروع كرد و با تمام مخالفت‌ها به شدت برخورد می‌كرد.[7] این نحوه‌ی حكومت از سوی رضاشاه در ادامه و بعد از وی، به وسیله‌ی جانشین و پسرش، محمدرضاشاه، نیز ادامه یافت.
 
 ایشان وقوع انقلاب اسلامی را در آن شرایط كه قدرت‌های استكباری و دشمنان اسلام با تمام قوا از حكومت پهلوی حمایت می‌كردند و تمام توان خود را برای ادامه‌ی حكومت شاهنشاهی به كار می‌بستند نمونه‌ای از تحقق وعده‌ی الهی و پیروزی اسلام بر كفار دانستند. زمانی می‌توان عمق این سخن را دریافت كه شرایط تاریخی وقوع انقلاب اسلامی را حس نماییم یا حداقل نسبت به آن آگاهی حداقلی پیدا كنیم. آن گاه می‌توان به این سخن پاسخ داد كه چرا رهبر انقلاب از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان وعده‌ی الهی یاد نمودند. در واقع انقلاب اسلامی را از آن جهت می‌توان از مصادیق وعده‌ی الهی دانست كه رژیمی تا دندان مسلح را، كه از حمایت قدرت‌های جهان نیز برخوردار بود، ساقط نمود.
 
اگرچه محمدرضاشاه در دهه‌ی اول حكومتش، یعنی دهه‌ی 1320، از قدرت زیادی برخوردار نبود، ولی پس از كودتای 28 مرداد 1332 و عزل دكتر مصدق از نخست‌وزیری، در كوتاه‌ترین مدت ممكن توانست تمام قدرت را در دست بگیرد و استبداد واقعی را پایه‌ریزی كند.[8] محمدرضاشاه تا آنجا پیش رفت كه از دهه‌ی 1340 به بعد تسلط خود را بر مجلس نیز كامل نمود و تلاش كرد با تصویب طرح‌ها و قانون‌هایی، از طرفی كشور را هر چه بیشتر به سمت غربی شدن و دور كردن اسلام از فضای اجتماعی و سیاسی كشور پیش ببرد و از طرفی دیگر، با امتیازدهی به ابرقدرت‌ها و در رأس آن‌ها آمریكا، شرایط بقای خود را مستحكم كند.[9]
 
و این گونه بود كه آغاز مخالفت‌های مردمی علیه شاه، كه هم‌زمان بود با تصویب قانون كاپیتولاسیون، از اوایل دهه‌ی 40 شروع شد و سرانجام به دستگیری و تبعید حضرت امام (رحمت الله علیه) به تركیه و دوری چهارده‌ساله‌ی ایشان از ایران انجامید. البته ناگفته نماند كه محمدرضاشاه بعد از كودتای 28 مرداد 1332 تلاش خود را برای تمركز قدرت در مركز و نیز سركوب مخالفان خود شروع كرده بود. از همین رو، در سال 1336 با كمك سازمان اطلاعات آمریكا (اف‌بی‌آی) و نیز سازمان اطلاعات اسرائیل (موساد) توانست سازمان ساواك را تشكیل دهد كه از آن زمان به بعد این سازمان به سركوب شدید و جنایت‌های زیادی دست زد.[10] بدین ترتیب، ساواك از اركان قدرت‌طلبی محمدرضاشاه شد؛ سازمانی كه آمده بود تا فزون‌خواهی محمدرضاشاه را، به مثابه‌ی یك دیكتاتور، برای همیشه تثبیت كند.
 
دهه‌ی 40 و چند سال اول دهه‌ی 50 دوران یكه‌تازی شاه و تسلط بی‌چون‌وچرای وی بر حكومت و در واقع دوران خفقان و سركوب شدید بود. از اواخر دهه‌ی 40، به دلیل گران شدن نفت، ثروت زیادی به دربار سلطنتی سرازیر شده بود كه بخش زیادی از این ثروت انبوه در راستای اهداف آمریكا و دیگر كشورهای مستبد غربی قرار می‌گرفت. شاه با خرید سلاح و تجهیزات نظامی تلاش می‌نمود تا حیات خاندان خود را تضمین كند و خود را به عنوان قدرت اول و بنا به تئوری نیكسون، ژاندارم منطقه معرفی نماید.
 
اگرچه در همین سال‌ها سازمان‌هایی از جمله سازمان‌های چریكی فداییان خلق به مبارزه‌ی مسلحانه بر ضد رژیم شاه پرداختند، ولی نیروهای ساواك تمام این جریانات را در اواخر دهه‌ی 40 سركوب، قتل‌ عام یا زندانی كرد.[11] با این حال، تنها جریانی كه توانست به تدریج مخالفت خود را گسترده كند و رویارویی‌های آن نیز در قالب تظاهرات و در واقع با كمترین امكانات صورت می‌گرفت، جریانی بود كه به وسیله‌ی حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) از عراق و در سال‌های نزدیك به انقلاب، از فرانسه رهبری می‌شد. برای این جریان، تنها نور امید مردم برای رهایی از استبداد شاهنشاهی، وجود حضرت امام (رحمت الله علیه) و رهنمودهای وی و نیز یاران نزدیك ایشان بود كه در مسیر پیروزی انقلاب با تمام توان تلاش می‌كردند.
 
به ظاهر كار برای مبارزه هر روز سخت‌تر می‌شد. در سال 1353 محمدرضاشاه با انحلال دو حزب «ایران نوین» و «مردم» نشان داد كه حتی استبداد بر اساس دو حزب را نیز برنمی‌تابد. او با تشكیل حزب «رستاخیز» رسماً حكومت تك‌حزبی برقرار كرد و صراحتاً اعلام كرد كه هر كس می‌خواهد در ایران بماند باید به حزب «رستاخیز» بپیوندد یا اینكه از ایران برود. بدین وسیله استبدادی از نوع استالینی در ایران به وجود آورد.[12]
 
با این حال، از آبان سال 56 مخالفت‌ها با رژیم شاهنشاهی از حالت پشت‌پرده به خیابان‌ها كشیده شد و اوج آن نیز از 17 دی‌ماه همان سال اتفاق افتاد كه روزنامه‌ی اطلاعات طی چاپ مقاله‌ای با عنوان «ارتجاع سیاه» (كه منظور از آن روحانیت بود) به روحانیت حمله كرد و این امر موجب تظاهرات و مخالفت بسیاری از مردم گردید. در مجموع در این مدت كوتاه، یعنی از دی‌ماه 56 تا بهمن 57، فشار رژیم شاهنشاهی بر مردم به بیشترین حد ممكن رسید و رژیم، حركت‌های مردمی را به شدت هر چه تمام‌تر سركوب می‌كرد.
 
در این راستا، می‌توان به 17 شهریور سال 57 یا همان جمعه‌ی سیاه اشاره كرد كه در آن روز رژیم شاهنشاهی چند صد نفر از مردم بی‌دفاع را قتل عام كرد.[13] با وجود سازمان‌های نظامی و اطلاعاتی، كه شاه را در سركوب مردم یاری می‌دادند، كمتر كسی می‌توانست پیش‌بینی كند كه مردم ایران بتوانند با كمترین امكانات و در بدترین شرایط، رژیم شاهنشاهی پهلوی را براندازند. با این حال، با رهبری حضرت امام (رحمت الله علیه) و تظاهرات میلیونی مردم و به همراه آن، اعتصابات گسترده‌، مردم ایران توانستند در 22 بهمن همان سال، رژیم شاهنشاهی پهلوی را ساقط كنند و در كمتر از دو ماه، در یك رفراندوم عمومی، با رأی 98درصدی خود، نظام جمهوری اسلامی را تأسیس نمایند.
 
به نظر می‌رسد با نگاهی گذرا به حوادث ده سال پایانی رژیم پهلوی، وقوع انقلاب اسلامی تحقق وعده‌ی الهی بوده است و همان طور كه رهبر انقلاب، حضرت آیت‌الله‌ العظمی خامنه‌ای فرموده‌اند، این تحقق وعده‌ی الهی كمترین پاداش برای مسلمانان واقعی و پیروان راه حق بوده است.(*)
 
پی‌نوشت‌ها:
 
[1]آیت‌الله محمد هاری معرفت، جلوه‌های امداد الهی در سوره‌ی انفال، ترجمه‌ی میرزا علیزاده، نشریه‌ی علوم معارف قرآنی، 1387، ص 3.
 
[2]مهمان، ص 4.
 
[3]جعفر سبحانی، امدادهای غیبی در غزوه‌ی بدر، مكتب اسلام، سال 28، ش 2، ص 6.
 
[4]همان، ص 7.
 
[5]همان، ص 9.
 
[6]سوره انفال، آیات 9 تا 14
 
[7]استفان كرونین، رضاشاه و شكل‌گیری ایران نوین، ترجمه‌ی مرتضی ثاقب‌فر، تهران، انتشارات نیل ، 1383، ص 136.
 
[8]جواد منصوری، سیر تكوینی انقلاب اسلامی، تهران، دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی، 1379، ص 140.
 
[9]عباسعلی عمید زنجانی ، انقلاب اسلامی ایران ، تهران ، دفتر نشر معارف ، 1381 ، ص 139
 
[10]جواد منصوری ، سیر تكوینی انقلاب اسلامی ، تهران ، دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی ، 1379 ، ص 142
 
[11]همان ، ص251
 
[12]جواد منصوری، سیر تكوینی انقلاب اسلامی، تهران، دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی، 1379، ص 293.
 
[13]همان، ص 320.
 
علی‌اكبر نودهی 

www.irdc.ir
منبع:مصاف


طبقه بندی: بسیج ولایت فقیه  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

مادر و دختر شهید مغنیه: اطاعت از حضرت آقا خط قرمز عماد بود

 مادر و دختر شهید مغنیه: اطاعت از حضرت آقا خط قرمز عماد بود                  

 هر چند شهید عماد توسط عوامل جاسوسی موساد ترور شد اما راه و روش وی اکنون پایدارتر و استوارتر از گذشته در لبنان علیه شبکه صهیونیستی فعال است

 


به گزارش مصاف به نقل از  مشرق، روزنامه کیهان نوشت: برای مصاحبه با خانواده شهید عماد مغنیه معروف به «حاج رضوان» (فرمانده سابق عملیات حزب‌الله لبنان)، این مجاهد خستگی‌ناپذیر که از مؤسسان و مغز عملیاتی حزب‌الله محسوب می‌شد و سازمانهای جاسوسی غرب و بویژه موساد سال‌ها برای ترور ایشان برنامه‌ریزی کرده بود عازم منزل ایشان شدیم.

اما سنت الهی این است که کسانی که با خدا معامله کردند مزدشان را که همان شهادت در راه خدا باشد به آنها عطا می‌کند. شهید عماد بعد از سالها مبارزه و شرکت در دهها عملیات علیه صهیونیستها و ایجاد شبکه‌های جهانی ضدصهیونیست در روز 12 فوریه 2008 در دمشق سوریه به دست عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی و همکاری سازمان‌های جاسوسی بعضی از کشورهای منطقه به‌وسیله اتومبیل بمب‌گذاری شده ترور می‌شوند و شربت شهادت می‌نوشند.

هر چند شهید عماد توسط عوامل جاسوسی موساد ترور شد اما راه و روش وی اکنون پایدارتر و استوارتر از گذشته در لبنان علیه شبکه صهیونیستی فعال است.

در واقع امروز هزاران عماد مغنیه در لبنان و سایر نقاط جهان علیه صهیونیست جهانی مبارزه می‌کنند. راهش پررهرو باد.

ساعت 19 روز دوشنبه تاریخ 92/11/14 در منزل پدر شهید برای انجام مصاحبه قرار گذاشتیم. در بدو ورود به حسب مسائل امنیتی و احتمال انفجار خودروهای بمب‌گذاری شده در ضاحیه لبنان که آخرین مورد یک ساعت قبل اتفاق افتاده بود، برای پارک خودرو مشکل داشتیم. در لبنان هر مجموعه ساختمان یک ناطور (همان سرایدار خودمان در ایران) دارد، با هماهنگی ناطور مشکل پارک خودرو حل شد.

با رسیدن به درب منزل، زنگ طبقه دوم را زدیم، از پله‌ها بالا رفتیم، پدر شهید پیرمردی با چهره نورانی و تبسم به لب و به زبان عربی اهلا و سهلا، تفضل تفضل از ما استقبال کردند.

با راهنمایی و هدایت وی وارد سالن پذیرایی شدیم و مادر شهید، همسر شهید و خواهر شهید نیز به گرمی از ما استقبال کردند.

در بدو ورود درخواست مصاحبه را مجددا مطرح کردیم و این‌که از کدام روزنامه قصد انجام این کار را داریم. ابتدا امتناع می‌کردند اما بعد از معرفی روزنامه و نگاه ولایتمدارانه و ارزشی آن قبول کردند، لکن با سؤالات مربوط به همسر شهید مشکل داشتیم چون معتقد بودند در لبنان مرسوم نیست همسران شهید با نشریات و رسانه‌ها مصاحبه کنند. همسر شهید عماد مغنیه در طول سالهای گذشته علی‌رغم درخواست نشریات و رسانه‌ها با هیچکدامشان مصاحبه نداشته است. لذا پاسخ به سؤالات مربوط به ایشان به مادر شهید و دختر شهید واگذار شد، ایشان مادر سه شهید بنام‌های فؤاد، جهاد و عماد می‌باشند.

مادر شهید با چهره‌ای آرام و مهربان و با نگاهی مادرانه به سؤالات پاسخ می‌داد. از اطلاعات سیاسی و فرهنگی خوبی هم برخوردار بود، با شخصیت‌های ایران آشنایی دارد و با بسیاری از رؤسای جمهوری ایران و سفرا دیدار و ملاقات داشته است. به حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب عشق و ارادت وافری داشتند و در طول صحبت بارها از امام(ره) و مقام معظم رهبری یاد می‌کردند و ابراز ارادت می‌کردند.

مصاحبه با پاسخ مادر شهید آغاز شد و حدود دو و نیم ساعت به‌طول انجامید. در طول مصاحبه پدر شهید مطالبی را در تکمیل سخنان مادر شهید مطرح می‌کردند اما سعی داشتند خودشان طرف اصلی سؤال ما نباشند. دختر شهید نیز به کمک مادربزرگشان به سؤالات ما پاسخ می‌دادند و مطالب را تکمیل می‌کردند.

 شما به عنوان مادر شهید بفرمایید ارتباط شهید حاج عماد با حضرت امام خمینی(ره) چگونه بود؟
 بسم‌الله الرحمن الرحیم والصلاه و السلام علی سیدنا محمد و آل بیته الطاهرین. ارتباط حاج عماد با حضرت امام(ره) قبل از اینکه امام را ببیند و ملاقات کند ارتباط فکری بود. پسرم فکر امام و فکر انقلاب را خواند و علاقه‌مند به آن شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و بازگشت امام به ایران ارتباط حاج عماد با امام بیشتر می‌شود تا حدی که امام فرمودند: «حاج عماد یکی از پسران من است.»

اولین باری که با امام ملاقات داشته سال 1982 همزمان با تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان بوده است. حاج عماد به همراه سید محمدحسین فضل‌الله خدمت حضرت امام(ره) رسیده بودند.
بار دوم سال 1983 بود که پیش امام رفت و با ایشان ملاقات کرد. وقتی به لبنان برگشت به من گفت می‌دانید امام خمینی به چه کسی اطمینان دارد، گفتم کی؟ گفت، حزب‌الله. آن وقت تشکیلات حزب‌الله در لبنان نبود، گفتم مگر حزب‌الله در ایران وجود دارد گفت بله، امام به این افراد اطمینان دارد. آن‌وقت عملیات مقاومت علیه رژیم صهیونیستی شروع شده بود، وقتی برگشت به این فکر افتاد که باید این مقاومت را به نام حزب‌الله نامید. چون امام به این مجموعه اطمینان دارد.
 نظر شما به عنوان خانواده یکی از شاخص‌ترین شهدای مقاومت در مورد انقلاب اسلامی و تأثیرات انقلاب ایران روی بیداری اسلامی در کشورهای مختلف، مثل فلسطین، لبنان و عراق چگونه است؟
 ارتباط ما با انقلاب اسلامی ایران ارتباط عمیقی است و اکنون که ما به این مرحله از عزت و اقتدار رسیده‌ایم بخاطر این ارتباط و این تأثیر است. ما اعتقاد داریم که پیروزی انقلاب اسلامی تشیع و خط اهل‌بیت(ع) را حفظ کرده است و به کمک جمهوری اسلامی ما توانسته‌ایم پرچم اسلام را حفظ کنیم و نگهداریم و با ظهور امام مهدی(عج) ان‌شاءالله به پیروزی حتمی خواهیم رسید. تفکر و انقلاب امام خمینی(ره) یاری‌کننده و نجات‌دهنده تمام امت اسلام است و ما در لبنان این خط و این فکر را با تفضل خداوند متعال و امام توانستیم نگهداریم و حفظ کنیم. امام خمینی(ره) فرمودند ما هرچه داریم از عاشورا است و این خون که در رگهای ما هست خون عشق به امام حسین است که این روش را امام‌خمینی به ما رسانده است؛ پس این انقلاب اسلامی، انقلاب ما است، عزت و افتخار ماست.

اطاعت ازحضرت آقا خط قرمز عماد بود/ نصرالله گفت پدرتان هزاران نفر مثل خود را تربیت کرده است

 راه شهید عماد چه تأثیری بر گسترش بیداری اسلامی بخصوص در لبنان (و بین جوانان لبنان) دارد.

 دل شهید فقط برای لبنان نمی‌سوخت، بلکه فلسطین در فکر ایشان اولویت داشت، همیشه غم مسئله فلسطین را می‌خورد. ما بعد از شهادت حاج عماد فهمیدیم که ایشان در سطح جهان کار می‌کرد و جهاد می‌کرد. پس از شهادت ایشان هیئت‌هایی از پاکستان، افغانستان و از سراسر جهان آمدند پیش ما و تسلیت گفتند، می‌گفتند ما با حاج عماد ملاقات و کار داشتیم.

شهید حاج عماد از سن 11 سالگی پایبند به اسلام و تشیع و مقاومت بود. این حالت ایشان برای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود بعد که از انقلاب استقبال کردیم، آن وقت بعضی از افراد و حتی علماء امام خمینی را نمی‌شناختند و حرکت امام خمینی را کمونیستی می‌دانستند. حاج عماد از آن وقت با بی‌دین‌ها مبارزه می‌کرد.

شهید عماد شخصیتی جهانی و منطقه‌ای بود، تأثیرات ایشان در کشورهای منطقه زیاد و مشخص بود، به هر حال حاج عماد خار چشم رژیم صهیونیستی بود و سازمان‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل به دنبال ایشان بودند و سعی می‌کردند او را ترور کنند، حالا آیا شهید توانسته است جوانانی را تربیت کند که پس از شهادتش جای ایشان را بگیرند؟

 بله حتما! سید حسن نصرالله فرموده است که عماد مغنیه هزاران نفر مثل خود را تربیت کرده و الان در خدمت مقاومت هستند.

شهید عماد شخصیت بسیار مؤثر داشت، آدم بسیار مهربانی بود و واقعا محبوبیت زیادی در بین جوانان مقاومت داشت. ایشان هم فرمانده بود و هم استاد و دوست داشت که اطلاعات و تجربه‌هایی که داشت به دیگران منتقل کند.

 رابطه شهید مغنیه با دبیرکل حزب‌الله سید نصرالله چگونه بود. البته ایشان ابتدا در تشکیلات دیگر مشغول بود، در این مورد چه اطلاعاتی دارید؟

 وقتی سید موسی صدر جنبش امل را تأسیس کرد حاج عماد 12 سال داشت، نوجوان بود، آن‌وقت با این تشکیلات رابطه داشت و علاقمند به جنگیدن با رژیم صهیونیستی بود. با همه هماهنگ می‌کرد، گاهی مسائلی را نمی‌پسندید ولی مجبور بود که با دیگران عمل کند. برای ایشان مهم‌ترین مسئله، مسئله فلسطین بود.

حاج عماد سید حسن نصرالله را خیلی دوست داشت، ارتباط شخصی و صمیمانه‌ای با سید داشت. در کوچک‌ترین مسائل با ایشان هماهنگ می‌کرد و مشورت می‌کرد، اصلا مسئله ولایت و اطاعت  خط قرمز عماد بود، در کارش خیلی دقیق بود و از سید اطاعت می‌کرد.

اطاعت ازحضرت آقا خط قرمز عماد بود/ نصرالله گفت پدرتان هزاران نفر مثل خود را تربیت کرده است

درباره ویژگی‌های اخلاقی و شخصیتی شهید در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی برایمان بگوئید.

 ایشان ویژگی‌هایی خاص داشت، والا به این موقعیت نمی‌رسید و نمی‌توانست کار خودش را ادامه دهد و در نهایت به شهادت برسد. آدمی که 25 سال زندگی مخفیانه داشت و با این همه شرایط سخت توانست این همه کارها را انجام دهد، یعنی صفات خاصی داشت، اخلاق خوبی و عالی داشت، از این نوع بود. خیلی موفق بود. در همه ابعاد موفق بود. در کار، در جهاد، اصلا این توفیق از خدا بود. شهید کم حرف و متواضع بود. بقدر سؤال جواب می‌داد. ما هیچ اطلاعی از مسئولیتها و موقعیت شهید در تشکیلات نداشتیم و کسی نمی‌دانست کجا بود و چه کار می‌کرد.

یکی از اخلاق پسندیده شهید این بود که هیچ‌گاه بعنوان فرمانده نظر خود را به دیگران تحمیل نمی‌کرد حتی در خانه این گونه بود. اختیار در دست اشخاص می‌گذاشت. ایشان صمیمانه و برادرانه با دیگران برخورد می‌کرد. با اخلاص و محبت کار می‌کرد. به دیگران اعتماد داشت. حالا آنهایی که زیر دست ایشان بودند می‌گویند ما احساس نمی‌کردیم که شهید عماد فرماندهی خود را به ما تحمیل کرده باشد. یا به عنوان مسئول با ما برخورد کند.

 امام تعبیری دارد که ایشان (شهید عماد) یکی از پسران من هستند، نظر شما درباره همین جمله چیست؟

 وقتی شخصیتی بزرگ مانند امام خمینی این جمله را بگوید، واقعا این برای ما و شهید بزرگ‌ترین افتخار است. امام خمینی شهید عماد را دوست داشت و می‌دانست چه کار می‌کرد.

وقتی امام به رحمت الهی رفتند، شهید عماد خیلی ناراحت شده بود واقعا ایشان چیزهایی زیاد از فکر امام یاد گرفته بود که توانسته به این مقام برسد.

 از همسر و فرزندان شهید بگویید.

 همسر ایشان سعده بدرالدین از نبطیه هستند و شهید عماد دو تا پسر و یک دختر دارد، پسران به نامهای جهاد و مصطفی و دخترشان به نام فاطمه.

 رابطه بچه‌ها با شهید چگونه بود؟

 مدتها می‌گذشت بچه‌ها پدرشان را نمی‌دیدند. شرایط ایشان خیلی سخت بود، وقتی بزرگ شدند بیشتر با شهید ملاقات می‌کردند. بستگی داشت به شرایط واوضاع. البته همسر شهید در این زمینه خیلی کمک کرد. و بچه‌ها را به گونه‌ای تربیت کردکه آنها می‌توانستند دوری شهید را تحمل کنند.

 درباره دیدارتان با رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای بگویید، حضرت آقا چه فرمودند؟ شما به ایشان چه گفتید؟

 دیدار با حضرت آقا برای ما یک رؤیا یک خواب و آرزو بود. وقتی به ما گفتند که قرار است با حضرت آقا دیدار کنید، خیلی خوش‌حال شدیم حضرت آقا، در آن دیدار فرمودند: ما برای شهید عماد و سیدحسن دعاء می‌کردیم مخصوصا در جنگ 33 روزه، اما حالا امیدواریم که حاج عماد در روز قیامت شفیع ما باشد. ما به حضرت آقا بیان کردیم که از شما اطاعت می‌کنیم و ولایت شما را همیشه قبول داریم و از رهنمودهای شما کاملا پیروی می‌کنیم.

 در جنگ 33 روزه از نوع فعالیت شهید اطلاع داشتید، غیبت ایشان چند روز بود؟

 در طول تمام مدت جنگ 33 روزه فقط یک بار خانه آمد حدود 5 دقیقه‌ای سلام و احوالپرسی کرد و رفت. اصلا خانم حاج عماد به گونه‌ای بچه‌ها را تربیت کرده که در غیبت شهید عماد از خانه مشکلی نداشته باشند.

 بهترین خاطره‌ای که از حاج عماد دارید چیست؟

دختر شهید می‌گوید، یک روزی امتحان دانشگاه داشتم اما درس نخوانده بودم، کتاب درسی را به پدرم حاج عماد دادم، موقع شب آمد و خلاصه کتاب را به من تفهیم کرد. روز بعد رفتم دانشگاه، امتحان دادم و موفق شدم.

مادر شهید می‌گوید یک خاطره‌ای از حاج عماد دارم خیلی جالب است. یک روز بچه‌های مؤمن با بعضی احزاب درگیر شدند و شروع کردند به تیراندازی. جوانان مؤمن اسلحه‌های‌شان را برداشتند و شهید حاج عماد هم سلاحش را برداشت و شروع کرد به دویدن اما فراموش کرد کفشش را به پا کند، من متوجه قضیه شدم، کفش شهید عماد را برداشتم و تعقیبش کردم دو کوچه دویدم، بالاخره پیدایش کردم گفتم عزیزم، تو بدون کفش رفتی الان شیشه یک دفعه توی پاهات می‌رود، آن وقت می‌توانید با آنها بجنگید؟

خاطره‌ای دیگر، در جنگ 33 روزه بود که یک دفعه زنگ خانه به صدا درآمد من آمدم دم در دیدم حاج عماد است، گفت وقت ندارم فقط 5 دقیقه سلام می‌کنم و می‌روم. خاطرات من با حاج عماد همیشه در جنگ بود.

وقتی خبر به شهادت رسیدن حاج عماد را به شما دادند چه احساسی داشتید، کجا بودید؟ چه عکس‌العملی داشتید؟

روز شهادت حاج عماد، وقتی از خواب بیدار شدم دیدم کسی در خانه نیست، زنگ زدم از دخترم سؤال کردم گفتند سرش درد می‌کند و رفت پیش دکتر. آمدم پایین خواستم بروم بیمارستان ببینم مشکل چیست، یک جوانی پایین بود، گفت نرو حاج خانم بعدا من تو را می‌رسانم، آمدم بالا. خیلی نگذشت که حاج علی عمار (عضو شورای مجلس) از طرف حزب‌الله آمد خانه ما، اما در حال گریه کردن بود، حاج علی گفت حاج خانم حاج عماد تصادف کرد و حالا در بیمارستان است. گفتم نه خیر حتماً یک اتفاقی افتاده است، یک نفر دیگر همراه حاج‌علی عمار بود گفت بله حاج عماد به شهادت رسید.

من فریاد زدم و شروع به گریه کردم، چند دقیقه بعد رفتم وضو گرفتم دو رکعت نماز خواندم و غرق فکر شدم که الآن چه کار کنیم، من دیشب انفجار دمشق را در تلویزیون دیده بودم و به خودم گفتم یا رب! چه شده، اما فکر نمی‌کردم که حاج عماد آنجا باشد و شهید شوند. آن وقت خوب فکر کردم و تصمیم گرفتم که باید حواسم را جمع کنم فکر کردم که الآن رژیم صهیونیستی درپی این است که ما چه می‌گوئیم و چه عکس‌العملی نشان می‌دهیم. گفتم خداوندا در این شرایط نیز به ما کمک کن.

چند بار به ایران آمدید؟

 دو بار به ایران رفته‌ام، البته من 3 تا شهید دارم. قبل از شهادت حاج عماد با خانواده شهدا به ایران رفتیم و با حضرت آقا ملاقات داشتیم. الآن من درباره ایران می‌ترسم، از این معامله و گشایش به سمت غرب می‌ترسم، وقتی می‌شنوم در ایران که هرکس می‌تواند وارد و خارج شود آن وقت می‌ترسم. مگر این که مردم خیلی هوشیار باشند. من یک حرفی دارم و امیدوارم به گوش حصرت آقا برسد. قبلاً حضرت آقا ملاقات با مردم در استان‌های مختلف داشتند الآن باز هم دوست دارم این ملاقات با مردم تکرار شود. دوست دارم که حضرت آقا بروند به استان‌ها و از مردم دیداری کنند. با جوان‌ها ملاقات کنند چون جوان‌ها امید کشورهای اسلامی هستند.

 در یک مصاحبه شما فرمودید که شهید عماد از شهید چمران خیلی تأثیر گرفتند. این تأثیر چگونه بوده است؟

 شهید عماد 2 یا 3بار با شهید چمران ملاقات داشت. وقتی که شهید چمران به شهادت رسید حاج عماد خیلی متأثر و ناراحت شد.

 معمولاً شهدا به‌خصوص مردان بزرگ ویژگی‌های خاصی دارند که عامل مهم در موفقیت آنها بود. رمز موفقیت شهید عماد چه بود، چه عاملی بود که حاج عماد به این موقعیت رسید؟

 حاج عماد ویژگی‌هایی خاص داشت که این ویژگی‌ها رمز موفقیت ایشان بود حاج‌عماد اهمیت زیادی به نماز و نماز اول وقت می‌داد. ایشان هم در مسائل جهاد و جنگ پیشرفت و خودسازی می‌کرد، هم در مسائل روحی و معنوی.

نمازهای مستحبی را رها نمی‌کرد. نمازش با حالت روحانیت و معنویت بسیار زیادی همراه بود.

وقتی حاج عماد شهید شد کسی که بدن ایشان را مشاهده می‌کند می‌بیند که هزارها ترکش در بدنش نفوذ کرده و بدنش شبیه بدن شهدای کربلا شده است. هزارها زخم داشت. شب 19 ماه رمضان سالی که شهید شد، 100 رکعت نماز خواند و هفته آخر این ماه را در حرم حضرت زینب گذراند. یادم هست یک ماه قبل از شهادت ایشان موفق به زیارت حرم حضرت رقیه(س) شدیم، باهم رفتیم. ایشان وارد حرم حضرت شدند وقتی خارج شد یک حال عجیبی داشت من قبلاً این حالت ایشان را ندیده بودم آن‌قدر گریه کرده بود مثل اینکه داشت برای همیشه خداحافظی می‌کرد.

آیا ایشان درمورد تربیت بچه‌ها سفارش خاصی داشت؟

شهید عماد توصیه می‌کرد که بچه‌ها نماز اول وقت را نباید به تأخیر بیندازند. یکی دیگر توصیه می‌کرد که با استخاره نباید مخالفت کرد. ما همیشه از افعال دنیوی دیگران ستایش می‌کنیم؛ از جهاد از مسائل مادی و... اما متوجه مسائل معنوی نمی‌شویم. اما من خیلی خوشحال شدم وقتی که از صحبت‌های حضرت آقا فهمیدم که حاج عماد واقعاً آدم مؤمن و مخلص بوده است و دلیلش این بود که حضرت آقا وقتی می‌فرمایند «من همیشه در نماز شب برای سیدحسن نصرالله و حاج عماد دعا می‌کنم مخصوصاً در جنگ 33روزه، الآن من امیدوارم که یکی مثل حاج عماد برای ما شفاعت کند» البته چیزهایی دیگر هم فرمودند و تمام صحبت‌هایش راجع به ایمان و تدین حاج عماد بود.

البته خیلی‌ها ذکاوت داشتند و باهوش بودند اما آیا به مقام رضایت خداوند رسیدند؟ این مهم است. بله حضرت آقا حرفش این بود. اطمینان داشت که حاج عماد آدم مؤمن با اخلاقی بود. این برای من خیلی مهم است. الحمدلله ارتباطش با خدا به وسیله نماز ارتباط خاصی بود. نمازش ایشان را به این مقام و به این شهادت رساند. مهم‌ترین ارتباط با خدا نماز است. خیلی مقید به نماز اول وقت بود. یادم است شب عاشورا از تلویزیون روضه پخش می‌شد گریه حاج عماد به گوش همه رسید، بچه‌ها گفتند صدای گریه بابا خیلی بلند است همه دارند متوجه می‌شوند. بله حالا می‌فهمم که از آن وقت شهید عماد خود را برای شهادت آماده می‌کرده است.
مصاف


طبقه بندی: بسیج  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

گزارشی از دستاورد جدید موشکی + عکس

 

 رویکرد اکثر موشک‎های بالستیک موجود در کشورهای دارای سلاح هسته‎ای جبران خطا با اتکا به قدرت تخریب گسترده سرجنگی اتمی است اما در موشک‎های ایرانی به دلیل استفاده از سرجنگی معمولی همواره کاهش خطا جزء مهم فعالیت‎های طراحان بوده است.


 یکی از مهمترین محصولات موشکی کشورمان در دوران شکوفایی این صنعت، موشک شبه بالستیک فاتح-110 بوده است. نسل‎های مختلفی از آن تا کنون تولید و عملیاتی شده که مهمترین ویژگی همه آنها خطای بسیار کم نسبت به سایر سامانه‎های موشکی سطح به سطح با برد مشابه بوده است.

در واقع علاوه بر افزایش برد نسل‎های مختلف این موشک، دقت و قابلیت‎های نگهداری و عملیاتی آن نیز به بسیار افزایش و بهبود یافته به طوری که آن را در ردیف مهمترین سامانه‎های دفاعی کشور در راهبرد پاسخ کوبنده به دشمن قرار داده و همچنین نمونه‎های دیگری با قابلیت ضد کشتی و ضد رادار از روی آن توسعه یافته است.

همانطور که در گزارش‎های گذشته مشرق اشاره شده موشک بالستیک کوتاه‎برد فاتح-110 با توجه به بهره‎مندی از بالک‎های کنترلی روی سرجنگی، تا انتهای مسیر قابل هدایت و راهبری (کنترل) است. به نظر می‎رسد برخی از نمونه‎های فاتح دارای سرجنگی جدا شونده باشند هر چند که برای موشکی در این رده، چنین چیزی مرسوم نیست.
رسیدن به تک‎تیرانداز
 
سرجنگی و بالک‌های موشک‎های فاتح-110 (بالا) و خلیج فارس

در صورت وجود این امکان در فاتح-110 یا نمونه ضد کشتی آن یعنی خلیج فارس می‎توان با اطمینان گفت احتمال مورد اصابت قرار گرفتن این سرجنگی کوچک که سرعتی بین 3 تا 4 ماخ (بسته به نسل‎های مختلف آن) دارد توسط سامانه‎های ضدموشکی دشمن مانند پاتریوت بسیار اندک است خصوصاً در صورتی که چندین فروند از این موشک همزمان در محدوده عملکرد سامانه‎های فوق باشند کار انهدام آنها توسط دشمن دشوارتر نیز می‎شود.

نمونه‎های مختلف این موشک با بردهای اعلام شده 200 تا 300 کیلومتر دارای محموله انفجاری شدید به جرم 450 تا 650 کیلوگرم است که در نمونه‎های زمین به زمین سرعت آن به 1.5 کیلومتر بر ثانیه رسیده و در نمونه دریایی در حدود 1 کیلومتر بر ثانیه است. این موشک از سامانه‎های پیشرفته هدایت و ناوبری برخوردار است و زمان واکنشی در حدود 20 تا 30 ثانیه دارد.

رویکرد اکثر موشک‎های بالستیک موجود در کشورهای دارای سلاح هسته‎ای جبران خطا با اتکا به قدرت تخریب گسترده سرجنگی اتمی است اما در موشک‎های ایرانی به دلیل استفاده از سرجنگی معمولی همواره کاهش خطا جزء مهم فعالیت‎های طراحان بوده. بنا بر مطالب اعلام شده از رسانه ملی خطای موشک فاتح-110 کمتر از 10 متر بوده که این در مورد نوع دریایی آن از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است زیرا مأموریت آن انهدام اهداف متحرک دریایی است.

در تحویل انبوه اخیر موشک‎های قدر، قیام، فاتح-110 و خلیج فارس به نیروی هوافضای سپاه از سوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سردار دهقان رسما اعلام کرد خطای این سامانه‎های موشکی به کمتر از 5 متر کاهش یافته است.

این میزان خطا بسیار کم و در حد سامانه‎های زمین به زمین کشورهای تراز اول در صنعت موشکی محسوب می‎شود که نشان از پیشرفت چشمگیر کشورمان در زمینه کاهش خطا و افزایش دقت سامانه‎های موشکی سطح به سطح دارد.
رسیدن به تک‎تیرانداز
موشک خلیج فارس در جلوی تصویر و فاتح-110 در تحویل انبوه اخیر

 در پرتابه‎های بالستیک با افزایش برد به طور معمول، خطا نیز افزایش می‎یابد که برای جبران خطای ایجاد شده از سامانه‎های هدایت، کنترل و ناوبری استفاده می‎شود. توضیح عملکرد این مجموعه نیاز به مقدمات علمی دارد که مد نظر این گزارش نیست در مجموع این سامانه‎ها تلاش می‎کند از بروز خطا در مسیر موشک (در راستاهای مختلف) جلوگیری کنند تا موشک مسیر از پیش تعیین شده را طی نموده و به هدف خود برسد.

یکی از انواع مهم و پرکاربرد سامانه‎های هدایتی موشک به نام سامانه ناوبری اینرسی (INS) است که بخش عمده‎ای از کار هدایت، کنترل و ناوبری را آن هم به صورت داخلی و بدون اتکا به منابع داده‎ای خارج از موشک با استفاده از اجزائی همچون حسگرها و شتاب‎سنج‎ها (برای اندازه‎گیری نیروهای اغتشاشی وارد شده به موشک)، ژیروسکوپ‎ها (ایجاد مختصات مرجع برای سنجش تغییرات در محورهای فیزیکی مختلف موشک) و رایانه‎های پردازش کننده داده‎ها به صورت مجموعه‎ای هماهنگ به انجام رسانده و به کمک عملگرهای نصب شده در موشک خطاهای ایجاد شده را کاهش می‎دهد.

سامانه‎های هدفگیری، هدایت، کنترل و ناوبری که ممکن است در بخشی از مسیر از دو سامانه نیز استفاده شود دست به دست هم داده تا خطای ناشی از منابع متعدد داخل و خارج موشک را جبران نمایند زیرا هر یک از منابع خطا می‎تواند سبب شود که موشک به نقطه عقب‎تر، جلوتر، یا سمت راست و چپ هدف برخورد نماید.

برخی از این منابع، خطاهای حاصل از ساخت شامل نوسانات وزنی موشک، نوسانات قطر و طول موشک، خطاهای پدید آمده در ترکیب سوخت و میزان سوخت قرار داده شده در موشک، مدت زمان سوزش پیشران و متوسط نیروی تولیدی آن، عدم تقارن بال‎ها و بالک‎ها، عدم تقارن جرمی حول محور پرواز، همراستا نبود جهت نیروی رانش با محور پرواز، عدم انطباق کامل محورهای طولی اجزای داخلی موشک پس از مونتاژ (ممان اینرسی طولی)، خطاهای ناشی از تغییرات جهت و سرعت باد نسبت به پیش‎بینی، تغییرات خواص هوا نسبت به مقادیر متعارف در ارتفاعات مختلف و ... است.
رسیدن به تک‎تیرانداز
سرجنگی و سامانه هدایت موشک فاتح-110

همچنین حرکات مختلف کره زمین نیز تأثیرات محسوسی روی دقت موشک‎ها دارد که با بیشتر شدن فاصله محل شلیک از هدف بیشتر خود را نشان می‎دهد که خطاهای حاصل از این موارد باید توسط سامانه هدایت و کنترل موشک جبران شود.

مثلاً موشکی که به سمت شرق پرتاب شود، هدف را در حال دور شدن از خود می‎بیند (به دلیل جهت چرخش زمین و نیز سرعت آن که در اطراف خط استوا نزدیک به 450 متر بر ثانیه است). یکی دیگر از منابع مهم خطا در موشک‎ها و راکت‎ها اثرات سکوی پرتاب (لانچر-Launcher) است که شامل مواردی چون دقت زاویه‎ای سکو در جهات مختلف و ثبات و پایداری آن در زمان شلیک می‎شود.

برای افزایش دقت موشک‎ها تا حد نقطه‎زنی، علاوه بر سامانه ناوبری اینرسی، از یک سامانه هدایت دیگر برای فاز نهایی تا برخورد به هدف استفاده می‎شود.
رسیدن به تک‎تیرانداز


برای مثال در موشک بالستیک پرشینگ-2 آمریکا با برد 1800 کیلومتر برای افزایش دقت در فاز نهایی از یک جستجوگر راداری استفاده شده که خطای این موشک هسته‎ای را به 50 متر کاهش داده و در نتیجه امکان حمل محموله کوچکتری را به آن داده است. همچنین موشک بالستیک ضدکشتی چین با نام DF-21D نیز از یک سامانه راداری برای یافتن اهداف برای اصابت دقیق بهره می‎برد.

در سامانه‎های موشکی کوتاه‎برد مانند GMLRS نیز از یک سامانه ترکیبی GPS/INS استفاده شده که سامانه ناوبری اینرسی موشک را تا محدود چند کیلومتری هدف رسانده و سپس سامانه GPS نظامی خطای برخورد را به محدود 15 متر کاهش می‎دهد.

نکته جالب توجه اینجاست که شرکت آمریکایی سازنده این سامانه یعنی کمپانی مشهور لاکهیدمارتین از GMLRS به عنوان تک‎تیرانداز 70 کیلومتر یاد می‎کند بنا بر این موشک‎های ایرانی که در برد 300 کیلومتر کمتر از یک سوم این سامانه آمریکایی خطا دارند به حق شایسته نامیده شدن به عنوان تک‎تیرانداز 300 کیلومتری هستند.
رسیدن به تک‎تیرانداز
اصابت موشک ضد کشتی بالستیک خلیج فارس

بر مبنای نکات فوق موشک‎های ایرانی هم باید از سامانه‎ای برای کاهش خطا در فاز نهایی برخوردار باشند که در مورد موشک خلیج فارس استفاده از حسگر اپتیکی برای این منظور صریحاً اعلام شده اما در صورتی که خطای زیر 5 متر شامل موشک فاتح-110 نیز باشد نوع سامانه هدایت فاز نهایی آن ناشناخته است.

به گزارش مشرق، ذکر این نکته لازم است که به طور کلی دو مفهوم برای خطای موشک در نظر گرفته می‎شود. یکی شعاعی از هدف که موشک خارج از آن اصابت نخواهد کرد و دیگری، خطای دایره‎ای احتمالی (CEP) که به معنای شعاع دایره‎ای به مرکز هدف مورد نظر است که بیش از نیمی از موشک‎های شلیک شده به سمت هدف در آن دایره فرود خواهند آمد که این دایره خطا بر مبنای روش‎های علمی مانند تئوری «مونت کارلو» محاسبه می‎شود.

صرف نظر از اینکه خطای اعلام شده کمتر از 5 متر برای موشک‎های فاتح و خلیج فارس یا دیگر موشکهای بالستیک کشورمان بر مبنای کدام مفهوم باشد رسیدن به این میزان دقت تأثیر عملیاتی محسوسی برای نیروهای مسلح کشورمان خواهد داشت. همانطور که خطای آنها در اولین آزمایش‎ها در حدود 15 متر بوده و با تذکرات مسئولان ارشد نیروهای مسلح و کارهای تکمیلی به 8.5 متر رسیده و امروز نیز در ادامه همین روند به میزان قابل توجه 5 متر رسیده است.

بدین ترتیب با این مقدار خطای کم نسبت به نسل‎های قبلی این موشک‎ها تنوع اهداف قابل انهدام به طور دقیق، بسیار بیشتر شده و علاوه بر شناورهای دشمن که عمدتاً عرض آنها بیش از 10 متر است (شعاع بیش از 5 متر) شامل جاده‎ها و پل‎های مواصلاتی مهم دشمن که از پدافند مستحکمی برخوردارند، آشیانه‎های جنگنده‎ها و حتی اهدافی مانند هواپیماهای جنگنده، ساختمان‎های کوچک و ... خواهد بود.

در واقع این میزان خطای اندک موشک‎های فاتح یا خلیج فارس یا دیگر موشکهای بالستیک به معنای دادن قدرت انتخاب به فرماندهان برای انهدام یک هواپیما یا آشیانه خاص، باند پرواز فرودگاه یا ساختمانی خاص در محدوده برد صدها کیلومتری این سلاح‎ها است که به معنی از بین رفتن یک هدف ارزشمند دشمن با اصابت هر فروند موشک ایرانی از این نوع خواهد بود.

 رسیدن به تک‎تیرانداز
توقفگاه هواپیماهای سوخترسان و بمب‎افکن در یک پایگاه آمریکایی؛ دایره داخلی نشان دهنده ناحیه‎ای به شعاع 5 متر (قطر 10 متر) است

این در حالی است که قدرت تخریب سرجنگی چند صد کیلوگرمی این موشک‎ها در ترکیب با انرژی جنبشی قابل توجه آنها چیزی از هدف مورد اصابت باقی نخواهد گذاشت و در صورت اصابت در اطراف هدف (حتی در محدوده بسیار بیشتر از 5 متر) شعاع تخریبی این میزان محموله جنگی باز هم کار را تمام خواهد کرد.
رسیدن به تک‎تیرانداز
آشیانه جنگنده در یک پایگاه آمریکایی؛ دایره‎های مشکی دارای شعاع 5 متر (قطر 10 متر) هستند

از سوی دیگر موشک‎های خلیج فارس و فاتح-110 از چند نوع پرتابگر استفاده می‎کنند. پرتابگرهای تک فروندی دارای دارای اتاقک مجهز به تجهیزات محاسبه پارامترهای پروازی و هدفگیری مستقر بر کامیون، پرتابگر دو فروندی ذوالفقار مستقر بر خودروی جدید و نیز یک پرتابگر 3 فروندی نیمه متحرک کششی انواع اصلی این پرتابگرها را تشکیل می‎دهند.
رسیدن به تک‎تیرانداز
پرتابگرهای مختلف موشک‎های فاتح-110 و خلیج فارس

این پرتابگرها که اغلب آنها نیز متحرک هستند قابلیت عملیاتی بسیار بالایی به این موشک‎ها برای پراکنده شدن در مناطق مختلف و اجرای آتش بسیار دقیق علیه دشمن ایجاد می‎نمایند که عملاً کار یافتن پرتابگرها قبل از شلیک را برای او بسیار دشوار می‎کند خصوصاً امروزه که پهپادهای دشمن توان نفوذ و عملیات در داخل فضای ایران را تقریباً به طور کامل از دست داده‎اند.

این موشک‎ها می‎توانند در هر شرایطی برای دفاع از میهن اسلامی‎مان وارد عمل شده و تا شعاع چند صد کیلومتری و حتی بیش از هزار کیلومتری، اجازه نفس کشیدن را از دشمن و مخصوصاً شناورهای آن سلب کرده و آنان را مجبور به عقب نشستن تا این مسافت کنند. در بردهای بیشتر نیز سایر سامانه‎های موشکی کشور به خدمت دشمن رسیده و ضربه خرد کننده را بر پیکره دشمن در صورت استفاده از گزینه نظامی وارد می‎کنند.
منبع:مصاف/مشرق



طبقه بندی: بسیج  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

تحلیل سخنان سردار قاسم سلیمانی

 به گزارش مصاف به نقل از فارس، قاسم سلیمانی مشهورترین و بدون اغراق محبوب‌ترین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به عنوان الگویی برای جوانان مسلمان شناخته می‌شود.

نوشتن درباره او که اواسط شهریور 1379 از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان دومین فرمانده نیروی قدس منصوب و در سال 1390 با ارتقاء درجه، چهاردهمین سرلشکر انقلاب شد، او که قدرت را می‌فهمد، حریفان را به خوبی می‌شناسد، اهل ریسک کردن است و بر خلاف برخی، کمتر با استخاره تصمیم می‌گیرد، سخت است.

شاید برای مخاطب، خواندن اینکه گاردین می‌گوید «حتی کسانی که سلیمانی را دوست ندارند، او را فردی باهوش می‌دانند» ‌یا نگاه موسسه پژوهش‌های راهبردی «آمریکن اینترپرایز» که گفته است: «ژنرال سلیمانی یک عملگراست و در رویارویی با مشکلات تاکتیکی توانایی رهبری خود را ثابت کرده است»، تکراری باشد.

همچنین بازخوانی تاکتیک‌های مؤثر و موفق سردار سلیمانی در پیروزی مقاومت اسلامی و در جنگ 33 روزه لبنان (حرب تموز) و 22 روزه و 8 روزه فلسطین یا تدابیر راهبردی‌اش در پرونده سیاسی عراق و افغانستان نیاز به طرح مقدمات فراوانی دارد و جایش در رسانه‌های تخصصی است و به نظر نمی‌رسد در حوصله مخاطب باشد.

شاید بیش از همه مطالبی که پیش‌تر در رسانه‌ها منتشر شده، ‌برای مخاطب جذاب است که بداند اختلافات فرمانده نیروی قدس با محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق از کجا نشأت گرفت و چگونه قوام یافت و سرانجامش چه شد.

یا این که چرا «جلال طالبانی» در دیدار محمود احمدی‌نژاد، اول با «حاج قاسم» سلام و احوالپرسی کرد.

یا این که وقتی فرمانده سپاه قدس در بغداد با «طالبانی» گفت‌وگو می‌کرد و اوباما تماس تلفنی گرفت، او در پاسخ شوخ طبعی «مام جلال» خطاب به «اوباما» چه گفت.

مردمی که امروز به رسانه‌‌های مختلف «فیلتر شده و فیلتر نشده» و «پارازیت‌دار و پارازیت‌ندار» دسترسی دارند، برای‌شان مهم است بدانند رابطه «حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس» با «بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه» از روز اول بحران اجتماعی و بعدتر، آغاز جنگ داخلی تا امروز که سوریه توانسته است سایه تهاجم خارجی را پس بزند، چگونه است؟

مخاطب ایرانی می‌خواهد بداند «او» چگونه این قدر راحت به عراق، سوریه و لبنان و روسیه و ترکیه و چین و افغانستان و سایر نقاط جهان سفر می‌کند.

مردم می‌خواهند بدانند چقدر فاصله از آخرین خداحافظی «حاج قاسم» و «حاج رضوان» گذشت و او چگونه خبر شهادت «عماد مغنیه» دوست و فرمانده عملیاتی‌اش را شنید.

مردم می‌خواهند بدانند فرمانده سابق لشکر 41 ثارالله چگونه برای تشییع پیکر مادرش خود را به ایران رساند.

البته اینکه چرا حاج قاسم بیش از «سردار احمد وحیدی» (فرمانده سابق نیروی قدس سپاه) در افکار عمومی مطرح است را باید در گسترش رسانه‌های داخلی و البته تبلیغات خارجی جست‌وجو کرد.

ایرانی که در اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 خورشیدی به یک قدرت بانفوذ و مؤثر منطقه‌ای تبدیل شده بود، باعث برانگیخته شدن خیلی‌هایی شد که پیشتر در خاورمیانه برای خود جایگاهی متصور بودند.

از سوی دیگر پیروزی «جنبش مقاومت اسلامی حزب‌الله لبنان» در جنگ تموز (33 روزه) بر رژیم صهیونیستی نه تنها تل‌آویو را شوکه کرد که آمریکایی‌های سرمست را از فتح افغانستان و درگیر در عراق را که خواب «زایش خاورمیانه جدید» دیده بودند را نیز بهت‌زده کرد.

آمریکایی‌ها که پیشتر طعم تدبیر «سلیمانی» را در عراق چشیده بودند و نتوانسته بودند در عرصه سیاسی دستاورد چندانی داشته باشند، پیش و بیش از سایرین درباره حاج قاسم به تحقیق پرداختند و سعی کردند با ترساندن اعراب، او را «مبدع هلال شیعی» بدانند.

اما این پیروزی در جنگ 33 روزه بود که نام «قائد فیلق القدس الایرانی العمید قاسم سلیمانی» را به صورت وسیعی در رسانه‌های جهانی مطرح کرد.

از سوی دیگر آمریکایی‌ها که هر روز وضعیت بحرانی‌تری در عراق پیدا می‌کردند، حملات تبلیغاتی خود را علیه فرمانده سپاه قدس ایران شدت بخشیدند و ناخواسته او را به چهره اول صحنه زورآزمایی خاورمیانه تبدیل کردند.

از آسیای میانه و افغانستان و پاکستان تا مدیترانه، جنوب شبه جزیره عربستان و شمال آفریقا، هر جا که آنها نتیجه نمی‌گرفتند، این فرمانده کرمانی را که حالا به او «اللواء الایرانی» می‌گفتند، مسئول می‌دانستند. آنها کار را به جایی رساندند که برخی از فرماندهان نظامی‌شان، خواستار ترور او شدند. با آغاز موج تغییرات در جهان عرب و شمال آفریقا این موجه رسانه‌ای شدت بیشتر یافت به طوری که رسانه‌های مصری گردشگران ایرانی را نیروهای قاسم سلیمانی خواندند و با بالا گرفتن بحران سوریه، او را فرمانده اصلی ارتش سوریه اعلام کردند.

طبیعی است که گزارش‌ها و حملات رسانه‌ای آنها علیه نیروی قدس و فرمانده آن در داخل کشور بازتاب می‌یابد و به همین دلیل او با وجود «کم گویی» و «دوری‌اش از مواجهه با رسانه‌ها» بیش از سایر فرماندهان ارشد سپاه مشهور شود.

مصاف

به ادامه ی مطلب مراجعه کنید

 




ادامه مطلب

طبقه بندی: بسیج ولایت فقیه  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

غدیر در کلام مقام معظم رهبری

 مجموعه حاضر گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری، حضرت آیت اللَّه خامنه ای (مدظلّه العالی) پیرامون ابعاد مختلف عید سعید غدیر است که میتواند به توسعه و تعمیق معرفت نسبت به عید اللَّه اکبر بینجامد.

غدیر، عیدی حقیقی

مسأله غدیر؛ یعنی گزینش علم و تقوا و جهاد و ورع و فداکاری در راه خدا وسبقت در ایمان و اسلام و تکیه روی اینها در تشخیص و تعیین مدیریت جامعه. این قضیه، یک قضیه ارزشی است. به این معنا، غدیر نه برای شیعیان، بلکه برای همه مسلمانان، آموزنده و حاوی درس است و می‌تواند مورد تجلیل و تکریم قرار بگیرد.

عیدغدیر، حقیقتا برای مردم عید است؛ چون به یاد آورنده یک امر حساس و مهم است. امروز گرفتاری‌های عمده ملت‌ها دردنیا، گرفتاری ناشی از مدیران و دست‌های گرداننده جامعه است. آنها فاسدند که فساد در دولت ها، ریشه همه ارزش‌ها واصالت‌ها را می‌کند و از بین می‌برد. آنها فاسدند که ملت ها، ذلیل و برده و نوکر صفت بار می‌آیند. آنها فاسدند که قدرت‌های شیطانی، برملت هایشان تسلط پیدا می‌کنند. آنها فاسدند و بی بند و بارند که در متن جوامع شان، ایمان به کلی رخت برمی بندد.

امروز، این بلای عمومی جوامع غربی است؛ بلای بی ایمانی و سردرگمی و عدم تکیه روحی به یک نقطه مطمئن و بقیه انواع فساد هایی که در دنیا هست چیز خیلی خطرناک و بلای بزرگی است و همین نقطه، جوامعی را که به آن دچار هستند، به باد فنا خواهند داد. این ظواهر، تعیین کننده نیست. این مهم است که آحاد یک ملت، بر گرد یک محور ایمانی جمع نشده باشند.

 
غدیر، امضا و اثبات فضایل و ارزشهای امیرالمؤمنین

در روز غدیر، این حرکت عظیمی که طبق روایات متواتره، به وسیله نبی اکرم صلی الله علیه و آله انجام شد، دارای ابعادی بود. البته یک بعد، فضیلت امیرالمومنین بود. مردم هم می‌دانستند و از نزدیک این فضایل را در آن بزرگوار مشاهده می‌کردند.

پیامبر اکرم، و در واقع اراده الهی هم همان فضایل و ارزش‌ها را معتبر دانست و بر اساس آن ارزش ها، ولایت و حاکمیت بعد از پیامبر را تعیین کرد. معلوم شد آن کسی می‌تواند در مرتبه حکومت بر مسلمین قرار بگیرد، که دارای آن ارزش‌ها باشد. لازم نبود که پیامبر اکرم، فضایل امیرالمومنین را در آن روز بیان کند؛ مردم می‌دانستند.

ابن ابی الحدید می‌گوید:
فضایل علی بن ابی طالب به طوری در آن روزبرای مردم واضح بود که بعد از رحلت پیامبر، احدی از مهاجران و اغلب انصار شک نداشتند که مسأله خلافت بر علی قرار خواهد گرفت؛ یعنی در نظر آنان جزو مسلمات بود. در موارد دیگر، خود رسول اکرم هم راجع به امیرالمومنین چیزهای زیادی فرموده است.

آنچه از طریق ما شیعیان و نیز از طریق اهل سنت روایت شده، متواتر است. خیلی از فضایل را به شکل متواتر، هم شیعه و هم سنی روایت کرده اند؛ مخصوص شیعه نیست. حتی یکی از مورخان قدیمی مشهور، ابن اسحاق، صاحب سیره معروف، می‌گوید:
پیامبر به امیرالمومنین فرمود: «اگر بیم آن را نداشتم که مردم در باب تو حرف هایی بزنند که پیروان عیسی درباره او زدند، چیزی را درباره تو می‌گفتم که هرجا عبور می‌کنی، مردم خاک زیر پای تو  را به عنوان تبرک بردارند.» این روایت شاید ازطریق شیعه هم نقل شده باشد؛ من ندیده ام.

ابن ابی الحدید از ابن اسحاق نقل می‌کند؛یعنی کسانی که معتقد به نصب امیرالمومنین هم نیستند اما این حرف‌ها را در فضایل آن حضرت دارند. این، یک بعد واقعه غدیراست؛ یعنی امضاء و اثبات فضایل و اینکه این فضایل و ارزش ها، به حکومت و به این ارزش قراردادی درجامعه اسلامی منتهی می‌شود. این بعد، بعد بسیار مهمی است و معلوم می‌شود که در اسلام، طبق دید پیامبر و وحی الهی، حکومت تابع ارزش هاست؛ تابع چیزهای دیگر نیست. این خود، یک اصل اسلامی است. (1)

 
غدیر، نتیجه فضایل و کمالات امیرالمؤمنین علیه السلام

حقیقتاً روز بزرگ و عید تعیین کننده و عظیم القدری است. این روز، هم ازلحاظ شخصیت امیرالمومنین (علیه الصلاة و السلام) درابعاد این شخصیت عظیم و خصوصیات شخصی و سیاسی و اجتماعی که دراین مرد الهی و ملکوتی وجود داشت، نه در زمان نبی اکرم(علیه و علی آله الصلاة و السلام) و نه بعد از او، غیر از امیر المومنین کسی را با این خصوصیات سراغ نداریم.

قابل اعتنا و توجه و بررسی است، و هم از لحاظ خودِ این حادثه و نصب عجیب.  در مورد امیرالمؤمنین (علیه الصلاة و السلام)، همه کسانی که از روی مدارک با حالات آن بزرگوار آشنایی دارند، باید اقرار کنند که امیرالمومنین (علیه الصلاة و السلام)، به واسطه غدیر به شخصیت والای خود نرسید. غدیر چیزی نبود که گوهر نایاب امیرالمومنین را شکل دهد.

غدیر، نتیجه فضایل، مزایا و کمالات آن حضرت بود. البته افتخار برخورداری ازفرمان الهی، از نصب پیغمبر و از بیعت مومنین و صحابه، افتخار بزرگی است. اما بزرگتر از آن، خصوصیاتی است که در این انسان والا و بی نظیر وجود داشت، که به چنین حادثه و دستور نصبی از طرف پروردگار منتهی شد. (2)

 
غدیر یک مسأله اسلامی و نه فقط شیعی

غدیر یک مسأله اسلامی است؛ یک مسأله فقط شیعی نیست. در تاریخ اسلام، پیامبر اکرم یک روز سخنی بر زبان رانده و عملی انجام داده است که این سخن و این عمل، از ابعاد گوناگون دارای درس و معناست. نمی‌شود ما بگوییم که از غدیر و حدیث آن، فقط شیعه استفاده کند؛ امّا بقیه مسلمانان از محتوای بسیار غنی ای که در این کلام شریف نبوی وجود دارد و مخصوص یک دوره هم نیست، بهره نبرند.

البته چون در قضیه غدیر، نصب امیرالمؤمنین (علیه الصلاة و السلام ) به امامت و ولایت وجود دارد، شیعه دلبستگی بیشتری به این روز و این حدیث دارد؛ ولی مضمون حدیث غدیر، فقط مسأله نصب آن حضرت به خلافت نیست؛ مضامین دیگری هم دارد که همه مسلمانان می‌توانند ازآن بهره ببرند.(3)

منبع : کتاب غدیر در بیان مقام معظم رهبری " مد ظله العالی"
نویسنده :  آیت الله العظمی سید علی خامنه ای (دام ظله )

 
پینوشت :
 1)
سخنرانی در دیدار با مسؤولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران، به مناسبت عید سعید غدیر، 20/4/1369
2 )
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار کارگزاران نظام، به مناسبت  « عید غدیر »، 3/8/1373
3)
بیانات مقام معظم رهبری در اجتماع بزرگ زائران و مجاوران حضرت رضاعلیه السلام در مشهد مقدّس ،  10/6/1379 
4) 
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدارمسؤولان و کارگزاران نظام به مناسبت عید غدیرخم، 12/1/1381

مصاف 



طبقه بندی: ولایت فقیه  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

عید غدیرمبارک

 شكر خدا كه نام علی در اذان ماست

ما شيعه ايم و عشق علی هم از آن ماست

ذكر علی عبادت مختص شيعه است

اين اسم اعظم است كه ورد زبان ماست

با هر نفس علی شده ذكر لبم مدام

اين " ياعلی " هميشه رفيق لبان ماست

از " ياعلی " زبان و دهان خسته كي شود؟؟

اصلا زبان برای همين در دهان ماست

دنيا و آخرت به خدا نيست جز علی

بغض علی جهنم و حًبش جنان ماست

ما را گمان كنم ز علی آفريده اند

عشقش سرشته در گل ما ، بند جان ماست

ما شيعه زاده ايم ، خدا را هزار شكر

اين شيعه زادگي شرف خاندان ماست

ما عاشق علی شده ايم و بدون شك

اين هم ز پاكدامني مادران ماست

ما را چكار غير علی را؟؟ فقط علی

آري علی علی بخدا آب و نان ماست

پيرم كه سايه اش همه دم مستدام گفت:

عشق علی هميشه و هرجا نشان ماست

دانلود این شعر زیبا باصدای سیب سرخی


(محمد هاشم مصطفوی)


منبع:                   http://mahdinoori-110.blogfa.com




برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

ایران چگونه تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد؟!

 در جریان تهاجم اسرائیل به نوار غزه ، حماس، تل آویو را با یک نمونه از موشکهای ایرانی مورد حمله قرار داد . این حمله موشکی منجر شد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بعد از به صدا درآمدن آژیر خطر به پناهگاه فرار کند!

 
ایران چگونه تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد؟!

گروه سیاسی : «قدرتمندترین مقام ایران تصریح کرد که جمهوری اسلامی در صورت حمله اسرائیل علیه خود، شهرهای تل‌آویو و حیفا را نابود خواهد کرد.» این جملات قسمتی از بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه های غربی است. 
به گزارش 
افکار نیوز ، توانمندی ایران در نابودی پایتخت رژیم صهیونیستی موضوعی است که قبلا و به دفعات مورد تایید منابع مختلف غربی و حتی کارشناسان اسرائیلی رسیده است.

مرکز اطلاعات جاسوسی تروریسم وابسته به سازمان امنیت اسرائیل در گزارشی اذعان کرده ؛ هم اکنون انبارهای بزرگ سلاح شامل هزاران موشک در اختیار گروه های مقاومت در غزه وجود دارد. بخشی از این موشک ها ساخت ایران هستند و بخش دیگر، با استفاده از فناوری ایرانی در غزه ساخته شده اند.
این انبارها شامل موشک های میان برد ساخت ایران از نوع فجر ۵ و موشک های ساخت محلی "ام ۷۵" است. گروه های فلسطینی در جنگ ۸ روزه از این موشک ها در حملات علیه اسرائیل استفاده کردند و توانستند پس از ۲۰ سال برای نخستین بار شهرهای تل آویو و قدس را مورد هدف قرار بدهند.

حمله به ایران و پاسخ ایران؛
کارشناسان نظامی رژیم صهیونیستی در تحلیلهایی اعتراف کرده اند ، جمهوری اسلامی ایران می تواند ضربات سهمگینی بر هیمنه صهیونیستها وارد کند. بر اساس تحلیل این کارشناسان، احتمال حمله اسرائیل با جنگنده اف-۱۵ با میانگین ۱۵ فروند در هر پرواز. این هواپیماها بدون سوختگیری هوایی نمی توانند به ایران برسند بنابراین نیروی هوایی اسرائیل خارج از معادله است.

همچنین بنا بر اظهارات این کارشناسان، نابود کردن تاسیسات دیمونا اسرائیل، از نابود کردن هر مرکز غنی سازی در ایران ساده تر است. با همه تدابیر دفاعی، دفاع ضدموشکی صهیونیستی قادر نیست با موشک ها مقابله کند و ممکن است فقط نیمی از موشک ها را رهگیری کند اما قادر است فقط کمتر از یک چهارم از موشک ها را مقابله کند، در نتیجه تخریب دیمونا امری حتمی است و بدون شک تخریب این مرکز، تخریب کارگاه «ماخون-۲» برای ساخت سلاح های اتمی را که در زیر آن قرار دارد نابود می کند و علاوه بر این شش نیروگاه [در فلسطین اشغالی] هست که یکی از آنان نقشی اساسی در تولید برق این رژیم دارد و مانند نیروگاه بوشهر منبعی فرعی است که اخیرا به شبکه برق ایران وصل شده است.

البته توانمندی نیروهای نظامی ایران به موشک منتهی نمی شود. نیروی دریایی ایران (ناوشکن و زیردریایی) می تواند ضربات دردناکی به اسرائیل و نیروی دریایی آن بزند. از جمله به زیردریایی های اسرائیل و در نتیجه حمله دریایی اسرائیل حمله یکجانبه نخواهد بود بخصوص اینکه ایران ضددریایی های دقیقی از جمله فاتح ۱۱۰ دارد در نتیجه ایران می تواند مقابله به مثل بکند.

اما ایران می تواند یکباره رژیم صهیونیستی را موشک باران کند و شش نیروگاه اتمی اسرائیل را در کنار تاسیسات دیمونا هدف بگیرد و کارخانه های پتروشیمی و جنگی آن و تاسیسات راهبردی را با موشک هایی که برد آن بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کیلومتر است بزند و قدرت موشکی اسرائیل را نمی توان با قدرت موشکی ایران مقایسه کرد، با توجه به اینکه سامانه ضدموشکی اسرائیل حداکثر می تواند همزمان با ۲۰ موشک مقابله کند و اعتمادی به این سامانه نیست که همه اهدافی را که رهگیری می کند، ساقط کند.

نیویورک ‌تایمز در تحلیل قدرت موشکی ایران طی نبرد غزه اعتراف کرد : " موشکهای فجر ۳ و فجر ۵، این امکان را به حماس و جنبش جهاد اسلامی دادند که قلب اسرائیل را هدف قرار داده و اسرائیلی‌ ها را به پناهگاه‌ ها فراری دهند. رهبران فلسطینی تکنولوژی تسلیحاتی ایران را کمکی بسیار بزرگ‌تر از کمک‌ های مالی و سیاسی می‌دانند."

در آبان ماه ۹۱ و پس از موشکباران تل آویو توسط حماس ، روزنامه یدیعوت آحارونوت اعلام کرد: زیان های اقتصادی اسرائیل طی ۲۴ساعت از سه میلیارد شکل(واحد پولی رژیم صهیونیستی) فراتر رفته است.

توهمی به نام گنبد آهنین !
همچنین روزنامه صهيونيستي «جروزالم پست» در گزارشی به نقل از «رويوين پداتزور» استاد دانشگاه تل آويو و كارشناس برجسته نظامي اذعان کرد: سامانه آرو نمي تواند با موشك هاي بالستيك ايران مقابله كند. پراتزور كه چندين دهه به عنوان خلبان جنگنده هاي ارتش رژيم صهيونيستي فعاليت مي كرد، ادامه داد: اقدامات متقابل ساده اي وجود دارد كه مي تواند كارآيي سامانه دفاع موشكي آرو را به صفر برساند.

افکارنیوز

"مايكل اورن" سفير رژيم صهيونيستي در آمريكا در جريان برگزاري نشست آيپك(لابي رژيم صهيونيستي در آمريكا) در شهر واشنگتن  نیز گفت:‌"موشك‌هاي ايران قابليت حمله به تمامي نقاط موجود در خاورميانه را دارند و مي‌توانند اسرائيل را نيز هدف حملات خود قرار دهند."

گفتنی است؛ در جریان تهاجم اسرائیل به نوار غزه ، حماس تل آویو را با یک نمونه از موشکهای ایرانی مورد حمله قرار داد . این حمله موشکی منجر شد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بعد از به صدا درآمدن آژیر خطر به پناهگاه فرار کند!



طبقه بندی: صهیونیزم ولایت فقیه  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

شنبه 19 مهر 1393 |

امام زمان عجل الله تعالی فرج الشریف چند کلمه ای با ما حرف دارند !!!

 بسم الله الرحمن الرحیم

 

مرحوم آیت الله مجتهدی از علمای تهران نقل کردند:

شبی در نجف بعد از اتمام نماز جماعت پشت سر آیت الله شهید مدنی و خلوت شدن مسجد ناگهان دیدم آقای مدنی شروع کرد به گریستن چون به من اظهار لطف داشتند به خودم جرات دادم و از ایشان علت گریه را آن هم این طور ناگهانی پرسیدم .ایشان فرمودند:بعد از نماز یکی به من گفت که امام زمان  عجل الله تعالی فرج الشریف را دیده است که به او فرموده اند:

«ببین این شیعیان بعد از نماز بلافاصله به سراغ کار های خود رفتند و هیچکدام برای فرج من دعا نکردند.»

من هم تا شنیدم متاثر شدم وگریستم . آیت الله مجتهدی رحمه الله علیه فرمودند: بعدا متوجه شدم امام زمان عجل الله تعالی فرج الشریف  این گلایه را به خود ایشان کرده اند .

منبع:http://c10013.blogfa.com



طبقه بندی: امام زمان  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 18 مهر 1393 |

آيا امام خامنه اي،سيد خراساني است؟

بسم الله الرحمن الرحيم

متن سخنراني حجةالاسلام والمسلمين پناهيان درمورد سيد خراساني بودن يا نبودن امام خامنه اي+لينك دانلود سخنراني

  

متن سخنراني:يه گروه ازروايتها هستن درمورد سيد خراساني، كه اين سيد خراساني بعضي وقتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شده به سيد خراساني كه همه اون روايات رو تطبيق ميدن باتوجه به  بررسي هاي عيني زمانه،يعني ماكه ميگيم سيد خراساني طبق اين روايات مقام معظم رهبريه، اگه اين روايت درست باشه يا نباشه،درست نبودن اين روايت در تطبيقش با مقام معظم رهبري خيلي موانع داره، خيلي سخته براي كسي كه بياداثبات بكنه يا ادعا بكنه كه سيد خراساني مقام معظم رهبري نيست.

در روايت ها حتي ذكر شده اون كسي كه از قم قيام ميكنه،پرچم روبه فرد بعدي خواهد داد.گاهي از اوقات از قيام سيدحسني نام برده ميشه در روايتها به عنوان قبل از ظهور،كه سيد حسني دوتا روايت داره يعني دوجور روايت داره.بعضي ها همين سيد حسني رو به نام سيد حسيني ناميدن.محققين اينجوري گفتن:كسي به نام سيد حسني ما نداريم،همون سيد حسينيه.چون بالاي روايت نوشته حسني،پايين روايت تو اون سند اصلي نوشته حسيني.حسني رو هيچوقت به اشتباه،حسيني نمينويسن ولي حسيني رو ممكنه به اشتباه حسني بنويسن، يعني دوتا نقطه ش در مقام كتابت نوشته نشده باشه.و الا چجوريه بعضي از روايات گفتن سيد حسيني، چون بعضي از به اصطلاح متن هاي مكتوب يه قسمتش سيد حسني اومده،يه قسمتش حسيني اومده.معلوم ميشه اين سيد حسني در كتابت اينجوري شده،و الا سيد حسينيه.كه حتي در روايت اومده كه اين سيد، در دست راست خودش علتي داره،خالي داره،مشكلي داره كه بعضي ها به فارسي ميگن اين خاله،يه خال رو دست راستش داره.يه كسي خال رو دست راستش داشته باشه كه آستينش رو بالا نميزنه بگه من خال دارم اينجا رو دستم نگاه بكنين.اين خال دوتا معنا داره در زبان عرب:يكي به معناي مشكل،به معناي چي؟علت،يعني مجروحه،يعني دست راستش مشكل داره كه شما دست راست مقام معظم رهبري رو ميبينيد،تطبيق ميدن بااين بخش از روايات در مورد اين سيد بزرگوار.

ايشون كسي هستن كه با يارانشون به قيام امام زمان عليه السلام ميپيوندن. در روايتها به گونه هاي مختلف امده كه،حالا به صورت هاي مختلفي،كنار هم ديگه كه ميچيني واقعا يه دفه اي خودت رو در عصر ظهور خواهي ديد.واين رو شما البته دست كم نگيريد.

در روايتها براي آخرالزمان علائم ديگري هم هست مثل نابودي قوم يهود،كه شما ميبينيد واقعا اين زمينه آماده ست.اخيرا در اخبار مثل اينكه ديروز شايد، يا پريروز،گفتن يكي از علماي يهود در عصر حاضر،جايي سخنراني كرده بوده و گفته بوده كه بر اساس آگاهي هاي مذهبي ما درباره ي آينده،دولت اسرائيل انقراضش نزديكه.خودشون دارن ميگن.و اونها اين اآگاهي هاي مذهبي رو در مورد آينده تقريبا درست دارن.

بعضيا تحليلشون اين هستش كه اصلا همه ي اين سرو صداها در عالم مال اينه كه اينا دقيقا مطلع شدن از اينكه جهان در آستانه ي ظهور اقا امام زمان عليه السلام هست،دارن مقدمه چيني ميكنن براي رويارويي.چون اونا كه نميخوان بپذيرن كه.

دانلود سخنراني با حجم3.6MBو فرمتMP4



طبقه بندی: ظهور ولایت فقیه  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 18 مهر 1393 |

................

بسم الله الرحمن الرحيم

شرمنده ام

شرمنده ام كه اينقدر پيش مني كه ادعاي منتظر بودنم گوش فلك را كر كرده غريبي كهنميدانم درباره ات چه بنويسم

شرمنده ام اقا كه غير از شرمندگي چيزي ندارم

چه بگويم؟ از كه بگويم؟از خودم؟

باشد از خودم ميگويم

ميگويم شيعه ام،اما از شيعه بودن فقط اسمي بر من مانده

ميگويم منتظرم،اما كارهايم اين را نمي گويند

قنوت نمازم شده دعاي فرج،اما با گناه خراب ميكنم

مدتي سوالم اين بود كه چرا با وجود اين همه منتظر اماده همچو من چرا نمي آيي!؟

چه خوب جوابم دادي آنگاه كه به خاطر اندكي چرت بيشتر ،نمازم قضا شد

آنگاه كه حرف مادرم بر خلاف ميل من بود و من...

آنگاه كه دست هاي لرزان پدر توانايي گرفتن ناخن هايش را نداشت وبراي من افت داشت...

از مردم بگويم

موذن موسفيد مسجد،نامت كه ميبرد گريه ميكند و اه سردي ميكشد،گمانم به اين ميانديشد كه نكند زبانم لال بيايي و نباشد

 پسر بچه ي مكبر ، بعد از نماز ،دعاي "الهي عظم البلا" را با صداي دلنشينش ميخواند

 مغازه داران، روز تولد شما چراغاني كردند

پسر يتيم همسايه مان هم با پول كارگري، شيريني و آبميوه پخش كرد.

از پدرم هم بگويم ،پير شده و ناتوان،آنقدرناتوان كه ديگر نام عزيز شما كه ميشنود نمي تواند قيام كند ودست بر سربگذارد

بيا آقا درست است به قول معروف ،خورده گناهي داريم اما دوستت داريم

يعني مگر ميشود پسر علي وزهرا دوست داشتني نباشد

بياآقا،اينجا محبت شما جرم است.اينجا سينه هايي كه بوي عشق علي بدهند دريده ميشوند و قلب هاشان زير دندان ها ميرود

اينجا كسي كه شمارادوست داشته باشد از قبر بيرون كشيده ميشود،حالا فهميدم حكمت مخفي بودن قبر مادرت را

اينجا يا علي گفتن گناه است،اينجا ميگويند شيعه علي از يهودي هم بدتر است. گويا اصلا قرآن نخوانده اند

بيا آقا،بيا كه مرديم از بس طعنه شنيديم و دم نزديم و تنها حرفمان اين بود كه فانتظرو.

آقا، فرزندان ابوسفيان ميخواهند دوباره  زينب را به اسارت ببرند.

دوباره آب را بسته اند،اين باربر شيعيانتان،گويا دوباره ميخواهند سري بالا ي نيزه برند

دوباره گلو هايي بريده شده

 

بيا آقا، بيا و نگذار.بيا و مارا  هم خود شما درست كن،بيا و آدممان كن.

اللهم عجل لوليك الفرج بحق امير المومنين



طبقه بندی: امام زمان  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 18 مهر 1393 |

بياييد ديگر...

 بسم الله الرحمن الرحيم


از ماموريت كه برگشت خوشحال بود،!
پرسيد فرمانده، گمراه كردن اينها چه فايده اي دارد؟
گفت:امام اينها كه بيايد روز گار ما سياه ميشود، گناه كه كنند دير تر مي آيد.
 پرسيد اين هفته كارمان چطور بود ؟خوب به گناهشان انداختيم؟عقب افتاد؟
ابليس نگاه عاقل اندر سفيهي به او انداخت وگفت:
مگر گريه ي امامشان رانمي بيني؟



طبقه بندی: امام زمان  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 18 مهر 1393 |

فرود آمدن ترک در جزيره وروم در رمله

 بسم الله الرحمن الرحيم

اين نشانه در برخى از روايات از قول جابر جعفى از امام باقر (عليه السلام) روايت شده است که فرمود: به زمين بچسب وهيچ حرکتى مکن تا آنکه نشانه هايى را که برايت بازمى گويم ببينى وآنچه را که به تو مى نمايانم دريابى. وآن را پس از من، از قول من نقل کن. آنگاه تعدادى از علامات ظهور را برشمرد تا آنکه فرمود: وفرود آمدن ترک در جزيره وروم در رمله. ودر روايتى ديگر آمده است: وروم در فلسطين فرود آيند. ودر روايتى آمده است: وبرادران ترک پيش مى آيند تا آنکه در جزيره اردو مى زنند وبرادران مارقه ى روم مى آيند تا آنکه در رمله اردو مى زنند. ودر روايتى است که: وگروهى مارق از ناحيه ى ترک حرکت مى کنند تا آنکه در جزيره فرود مى آيند ومارقه روم به پيش مى آيند تا آنکه در رمله فرود مى آيند. ظاهرا مراد در (جزيره) جزيرة العرب ومراد از (رمله) شهرى است در فلسطين.
ودر روايتى است که چون ترک با روم به مخالفت برخاست يا هنگامى که ترک با روم به تخالف برخيزند (ظهور قائم روى مى دهد) ظاهرا بدين معناست که ترک در جزيره وروم در رمله فرود آيند. ودر روايتى است که: چون روم وترک بر شما چيرگى گيرند وسپاهيان خود را بسيج کنند... ودر روايتى از امير مؤمنان (عليه السلام) آمده است که فرمود: سپاهيان ترک در نقاط مختلف ونواحى گوناگون پراکنده شوند.

موسسه ي جهاني سبطين



طبقه بندی: ظهور  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 18 مهر 1393 |

جنایات یهود در ایجاد بیماری و مسمومیت‌ های جمعی

 بسم الله الرحمن الرحيم

در اواخر سده‌های میانی، یهودیان اروپا به اشاعه‌ی عمدی بیماری طاعون متّهم شدند.(۱) عدم رعایت بهداشت در محله‌های گتو و آلودگی زندگی یهودیان، این اتّهام را تشدید می‌کرد.

از سوی دیگر، باور و تلقّی عمومی مردم اروپا از یهودیان آن بود که ایشان از این که داروها و مشروبات الکلی(۲) مردمی را که با آنان دشمنی دارند، به اندکی از مواد سمّی بیالایند، باکی ندارند. همان‌گونه که گاه به آغشتن چاه‌های آب، به مواد سمّی متّهم می‌شدند.(۳)

ویل دورانت می‌نویسد:
در سال ۱۳۲۰/م، ۱۲۰ یهودی، به اتّهام مسموم کردن چاه‌های آب، در نزدیکی شهر شینون، زنده طعمه‌ی آتش شدند.(۴)

وی می‌افزاید:
… در ساراگوسا پس از زجر و آزاری که متعاقب بروز طاعون به یهودیان داده شد، از هر پنج نفر یهودی، یک نفر بر جای ماند.(۵)

در دوران معاصر نیز یهودیان به تلاش برای مسموم ساختن مردم متّهم شده‌اند. توضیح این که تنی چند از تروریست‌های موسوم به «زاکام» نقشه‌ی قتل شمار زیادی از مردم آلمان را در سال ۱۹۶۴/م ریختند.

یکی از افراد این گروه به نام جاکوب اعتراف کرد که تیم اطّلاعاتی ما وارد بازداشتگاهی در نزدیکی نورمبرگ شد تا نخستین عملیّات انتقامی خود را آغاز کند. قرار بود در این عملیات، ۳۵ هزار آلمانی از طریق آغشتن مواد سمّی در نان مصرفی بازداشتگاه مسموم شوند؛ امّا شرایطی رخ داد که نتوانستیم بیش از ۱۲ هزار قطعه نان را آلوده به سم کنیم. این بود که جراید، روز بعد خبر مرگ ۱۲ هزار آلمانی را که بر اثر مصرف نان سمی از پای درآمده بودند، منتشر کردند.(۶)

یهودیان، هم‌چنین به تلاش ناموفّق خود برای مسموم کردن اهالی شهرهای برلین، مونیخ و هامبورگ نیز اعتراف کرده‌اند.(۷)

در حال حاضر نیز، اسناد معتبر حاکی است که رژیم صهیونیستی، اجرای همین نقش را در اشاعه‌ی بیماری‌های خطرناک، در منطقه‌ی خاورمیانه بر عهده گرفته است.
مقامات اطّلاعاتی مصر خبرهای مربوط به یک جاسوس یهودی اسرائیلی به نام مصراطی و دخترش فائقه را از طریق جراید منتشر ساختند.

پدر اعتراف کرد که دخترش آلوده به بیماری ایدز است و از آغاز ورود به مصر و طی چندین ماه، با بسیاری از جوانان مصری، ارتباط جنسی برقرار ساخته و آنان را به این بیماری مبتلا کرده است.

دختر نیز در اعترافات خود، ضمن تأیید گفته‌های پدرش، تأکید کرد: نظر به این که با هر یک از آن پسران جوان، بیش از یکی دو روز به سر نبرده است و تعدادشان بسیار زیاد است، نمی‌تواند آنان را به یاد آورده و شناسایی کند.آن‌ها اعتراف کردند که از سوی سازمان موساد این مأموریت را بر عهده گرفته‌اند.(۸)

از سوی دیگر، اسرائیل نوعی آدامس را به صورت قاچاق وارد بازارهای مصری کرده است که تأثیر فراوانی در تحریک جنسی دختران دارد.

در عربستان سعودی نیز انواعی از آدامس‌های قاچاق تولید اسرائیل یافت شده است که نیروی جنسی دختران و پسران را تشدید می‌کند. دولت سعودی اعلام کرده است که این آدامس‌های قاچاق به برخی از داروخانه‌ها راه یافته و در اختیار خریداران قرار می‌گیرد.

در سال ۱۹۹۵/م، محاکم قضایی سعودی، چهار تن از جوانان ترک را به جرم وارد کردن این گونه آدامس‌های محرک به کشور سعودی، به پرداخت جریمه‌ی نقدی و زندان محکوم نمود.

مقامات فلسطینی در نوار غزّه از دولت مصر درخواست کرده‌اند تا نسبت به نوع دیگری از آدامس‌های اسرائیلی تحقیق و بررسی صورت گیرد. آزمایش‌های به عمل آمده، نشان داد که این آدامس‌ها، سرشار از مواد پروژسترون (Progesterone) است که هورمونی زنانه محسوب می‌شود.

… از سوی دیگر نوشابه‌های گازدار اسرائیلی که حاوی هورمون‌های جنسی بوده و تمایلات جنسی زنان را تحریک ساخته و موجب بروز بلوغ زودرس در دختران می‌شود … و نیز انواع بیسکویت، شکلات، قرص، شکر و … حاوی این هورمون‌ها که همگی تولید اسرائیل است، به بازار کشورهای عرب راه یافته است!

یک افسر فلسطینی گفته است: هفت نوع آدامس اسرائیلی، تنها برای صدور به کشورهای عرب، تولید می‌شود. شایان یادآوری است که این هورمون‌ها، تنها محرک جنسی نیست، بلکه در بسیاری از موارد، به پدیده‌ی نازایی در میان مردان و زنان منجر می‌شود.(۹)

منبع:موعود/مصاف

پي نوشت ها

۱- سناء عبداللطیف حسین صبری، الجیتو الیهودی، ص ۱۱۷، (در ضمن به سال ۱۳۴۸/م، حدود یک سوم از ساکنان کشورهای اروپایی، به سبب شیوع بیماری طاعون از پای درآمدند. مردم بیماری مزبور را چیزی جز نتیجه‌ی طبیعی عملکرد قوم یهود نمی‌دانستند. ر.ک: قاسم حسن، العرب و المشکله الیهودیه، ص ۳۲).
۲- یهودیان در اروپا به طور معمول تولید و عرضه‌ی مشروبات الکلی را در انحصار خویش داشتند و بسیاری از آنان در این زمینه فعّال بودند. به گونه‌ای که در نیمه‌ی دوم سده‌ی هجدهم میلادی، ۱۵% از یهودیان ساکن در شهرها و ۸۵% از یهودیان روستاها، بدین امر اشتغال داشتند (ر.ک: عبدالوهاب المسیری، الجماعات الوظیفیه الیهودیه، ص ۲۲۶).
۳- سناء عبداللطیف حسین صبری، الجیتو الیهودی، ص ۱۱۸٫
۴- ویل دورانت، تاریخ تمدّن، ج ۶، (اصلاح دینی)، ص ۸۶۳٫
۵- همان، ص ۸۶۴٫
۶- سناء عبداللطیف حسین صبری، الجیتو الیهودی، ص ۱۱۸٫
۷- همان.
۸- یحیی العریضی، اسرائیل رقص علی هضاب العجز، ص ۱۰۱-۱۰۲٫
۹- همان، ص ۶۴-۶۵٫
۱۰- کریمیان، احمد، (۱۳۸۴)، یهود و صهیونیسم: تحلیل عناصر قومی، تاریخی و دینی یک فاجعه، قم: مؤسسة بوستان کتاب (مرکز چاپ و نشر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیّة قم)، چاپ دوم.



طبقه بندی: یهود صهیونیزم  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 18 مهر 1393 |

کتاب امام دوازدهم

 “نوشته: جول روزنبرگ”

این کتاب 490 صفحه ای در سال 2011 توسط دکتر«جول روزنبرگ» که یک مسیحی بسیار معتقد به انجیل است و سعی میکند برای ارائه تمامی نظرات خود به کتاب مقدس رجوع نماید، نوشته شده است.

 



این کتاب در واقع یک رمان است و توسط انتشارات تیندیل هاوس به چاپ رسیده است. برای این رمان کتاب صوتی هم تولید شده، و تبلیغات گسترده ای در فضای وب دارد.

شبکه ماهواره ای CBN که پیشرفته ترین شبکه ترویج مسیحیت در دنیاست، بسیار از این کتاب حمایت نموده و بارها با مصاحبه زنده با نویسنده کتاب و ساختن تیزر های تبلیغاتی توانسته توجه بسیاری از مردم دنیا را به این کتاب جلب نماید.


ساختارکتاب بدین صورت است که در اواسط متن کتاب، رهبر ایرانی ها که ارادت بسیاری به امام زمان دارد، طی ملاقاتی از ایشان دستوری مبنی بر ساخت

سلاح هسته ای و آماده سازی و زمینه سازی برای قیام می گیرد و طی جلسه ای بسیار سری با وزیر دفاع و رییس جمهور این مسئله را خواستار می شود.

ایران می خواهد اسراییل و امریکا را حذف کند و برای قیام نهایی زمینه را هموار سازد، لذا مامور جوان فارسی زبان سازمان جاسوسی امریکا به نام «دیوید

شیرازی» (که خواننده از قبل با او آشنا گردیده و بخوبی با او همذات پنداری کرده و حتی زندگی او در دوران کودکی، پدر و مادرش، داستان علاقمندی او به یک دختر و خیلی چیزهای دیگر را در مورد او را می داند) ،


ماموریت می یابد به ایران برود و تاسیسات هسته ای ایران را از بین ببرد، بدون آنکه رد و نشانی از دولت امریکا بجای گذارد و باعث ایجاد جنگ جدیدی بشود.

شخصیت اصلی و محوری داستان این جوان است و همه چیز حول او می گردد.

ساختار داستان بگونه ای مهیج و جذاب نوشته شده و حتی مضامین عاشقانه هم داردکه سبب شده عاطفه مخاطبین را درگیر نماید. در این رمان از تکنیک

پرش به عنوان یک ابزار اصلی استفاده شده، بطوری که مرتبا توصیف ماجرا از زندگی دیوید در امریکا به عراق، ایران، دبی و مناطق دیگر پرش می کند و سبب

می شود مخاطب از یکنواخت بودن داستان خسته نشود و نیز دیالوگ های کوتاه از پارامترهایی است که علت اصلی جذاب بودن این رمان است.


مشخصات کتاب «امام دوازدهم» نوشته روزنبرگ

تعداد صفحات : 490    
زبان : انگلیسی
شابک : 978-1414311647    
سال چاپ : جولای 2011
انتشارات : Tyndale House Publishers
قیمت : $12.60

 

موعود



طبقه بندی: یهود امام زمان  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

پنج شنبه 17 مهر 1393 |

جلوگیری از تخلیه بار کشتی صهیونیستی در آمریکا

 

جلوگيري از تخليه بار كشتي صهيونيستي در آمريكا
جلوگيري از تخليه بار كشتي صهيونيستي در آمريكا

 

معترضان آمریکایی در اوکلند واقع در ایالت کالیفرنیا، از تخلیه محموله یک کشتی باری رژیم صهیونیستی جلوگیری کردند.

 

 

 

 

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، رادیو  رژیم صهیونیستی اعلام کرد که معترضان مانع از آن شدند که این کشتی باری محموله خود را در بندر کالیفرنیا تخلیه کند.

روزنامه جروزالم پست ، چاپ رژیم صهیونیستی نیز با انتشار این خبر در پایگاه اینترنتی خود خاطرنشان کرد: استیو زلتزر رییس گروه کمیته اقدام برای متوقف کردن کشتی باری "زیم" گفته است که حدود 200 نفر از معترضان در طول روز و حتی شب در بندر منتظر بودند تا نگذارند این کشتی محموله خود را تخلیه کند.
بنابر این گزارش، فعالان آمریکایی و کانادایی جنبش "بی دی اس" از ماه اوت در تلاشند تا مانع از پهلو گرفتن کشتی های باری صهیونیستی در بنادر اوکلند در ایالت کالیفرنیا، سیاتل و ونکوور شوند.
این گروه از فعالان بخشی از یک جنبش اعتراضی هستند که "بستن راه کشتی ها " نام دارد.
این فعالان در توجیه اقدام خود اعلام کرده اند که کشتی زیم از زمان ساخت آن در سال 1945 توسط آژانس موسوم به "یهود برای اسراییل" و "هیسترادوت" در خدمت مهاجرت و استعمار صهیونیستی بوده و مهاجران را به فلسطین انتقال می داده است؛ و در جنگ سال 1948 نیز تنها ارتباط دریایی صهیونیستها از طریق این کشتی بود که غذا ، بار و تجهیزات نظامی مورد استفاده برای تحقق روز نکبت (فاجعه اشغال سرزمین فلسطین) را جابجا می کرد.
منابع مالی حاصل از فعالیت های تجاری کشتی زیم در سرتاسر جهان امروزه برای اشغال فلسطین مورد استفاده قرار می گیرد. 
اتحادیه بین المللی لانگشورمن و ورهاوسمن  (ILWU) ، که در سال 2010 در اعتراض به حادثه حمله کماندوهای اسراییلی به کشتی "ماوی مرمره" از تخلیه محموله کشتی زیم خودداری کرد، اعلام کرده است هیچ برنامه ای برای مشارکت در برنامه اعتراضی امسال ندارد.
 
سایت شبکه العالم


طبقه بندی: یهود صهیونیزم اخبار  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

پنج شنبه 17 مهر 1393 |

بلف جدید صهیونیستها درباره اقدام هوایی ضد ایران

 

فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم مجبور خواهد شد به زودی جنگنده‌های خود را به سوی تهران اعزام کند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در پی بالا گرفتن اختلافات داخلی کابینه درباره مسائل مالی و بودجه نظامی رژیم صهیونیستی، ژنرال "امیر ایشیل" ادعا کرد که این رژیم طی مدت بسیار کوتاهی مجبور خواهد شد که جنگنده‌های خود را به سوی تهران روانه کند.

وی برای توجیه درخواستش جهت اختصاص بودجه بیشتر به نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی، گفت: "هیچ کسی در این اتاق نیست که بخواهد خودرویی کهنه مانند هواپیماهای ما را براند؛ تأکید می‌کنم که هیچ کس حاضر نیست."

سایت صهیونیستی "تایمز آو اسرائیل" به نقل از ایشیل نوشت: "این هواپیماها دیروز در غزه بودند و فردا آنها را به تهران می فرستیم."

به نوشته این سایت صهیونیستی، این اظهارات به صورت تهدید مطرح نشد، و به عنون سخنانی درباره یک مأموریت احتمالی و برای نوسازی تجهیزات بود.

سایت خبری - تحلیلی رأی الیوم خاطرنشان کرد که این موضع گیری فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی پس از گرفتن اختلاف مالی "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر با "یائیر لپید" وزیر دارایی این رژیم، مطرح شده است؛ اختلافاتی که ائتلاف کنونی کابینه را به خطر انداخته است؛ به صورتیکه منابع سیاسی در تل آویو تأکید کرده اند که در صورت ادامه آن چاره ای جز انجام انتخابات جدید نخواهد بود. بیشتر این اختلافات درباره بودجه های امنیتی و نظامی است و بنیامین نتانیاهو خواستار افزایش 7 میلیارد دلاری این بودجه است.

کانال 2 رژیم صهیونیستی هم با انتشار اظهارات فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی و همچنین اشاره به جنگ 51 روزه این رژیم علیه غزه؛ به نقل از نتانیاهو تأکید کرد که این رژیم اکنون نیازمند چندین میلیارد بودجه برای کارهای امنیتی است.

نتانیاهو هفته گذشته دوباره با مطرح کردن ادعاهای نخ‌نمای خود علیه برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد که در صورت نیاز به تنهایی علیه ایران وارد عمل خواهد شد.

گزارش وزارت دارایی رژیم صهیونیستی حاکی است که حملات اخیر به مردم غزه، 6.5 میلیارد شیکل (واحد پول رژیم اشغالگر) به این رژیم خسارت وارد کرده است.  این درحالی است که وزارت جنگ رژیم اشغالگر این مبلغ را 9.5 میلیارد شیکل اعلام کرده است.

شبکه العالم



طبقه بندی: یهود اخبار  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

پنج شنبه 17 مهر 1393 |

وحشت رژیم صهیونیستی از موشک ایرانی "یاعلی"

 

 

رونمایی موشک جدید "یاعلی" در جمهوری اسلامی ایران، موجب نگرانی شدید محافل صهیونیستی شده است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، منابع امنیتی صهیونیستی تاکید کردند که ساخت موشک یاعلی، رژیم صهیونیستی را به شدت نگران کرده است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اخیرا اعلام کرد که با بهبود بخشیدن موشک کروز، موشکی با برد 700 کیلومتر ساخته است. این موشک، از دریا، خشکی، هواپیما و حتی پهبادها قابل شلیک و کنترل است.

موشک های کروز، قابلیت تغییر مسیر پس از شلیک را دارند و نیازی به تعیین مسیر پیش از شلیک وجود ندارد.

منابع امنیتی به روزنامه صهیونیستی معاریو گفتند: "موشک های جدید ِ ایران، تهدیدی برای پایگاه های اسرائیلی هستند و با استفاده از این موشک ها، می توان این پایگاه ها را از ایران، هدف قرار داد؛ اما ترس اسرائیل از آن است که ایران این موشک ها را به حزب الله بدهد."

به گفته این منابع، "حزب الله، موشک "یاخونت" در اختیار دارد که ساخت روسیه است؛ این موشک، پیشرفته ترین موشک ِ زمین به دریا است و قادر است سکوهای حفاری گازی رژیم صهیونیستی را در دریای مدیترانه هدف قرار دهد.

روزنامه معاریو، از سران رژیم صهیونیستی خواست، اخباری را که از تهران می رسد با جدیت پیگیری کنند، زیرا ایران "ثابت کرده است که با تکیه بر نیروی بومی، موفق به ساخت سلاح هایی شده  که توجه همگان را بر می انگیرد."

روزنامه عبری زبان "گلوبوس" نیز به نقل از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نوشت که این رژیم در تلاش است از آلمان و کره جنوبی و آمریکا، شناورهایی جنگی خریداری کند، که برای حمایت از تاسیسات نفتی و گازی این رژیم در شرق دریای مدیترانه به کار گرفته شوند؛ اما پروسه بستن قرارداد ماه ها به طول می انجامد و تا آن زمان که ممکن است حتی سال ها طول بکشد، این تاسیسات در برابر موشک های حزب الله آسیب پذیر خواهند بود.

سایت شبکه العالم

 



طبقه بندی: بسیج اخبار  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

پنج شنبه 17 مهر 1393 |

پیشگویی امام علی (ع) درباره نابودی اسرائیل

 در روایات متعددی، موضوع تسلط یهود بر سرزمین‌های اسلامی و حوادث پس از آن پیشگویی شده است که در اینجا به مناسبت حوادث جاری در منطقه به دو مورد از آنها اشاره می‌کنیم.

 

 

در روایات متعددی، موضوع تسلط یهود بر سرزمین‌های اسلامی و حوادث پس از آن پیشگویی شده است که در اینجا به مناسبت حوادث جاری در منطقه به دو مورد از آنها اشاره می‌کنیم:

در روایتی که از امیرمؤمنان(علیه السّلام) نقل شده است در این زمینه چنین آمده است:یهود برای تشکیل دولت خود در فلسطین، از غرب [به منطقه عربی خاور میانه] خواهند آمد.

عرضه داشتند: یا اباالحسن! پس عرب‌ها در آن موقع کجا خواهند بود؟فرمود: در آن زمان عرب‌ها نیروهایشان از هم پاشیده و ارتباط آنها از هم گسیخته، و متّحد و هماهنگ نیستند.

از آن حضرت سؤال شد: آیا این بلا و گرفتاری طولانی خواهد بود؟فرمود: نه، تا زمانی که عرب‌ها زمام امور خودشان را از نفوذ دیگران رها ساخته و تصمیم‌های جدّی آنان دوباره تجدید شود آنگاه سرزمین فلسطین به دست آنها فتح خواهد شد، و عرب‌ها پیروز و متّحد خواهند گردید، ونیروهای کمکی از [طریق] سرزمین عراق به آنان خواهد رسید که بر روی پرچم‌هایشان نوشته شده است: «القوّة».عرب‌ها و سایر مسلمانان همگی مشترکاً برای نجات فلسطین قیام خواهند کرد [و با یهودیان خواهند جنگید] و چه جنگ بسیار سختی که در وقت مقابله با یکدیگر در بخش عظیمی از دریا روی خواهد داد که در اثر آن مردمان در خون شناور شده و افراد مجروح بر روی اجساد کشته‌ها عبور کنند.آنگاه فرمود:

و عرب‌ها سه بار با یهود می‌جنگند، و در مرحلة چهارم که خداوند ثبات قدم و ایمان و صداقت آنها را دانست همای پیروزی بر سرشان سایه می‌افکند.

بعد از آن فرمود:به خدای بزرگ سوگند که یهودیان مانند گوسفند کشته می‌شوند تا جایی که حتّی یک نفر یهودی هم در فلسطین باقی نخواهد ماند.

آن حضرت در روایتی دیگر که «عباید اسدی» آن را نقل کرده است، می‌فرماید:

من در آینده در مصر منبری روشنی‌بخش بنیان خواهم نمود ...، و یهود و نصاری را از سرزمین های عرب بیرون خواهم راند، و عرب را با این عصای خود [به طرف حق] سوق خواهم داد.

عبایه می‌گوید: من عرض کردم: یا امیر المؤمنین! گویی شما خبر می‌دهید که بعد از مردن بار دیگر زنده می‌شوید و این کارها را انجام می‌دهید!

فرمود:هیهات ای عبایه! مقصود من از این سخنان آن گونه که تو خیال کردی نیست؛ مردی از دودمان من اینها را انجام خواهد داد.با امید به آنکه به زودی با ظهور امام مهدی(علیه السّلام) شاهد نابودی صهیونیسم متجاوز و آزادی کامل سرزمین فلسطین و قدس شریف باشیم.

 

باشگاه خبرنگاران

موعود



طبقه بندی: یهود امام زمان  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

چهار شنبه 16 مهر 1393 |

امام زمان (علیه السلام) و سرانجام یهود

راسخون


  امام زمان (علیه السلام) و سرانجام یهود

 

نویسنده: سید حسین تقوی




 


یکی از دشمنان خطرناک حضرت مهدی (علیه السلام) و یارانش، یهود است؛ خداوند تبارک و تعالی می فرماید:
«همانا شدیدترین مردم، در دشمنی با آنان که ایمان آورده اند، یهودیان و مشرکان هستند.»
چنان که از بعضی روایات استفاده می شود، سفیانی سخت ترین دشمن امام زمان (علیه السلام) از جانب غربی ها و یهود حمایت می شود. اساساً سفیانی را برای حمایت از مرزهای اسرائیل و سرکوب نیروهای انقلابی، روی کار می آورند تا اربابان او از خطر حمله سپاه خراسانی و یاوران مهدی (علیه السلام) که برای آزادی «قدس»، به حرکت درآمده اند، در امان باشند. در آیاتی از سوره مبارکه «اسرا» چنین آمده است:
«ما به بنی اسرائیل در کتاب (تورات) اعلام کردیم که دو بار در زمین، فساد خواهید کرد و برتری جویی بزرگی خواهید نمود. هنگامی که نخستین وعده فرا رسد، گروهی از بندگان پیکارجوی خود را بر ضدّ شما می انگیزیم (تا شما را سخت در هم کوبند؛ حتی برای به دست آوردن مجرمان)، خانه ها را جست و جو می کنند و این وعده ای است قطعی، سپس شما را بر آنها چیره می کنیم و شما را به وسیله دارایی ها و فرزندانی کمک می کنیم و نفرات شما را بیشتر قرار می دهیم. اگر نیکی کنید، به خودتان نیکی می کنید و اگر بدی کنید، باز هم به خود می کنید و هنگامی که وعده دوم فرا رسد، آن چنان بر شما سخت خواهند گرفت که آثار غم و اندوه در صورت هایتان ظاهر می شود؛ داخل مسجد (الاقصی) می شوند، همان گونه که بار اول وارد شدند و آنچه را زیر سلطه خود می گیرند، در هم می کوبند.» (1)
امام صادق (علیه السلام) در تفسیر جمله «بندگان پیکارجوی خود را علیه شما برمی انگیزیم» فرمودند:
«آنان کسانی هستند که خداوند، قبل از ظهور قائم، آنها را برمی انگیزد و آنان، دشمنی از دشمنان آل پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) را فرا نمی خوانند؛ مگر اینکه او را به قتل می رسانند.» (2)
عیاشی در تفسیر خود، از امام باقر (علیه السلام) روایت کرده که حضرت، پس از تلاوت آیه «بعثنا علیکم عباداً لنا» فرمودند:
«او، قائم و یاران اویند که دارای قوّت و نیروی زیادی هستند.» (3) از امام صادق (علیه السلام) نقل شده که آن حضرت، آیه شریفه فوق را تلاوت فرمودند، یکی از یاران عرض کرد:
فدایت شوم! اینها چه کسانی هستند؟ حضرت سه مرتبه فرمودند: «به خدا قسم! آنان اهل قم هستند.» (4)
بنا به ظاهر روایات موجود، در منابع شیعه و سنّی، مراد از نبرد مسلمانان با یهود در آخرالزّمان، همین نبرد است؛ چنان که از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) نقل شده که فرمودند:
«قیامت برپا نمی شود؛ مگر آنکه بین مسلمانان و یهود، کارزاری رخ می دهد، به گونه ای که مسلمانان، همه آنها را به هلاکت می رسانند تا جایی که اگر شخصی یهودی (محارب) در پشت صخره یا درخت، پنهان شود، آن سنگ و درخت به صدا درآید و گوید: ای مسلمان! این یهودی (محارب) است که در پناه من مخفی شده، او را هلاک کن!» (5)
از روایات یاد شده، به دست می آید که خداوند، به وسیله ایرانیان، زمینه ظهور را فراهم می کند و مقاومت یهود در برابر مسلمانان، در چند نوبت است و نابودی نهایی آنان، به دست حضرت مهدی (علیه السلام) است.
بیرون آوردن «تورات» اصلی، از «غار انطاکیه» و کوهی در «شام» و «فلسطین» و «دریاچه طبریّه»، توسط حضرت مهدی (علیه السلام) و استدلال آن حضرت بر یهودیان نیز، نمونه ای از برخوردهای فرهنگی است که در مقام ارائه برهان، از آن استفاده می شود. از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) نقل شده که فرمودند:
«تورات و انجیل را از سرزمینی که انطاکیه نامیده می شود، بیرون می آورد.» (6)
و نیز فرمودند:
«صندوق مقدس، از دریاچه طبریّه به دست وی آشکار می شود و یارانش آن را آورده و در پیشگاه او، در بیت المقدس قرار می دهند و چون یهودیان آن را مشاهده نمایند، جمعیت زیادی از آنها اسلام می آورند که حدود سی هزار هستند.» (7)

پی نوشت ها :

1. سوره مائده (5)، آیه 83.
2. تفسیر نورالثقلین، ج 3، ص 138.
3. همان.
4. بحارالانوار، ج 60، ص 216.
5. مسند احمد، ج 2، ص 417؛ معجم احادیث الامام المهدی، ج 1، ص 312.
6. بحارالانوار، ج 51، ص 25.
7. معجم احادیث الامام المهدی (علیه السلام)، ج 1، ص 344؛ الملاحم و الفتن، ص 69.

منبع مقاله : 
شفیعی سروستانی، اسماعیل؛ (1391)، دانشستان سرزمین های درگیر در واقعه ی شریف ظهور، ج 1، تهران: موعود عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، دوم



طبقه بندی: یهود امام زمان  

چهار شنبه 16 مهر 1393 |

چگونه منتظر امام زمان (عج ) شویم ؟

بسم الله الرحمن الرحيم

برخی از ما فکر می‌کنیم که تنها اظهار محبت آن هم به ظاهر برای شیعه بودن و منتظر امام عصر(عج) بودن کافی است در حالی که ادعای محبت کافی نیست و محبّ حقیقی کسی است که به دستورهای محبوب خود عمل می‌کند...

 

امام زمان(عج) در نامه‌ای خطاب به دوستداران و پیروانشان می‌فرمایند:

"إِجْعَلُوا قَصْدَکُمْ إِلَیْنا بِالْمَوَدَّةِ عَلَی السُّنَّةِ الْواضِحَةِ، فَقَدْ نَصَحْتُ لَکُمْ، وَاللّهُ شاهِدٌ عَلَیَّ وَعَلَیْکُمْ"(۱)

هدف و قصد خویش را نسبت به محبّت و دوستی ما اهل بیت عصمت و طهارت بر مبنای عمل به سنّت و اجرای احکام الهی قرار دهید؛ پس همانا که موعظه‌ها و سفارش‌های لازم را نمودم، و خداوند متعال نسبت به همه ما و شما گواه است."

شرح:

بین ابن ابی غانم قزوینی با جماعتی از شیعیان در مورد جانشینی امام حسن عسکری(ع)اختلاف شد، ابن ابی غانم معتقد بود که ایشان رحلت کرده، در حالی که جانشینی برای خود معرفی نکرده است، ولی جماعت شیعیان با او به مخالفت پرداختند و معتقد بودند که امام حسن عسکری(ع) برای خود جانشینی را تعیین کرده است؛ بنابراین نامه‌ای به امام زمان(عج) نوشتند و این موضوع را برای حضرت بازگو کردند. حضرت در جواب نامه، به خطّ خود، مطالبی مرقوم داشتند که از آن جمله، حدیث فوق است.

حضرت در آن نامه ابتدا به تقوا و پرهیزکاری امر می‌کنند و سپس می‌فرمایند:

"تسلیم ما باشید و هر چه را نمی‌دانید به ما باز گردانید، بر ما است که حقیقت را بیان کنیم ... به راست و چپ منحرف نشوید و محبّت و دوستی خود را نسبت به ما با اطاعت از دستورهای ما، که همان شریعت محمّدی است، ثابت عملی سازید."

از این حدیث به خوبی استفاده می‌شود که ادعای محبت کافی نیست و محبّ حقیقی کسی است که به دستورهای محبوب خود عمل می‌کند.

امام باقر(ع) می‌فرمایند:

... به خدا سوگند، شیعیان ما کسانی هستند که خدا را اطاعت می‌کنند.(۲)

امام صادق(ع) می‌فرمایند:

"شیعیان ما اهل ورع و کوشش، اهل وفا و امانت داری، اهل زهد و عبادت و اصحاب ۵۱ رکعت در شبانه روزند؛ شب‌ها بیدارند و روزها روزه دارند؛ زکات اموال خود را می‌پردازند؛ حجّ خانه خدا را به جا می‌آورند و از هر کار حرامی اجتناب می‌کنند."(۳)

هم چنین امام صادق(ع) در جایی دیگر می‌فرمایند:

"کسی که به زبان بگوید شیعه‌ام، ولی در عمل و آثار با ما مخالفت کند، از شیعیان ما نیست. شیعیان ما کسانی هستند که با زبان و قلب با ما موافق‌اند و آثار ما را متابعت و به اعمال ما عمل می‌کنند."(۴)

منبع:جنبش مصاف

پایگاه اطلاع رسانی اندیشه قم/جنبش مصاف

پی نوشت:

(۱). الغیبة، طوسی، ص۲۸۶، ح۲۴۵ ; احتجاج، ج۲، ص۲۷۹; بحارالأنوار، ج۵۳، ص۱۷۹، ح۹.

(۲). کافی، ج۲، ص۷۳، ح۱; وسائل الشیعة، ج۱۵، ص۲۳۳، ح۲۰۳۶۰.

(۳). بحار الأنوار، ج۶۵، ص۱۶۷، ح۲۳ ; وسائل الشیعة، ج۴، ص۵۷، ح۴۴۹۸.

(۴). بحار الأنوار، ج۶۵، ص۱۶۴، ح۱۳ ; وسائل الشیعة، ج۱۵، ص۲۴۷، ح۲۰۴۰۹.



طبقه بندی: شیعه امام زمان ظهور  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

چهار شنبه 16 مهر 1393 |

خواب پيامبر براي ايرانيان

 بسم الله الرحمن الرحيم

منبع:موعود

مدیر حوزه علمیه حضرت ولی‌عصر(عج) گفت: بخش عمده‌ای از علائم ظهور به تحقق پیوسته است به وضوح نزدیک به ۹۹ درصد از این علامت‌ها، پیش از این به وقوع پیوسته است.


آنچه می‌خوانید مجموعه سخنرانی مهدویت آیت‌الله محمدعلی ناصری استاد اخلاق و مدیر حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) پیرامون «ایرانیان، زمینه‌سازان ظهور» تألیف مجید هادی‌زاده است:

*ایرانیان زمینه‌سازان ظهور

به چند نمونه از این روایات بنگرید:

الف: محدث اهل سنت احمد بن حنبل به نقل از پیامبر اکرم(ص) آورده است:

«نزدیک است که خداوند متعال اطراف شما را از عجم آکنده کند، آنان همچون شیرانی هستند که اهل فرار نیستند، آنان همچون شما می‌جنگند و غنایم شما را تصاحب می‌کنند».

بر اساس این حدیث، می‌توان دریافت که پیامبر اکرم(ص) ایرانیان را در زمان ظهور، مردمانی شجاع که از سر ایمان، سر در راه یاری آن حضرت می‌نهند، دانسته‌اند؛ چه اینان از صحنه‌های کارزار فرار نمی‌کنند و هر چند در غنائم با اعراب شراکت می‌کنند، اما شرکت‌ آنان در جنگ به طمع غنیمت و تحصیل منافع مادی نخواهد بود.

ب: در تفسیر آیه شریفه: «وَآخَرِینَ مِنْهُمْ لَمَّا یَلْحَقُوا بِهِمْ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ» احادیثی چند وارد شده است، بنابراین احادیث، ایرانیان هستند که ملحق به مسلمانان عرب می‌شوند و نشان افتخارآمیز ترویج اسلام را بر سینه خود می‌نهند.

به این سه روایت که در شمار این روایات است، بنگرید:

- «أَصْحَابُ الْقَائِمِ ثَلَاثُمِائَةٍ وَ ثَلَاثَةَ عَشَرَ رَجُلًا أَوْلَادُ الْعَجَمِ»، اصحاب حضرت قائم سیصد و سیزده مردند، اینان همگی از تباری غیر عرب هستند.

- باز پیامبر اکرم(ص) فرموده‌اند: «لو کانَ الإیمانُ مُعَلَّقا بالثُّرَیّا لَنالَهُ رِجالٌ مِنَ الفارِسُ»، اگر ایمان به ستاره ثریا آویخته باشد، گروهی از ایرانیان آن را به دست خواهند آورد.

- عفان بصری از یکی از مکالمات خود با حضرت صادق(ص) این چنین یاد می‌کند:

حضرت صادق(ع) از من پرسیدند: آیا می‌دانی از چه رو شهر «قم» را قم نامیدند؟ گفتم: خدا و پیامبرش و شما آگاهید!

فرمودند: ‌«قم» را از این رو قم نامیدند که اهالی این شهر در اطراف حضرت حجت گرد خواهند آمد و به همراه او قیام خواهند کرد و او را ترک نمی‌کنند و همواره یاریگر ایشان خواهند بود».

- امیرالمؤمنین(ع) فرموده‌اند: «آفرین بر طالقان! چرا که خداوند را در این شهر گنج‌هایی است که از جنس طلا و نقره نیست، این گنج‌ها مردان با ایمانی هستند که خدا را آن گونه که شان اوست شناختند؛ اینان یاران مهدی در آخر الزمان هستند».

بنا بر حدیث شریف دیگری، صبحگاه روزی پیامبر اکرم(ص) در حالی که در میان یارانشان نشسته بودند فرمودند:

«شب گذشته، خواب دیدم که در مسیر صاف و همواری حرکت می‌کنم. پشت سر من هم دو دسته گوسفند سیاه و سفید در حرکتند، در طول مسیر گوسفندان سیاه کم کم پراکنده و کم و کمتر شدند، اما گوسفندان سفید همچنان به حرکت خود پشت سر من ادامه می‌دادند تا آنجا که دیگر هیچ گوسفند سیاهی نماند و تنها گوسفندان سفید به همراه من باقی ماندند، گمان می‌کنید که تعبیر این خواب چیست؟»

یکی از حاضران مجلس نیز تعبیر کرد که: «یا رسول‌الله! گوسفندان سیاه اعراب هستند که اندک اندک از کنار شما متفرق می‌شوند و گوسفندان سفید اشاره به ایرانیان دارد که همراه شما خواهند ماند و یاران شما خواهند بود».

در این حال، جبرائیل نازل شد و خدمت پیامبر اکرم(ص) عرض کرد: «خداوند بر شما سلام می‌فرستد و می‌فرماید: تعبیر خواب شما همین است،‌ عرب‌ها از اطراف اسلام پراکنده می‌شوند و ایرانیان برای حفظ آن باقی می‌مانند».

بر اساس این چند روایت، دیدیم که ایرانیان نه تنها در پایان دوران غیبت کبری زمینه‌سازان ظهور آن حضرت خواهند بود که در صدر اسلام نیز به عنوان مؤمنانی حقیقی شناخته می‌شده‌اند؛ همانگونه که در دوران ظهور نیز پای در رکاب یاری آن حضرت دارند و از صمیم جان در خدمت به ایشان می‌کوشند.

*نزدیک بودن زمان ظهور


در فرهنگ شیعی کسانی که وقت خاصی را برای ظهور آن حضرت مشخص می‌کنند، «وقاتون» خوانده شده‌اند و مکرراً دستور به تکذیب آنان داده‌اند؛ اکنون می‌افزاییم که بدون آنکه بتوان زمانی را برای ظهور آن حضرت مشخص کرد، تنها می‌توان گفت که بر اساس قرائنی، زمان ظهور آن حضرت نزدیک است.

بلافاصله تکرار می‌کنیم که این سخن ما این است که بر اساس علائمی که برای ظهور مشخص شده است، می‌توان دریافت که واقعه انقلاب جهانی آن حضرت، از نظر زمانی به دوران ما بسیار نزدیک است، چه قسمت عمده این علائم متحقق شده و شماری از آن‌ها نیز در حال وقوع و جریان است.

گذشته از این اما، شماری از کسانی که به محضر حضرت ولی‌عصر (عج) بار یافته‌اند نیز بر این مطلب تأکید می‌کنند.

مدت‌ها پیش از این، یکی از صالحان روزگار شرف حضور در محضر آن حضرت را دریافت، در آن مجلس، گویا آخرین ذخیره الهی خطاب به آن مرد صالح فرموده بودند: «فرج من نزدیک شده است؛ دعا کنید که بدائی در این زمینه حاصل نشود»!

بدیهی است که آنچه نقل شد، نص کلام آن حضرت نیست؛ اما آنچه ایشان بر زبان آورده بودند مضمونی این چنین داشته است.

حال بر ماست که به مقتضای امر آن حضرت، دعا کنیم که برای خداوند بدائی حاصل نشود، و به زودی شاهد قیام فراگیر آن حضرت باشیم؛ اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب‌الزمان بمحمد و اهل بیت الطاهرین.

*شماره علائم ظهور و تحقق بخش عمده‌ای از آن


سنت خداوند متعال بر آن بوده است، که پیش از وقوع هر یک از وقایعی که در سرنوشت انسان‌ها تاثیری شگرف دارد، علائمی را ظاهر سازد. این علائم نشان‌دهنده نزدیک شدن و یا به وقوع پیوستن این وقایع است. در این شمار است علائمی که پیش از ولادت پیامبر اکرم(ع) ظاهر شد؛ خاموش شدن بتکده فارس - که چندین هزار سال آتش را در خود افروخته داشت-، خشک شدن دریاچه ساوه - که از عبادتگاه‌های زردشتیان بود- ، فرو ریختن چهارده کنگره از کنگره‌های کاخ کسرای زمان و ... در شمار این علائم بود.

این علامت‌ها به گونه همسو، نشان از فرو ریختن بنای شرکت و ستم داشت؛ چه این نشانه‌ها در دو بعد شرک عبادی و نیز شرک اجتماعی، نشان از اضمحلال این دو داشت؛ و به خوبی دلالت بر ظهور توحید عبادی و توحید اجتماعی در قالب دین اسلام و حکومت عدالت‌گرایانه پیامبر اکرم می‌کرد، شکافته شدن دیوار خانه کعبه به هنگام ولادت امیرالمؤمنین(ع) و نیز فریاد جبرائیل در آسمان که خبر از ولادت آن حضرت می‌داد نیز در همین شمار است.

برای واقعه شکوهمند ظهور - که بدون تردید در شمار مهمترین وقایع عالم هستی است و از این جهت با واقعه مبعث پیامبر اکرم(ص) همسری می‌کند- نیز علائمی است. این علائم به گونه پراکنده در روایات اهل بیت(ع) بیان شده است و شماری از دانشمندان شیعی نیز به جمع‌آوری آن پرداخته‌اند.

در اینجا می‌خواهیم اشاره کنیم که شماره این علائم از 800 علامت فراتر است، اکنون با تفحص و دقت نظر در آن‌ها، می‌توان دریافت که بخش عمده‌ای از این علائم به تحقق پیوسته است. من خود، زمانی پیش از این به بررسی این علامت‌ها پرداختم و به وضوح دریافتم که نزدیک به 99 درصد از این علامت‌ها، پیش از این به وقوع پیوسته است، در آن میان، تنها حدود 10 علامت- که از علائم حتمیه نیز هستند و یک سالی پیش از ظهور متحقق می‌شوند-، هنوز ظاهر نشده‌اند.

یکی از این علائم، ظهور 28 پرچم در حوزه ممالک اسلامی است، گویا منظور از «پرچم» در این روایات، تشکیل حکومت و یا شبه حکومت‌هایی است که در این حوزه صورت می‌پذیرد، به هر حال، بنا بر آنچه در این نصوص ذکر شده است، در زمان نزدیک و بلکه پیوسته به زمان ظهور، 28 پرچم در میان منطقه مسلمان‌نشین جهان پدید می‌آید که از آن میان، سه پرچم در ایران خواهد بود و دو پرچم در شام و در هر یک از ترکستان و روم نیز یک پرچم ظهور خواهد کرد.

این حکومت و یا شبه حکومت‌ها، هر کدام داعیه‌دار اصلاح هستند و به جز سه نهضت بسیار قوی سفیانی، سید یمانی و سید حسنی خراسانی گویا بقیه دولت‌ها از قدرت چندانی برخوردار نیستند و از این رو مضمحل می‌شوند.

سفیانی در شمار مخالفان حضرت است و در مقابل او، سید یمانی - که با پیوستن سید حسنی لشگری بسیار قوی به دست خواهد آورد - در شمار یاران و یاری‌کنندگان ولی عصر(عج) خواهد بود.

فارس



طبقه بندی: شیعه  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

چهار شنبه 16 مهر 1393 |

بررسی مالکیت فلسطین در تورات

 منبع:وعده صادق

 

 

خداوند فلسطین را به ابراهیم و نسل موحّد او عطا کرد
حضرت ابراهيم(ع) در عراق به دنیا آمد. او در جوانی بت‌هاي‌ قومش‌ را شكست‌؛ آنها خواستند وی را بسوزانند ولی خداوند آن حضرت را از آتش نجات داد. ابراهیم(ع) چون نمی‌توانست در سرزمین پدری بماند به دستور خداوند به زمینی که بعدها "فلسطین" نامیده شد هجرت کرد.
 
 

 

بررسی مالکیت فلسطین در تورات/ 1

خداوند فلسطین را به ابراهیم و نسل موحّد او عطا کرد

 

 صهیونیستها با استناد به تورات، مدعی مالکیت فلسطین هستند. مطالعه تورات نشان می‌دهد که خداوند زمین فلسطین را به ابراهیم(ع) عطا فرمود و به او تأکید کرد که نسل او باید موحد باشند وگرنه خداوند آنها را از این زمین اخراج خواهد فرمود. این شرط به وسیلۀ حضرت موسی(ع) نیز مؤکد شد و خدای حکیم در این خصوص از یهود پیمان محکمی گرفت. اما این شرط رعایت نشد و خداوند دو نوبت بنی‌اسرائیل را از فلسطین تبعید فرمود و در نوبت سوم آنها را برای همیشه نفی بلد کرد. بنی‌اسرائیل نخستین مرتبه در زمان یوسف(ع) به مصر تبعید شدند و تا چهار نسل در آنجا ماندند تا وقتی که خداوند به واسطۀ حضرت موسی(ع) آنها را به فلسطین باز آورد. نوبت دوم تبعید یهود، در سال 586 قبل از میلاد به بابل بود البته بعد از آنکه بخت النصر اورشلیم را فتح کرد و معبد سلیمان را تخریب نمود. و نهایتاً در سال هفتاد میلادی، چهل سال بعد از اتمام حجّت حضرت عیسی(ع) با این قوم، بلای خداوند به توسط رومیان بر این قوم نازل گشت و یهودیان برای ابد از فلسطین اخراج شدند. تنها راه بازگشت یهود به فلسطین آن است که توبه کنند و از راه پدران خود بازگشت نمایند. این موضوع از آیه هشتم سوره إسراء استنباط می‌شود (عَسىَ‏ رَبُّكمُ‏ْ أَن يَرْحَمَكمُ‏ْ  وَ إنْ عُدتمُ‏ْ عُدْنَا).

یهودیان بهتر از هر کس دیگر، به این حقایق واقفند و برای همین است که هجده قرن بعد از اخراجشان از فلسطین برای بازگشت به آن زمین مقدس اقدامی نکردند. اما بدعت گذاران یهود در اواخر قرن 19 مدعی مالکیت فلسطین بر اساس تورات شدند. این سلسله مقالات، سعی دارد با زبانی ساده این ادعای صهیونیستها را بررسی کند.

********

 

اختلاف نظر مسلمانان و یهودیان دربارۀ فلسطین

صهیونیست‌ها برای ادعای مالکیت فلسطین کتاب تورات را نشان می‌دهند و می‌گویند از سال هفتاد میلادی تاکنون که از فلسطین نفی بلد شده‌اند در کشورهای مختلف آواره و تحت ظلم بوده‌اند. اما بعد از کشتار هیتلر از این قوم به لزوم داشتن سرزمین و حکومت بیش از همیشه احساس نیاز می‌کنند. آنها همچنین می‌خواهند با ساختی معبدی در مکان معبد سلیمان، یهوه را عبادت کنند.

اما مسلمانان، که 1400 سالِ گذشته را در آنجا زندگی کرده و سند و قباله دارند می‌گویند که اینجا وطن ماست و نمی‌توانیم به هیچ قیمتی از آن صرف نظر کنیم. آنها از اهمیت بیتالمقدس خبر می‌دهند که محل صعود حضرت رسول الله(ص) در شب معراج بوده است و آیاتی از قرآن مجید را در این خصوص نشان می‌دهند (إسراء/ 1). مضافاً که بیتالمقدس قبله اول مسلمانان بوده (بقره/ 144 و 149 و 150) و ایشان چهارده سال آغازین اسلام را بدان سو نماز می‌خوانده‌اند. مسلمانان می‌گویند اگر اروپاییان به یهودیان ظلم کرده‌اند چرا ما باید تاوان آن را پس بدهیم؟!

این سخنان را همگی شنیده و می‌دانیم. و می‌دانیم که این مباحثات تاکنون به نتیجۀ عملی منجر نشده است. لکن ما به دنبال یک حکم قاطع میگردیم تا هر دو ملت اسلام و یهود به آن گردن بگذارند؛ حکمی که قاعدتاً باید از سوی خداوند متعال باشد، چرا که هر دو گروه مسلمان و یهودی در مالکیت زمین فلسطین به مواریث دین خود استناد می‌کنند و «دین» هم البته از سوی خداوند است و چون خداوند یکی است، پس دین هم یکی است، خصوصاً که از خدای حکیم، تناقض صادر نمی‌شود. پس ادعای یکی از این دو گروه باطل خواهد بود. سعی ما در این مقال آن است که رأی خداوند متعال را از لابلای متون دینی استخراج کنیم، به طوری که حتی برای یهودیان قابل انکار نباشد.

خداوند فلسطین را به ابراهیم و نسل موحّد او عطا کرد

 

 

روش جدال احسن

چگونه می‌توان رأی خداوند را در خصوص زمین فلسطین از متون دینی استخراج نمود؟ قوم یهود اصولاً مسلمانان و مسیحیان را به رسمیت نمی‌شناسند و کتب مقدس ایشان را قبول ندارند. اما مسلمانان حضرت موسی­(ع) را به عنوان یکی از پنج پیامبر بزرگ همه اعصار به عظمت می­شناسند، لیکن حساب او را از حساب قومش جدا می­کنند و وفق فرموده قرآن معتقدند که آن تورات که موسی(ع) از جانب خداوند برای قومش آورد در طول زمان در معرض انواع تحریفات بوده و لذا قابل اعتماد نیست. و چه بسا معتقدند که اگر تورات تحریف نشده بود این مسائل و منازعات نیز پیش نمی‌آمد. اکنون به راستی چه باید کرد؟

برای مباحثه با اهل کتاب (یهودیان و مسیحیان) خداوند متعال به مسلمانان دستور داده تا از روش «جدال احسن» استفاده کنند. مطابق نحل/ 125 خداوند حكيم، رسول خاتم‌ خود را به‌ «جدال‌ احسن‌» فرمان داده‌‌ و در عنكبوت/ 46 مسلمانان‌ را از مجادله‌ با اهل‌ كتاب‌ بجز اين‌ روش‌، نهي‌ کرده‌ است‌. «جَدَل»‌ يا «ديالكتيك»‌ صناعتي‌ از علم‌ منطق‌ است‌ كه در آن براي‌ مباحثه و غلبه بر خصم،‌ از عقايد و مقبولات خود‌ او استفاده‌ مي‌شود‌. اما «جدال‌ احسن‌» آن است‌ كه‌ فقط‌ از «معتقدات‌ حق و صحيح‌« طرف‌ مقابل‌ براي‌ «اثبات ‌حق» استفاده‌ شود. این فرمانِ خداوند در قرآن، نشان میدهد که «حقیقت» از تورات کنونی محو نشده و میتوان بسیاری از مسائل مورد مناقشه ادیان را با همین روش و با استناد به عهدین (تورات و انجیل) حل کرد. راقم به این روش اقدام کرده و نتایج آن حیرت انگیز بوده است. لکن لازم است در ابتدا تاریخ بنی‌اسرائیل را از منظر اسلام و یهود، مختصراً مرور کنیم.

خداوند فلسطین را به ابراهیم و نسل موحّد او عطا کرد

 

 

پیدایش قوم بنی‌­اسرائیل

وقتي حضرت‌ موسي(ع‌) بني‌اسرائيل‌ را به معجزات خداوند از مصر بيرون‌ آورد و فرعون‌ و پيروانش‌ را در دريا غرق‌ نمود، في‌الواقع‌ اولين‌ دوره اسارت‌ بني‌اسرائيل‌ به‌ پايان ‌رسيده‌ بود. بني‌اسرائيل‌ یعنی پسران‌ دوازده‌‌گانه حضرت‌ يعقوب، مقرّر بود كه چهار نسل‌ در زمین مصر در تبعيد باشند تا از گناهي‌ كه‌ به‌ سبب‌ فروختن‌ يوسف‌ مرتكب‌ شده‌ بودند پاك‌ شده‌ و لايق‌ آن‌ گردند تا مثل‌ پدرانشان،‌ ابراهيم‌ و اسحاق‌ و يعقوب،‌ در سرزمين كنعان‌ (فلسطين‌) زندگي‌ كنند.

حضرت ابراهيم(ع) در سرزمین عراق به دنیا آمد. او در جوانی، بت‌هاي‌ قومش‌ را شكست‌ و آنها خواستند وی را بسوزانند ولی خداوند آن حضرت را از آتش نجات داد. ابراهیم(ع) چون دیگر نمیتوانست در سرزمین پدریاش بماند لذا به دستور خداوند به زمینی که بعدها «فلسطین» نامیده شد هجرت کرد. اعطای زمین فلسطین به ابراهیم، میتواند پاداشی دنیوی برای بتشکنی او نیز قلمداد شود:

 

قُلْنَا يَا نَارُ كُونىِ بَرْدًا وَ سَلامًا عَلىَ إبْرَاهِيمَ * و أرَادُواْ بِهِ كَيْدًا فَجَعَلْنَهُمُ الأخْسرِينَ * و نجَّيْنَاهُ و لُوطًا إلىَ الأرْضِ الَّتىِ بَارَكْنَا فيهَا لِلْعَالَمينَ * و وَهَبْنَا لَهُ إسْحَاقَ و يَعْقُوبَ نَافِلَةً و كلاًّ جَعَلْنَا صَالحین (انبیاء/ 69 تا 72).

ماجرای بتشکنی ابراهیم در تورات کنونی مذکور نیست و لذا معلوم نمیشود که خداوند برای چه زمین فلسطین را به ابراهیم(ع) عطا کرده است (سفر پيدايش 12­/ 1 و 7 ــ 13­/ 17). هاجر(س) همسر دوم ابراهیم(ع) برای او فرزندی به نام اسماعیل(ع) آورد و خداوند دستور داد تا ابراهیم آن دو را در صحراي ‌فاران‌ (مكه‌) مسكن‌ دهد (سفر پيدايش‌ 21/ 9 تا 21). از اسماعیل دوازده فرزند به دنیا آمد (پیدایش 25/ 12 تا 16) که قوم عرب را تشکیل دادند.

طبق نقل تورات، چهارده سال بعد از تولد اسماعیل(ع) وقتی که حضرت ابراهیم یکصد ساله بود فرزند دوم او اسحاق(ع) از همسر نازایش ساره، به دنیا آمد (پیدایش 21/ 5). طبق نقل قرآن، خداوند به ابراهیم آنقدر عمر داد تا نوهاش یعقوب را نیز ببیند (انبیاء/ 72). و چهار همسر یعقوب برای او سیزده فرزند آوردند، یوسف(ع) و یازده برادرش و خواهری به نام دینا.

مطابق تورات کنونی، خداوند به ابراهیم(ع) از آینده خبر داده بود که قطعاً نسل تو به زمین بیگانه (مصر) تبعید خواهند شد و بعد از چهار نسل با پیروزی به اینجا بازخواهند گشت:

 

يقين‌ بدان‌ كه‌ ذريّت‌ تو در زميني‌ كه‌ از آنِ‌ ايشان‌ نباشد غريب‌ خواهند بود و آنها را بندگي‌ خواهند كرد و آنها چهار صد سال‌ ايشان‌ را مظلوم‌ خواهند داشت‌. و بر آن‌ امّتي‌ كه‌ ايشان‌ بندگان‌ آنها خواهند بود من‌ داوري‌ خواهم‌ كرد و بعد از آن‌ با اموال ‌بسيار بيرون‌ خواهند آمد ... و در پشتِ‌ چهارم‌ بدينجا خواهند برگشت (سفر پيدايش‌ 15/ 13 تا 16).

این پیشگویی خداوند، در زمان یوسف(ع) به وقوع پیوست. و چون برادران یوسف(ع) گناهشان عمدی بود کفارهاش آن شد که به مصر تبعید شوند و تا چهار نسل در آنجا بمانند.

خداوند فلسطین را به ابراهیم و نسل موحّد او عطا کرد

 

 

ارض موعود

اولین و آخرین کسی که وعدۀ بازگشت به زمین فلسطین را از سوی خداوند مطرح کرد حضرت‌ يعقوب‌(ع‌) بود. او پيش‌ از وفاتش‌ در مصر، پسرانش‌ را اميدوار ساخت كه‌ خداوند سرانجام نسل شما را به‌ زمين‌ پدرانتان‌ باز خواهد آورد (سفر پيدايش ‌48/ 21). همچنين يوسف‌(ع‌) نيز در پايان‌ عمر 110 ساله خود بر بازگشت به «ارض موعود» تأکید کرد:‌

و يوسف‌ برادران‌ خود را گفت‌ من‌ مي‌ميرم‌ و يقيناً خدا از شما تفقّد خواهد نمود و شما را از اين‌ زمين‌ به‌ زميني‌ كه‌ براي‌ ابراهيم‌ و اسحاق‌ و يعقوب‌ قسم‌ خورده‌ است ‌خواهد برد. (سفر پيدايش‌ 50/ 24)

وقتی یعقوب(ع) رحلت کرد فرزندانش طبق وصیت او، جسدش را به فلسطین برده و در مقبرۀ ابراهیم و اسحاق دفن کردند و به مصر بازگشتند (پیدایش 50/ 13 و 14). آنها نه اجازه داشتند که در فلسطین زندگی کنند و نه در آنجا بمیرند. لذا جسد یازده برادر در مصر دفن شد. فقط یوسف(ع) بود که به اذن خداوند تابوتش در زمان موسی(ع) به فلسطین منتقل شد. زیرا که او در آن ماجرا، بیگناه بود.

 

 

ظهور موسی(ع)

در مصر تا سالها، عزت بنیاسرائیل برقرار بود. لكن‌ دو سه نسل بعد، پادشاهاني در آنجا‌ به قدرت رسيدند كه‌ آوازۀ يوسف‌ را نشنیده بودند (تورات: سفر خروج‌ 1/ 8 ـ قرآن‌: غافر/ 34). پس بني‌اسرائيل‌ را چون‌ بردگان‌ و بندگان‌ به‌ خدمت‌ گرفتند (تورات: سفر خروج ‌1/ 13 و 14ـ قرآن‌: شعراء/ 22  طه/ 47  مؤمنون/ 47  دخان/ 30). لذا عجز و لابه ‌ايشان‌ به‌ آسمان‌ برخاست‌ و ظهور منجي‌ خود را طلب‌ مي‌كردند. پس آنگاه خداوند حکیم، حضرت موسي‌(ع‌) را براي‌ ايشان‌ برانگيخت‌.

موسي‌ فرزند عمران‌ بود، و عمران‌ نوه لاوي‌، و لاوي‌ يكي‌ از دوازده‌ پسر يعقوب‌ (سفر خروج‌ 6/ 16 تا 20). نزاع‌ اصلي‌ موسي‌(ع‌) با فرعون،‌ في‌الواقع‌ بر سر خارج‌ كردن‌ بني‌اسرائيل‌ از مصر در گرفته بود، چنانكه‌ قرآن‌ مجيد مكرراً بدان‌ تصريح‌ دارد. موسی(ع) طبق نقل قرآن به فرعون چنین گفت:

 

من همراه با معجزه‏اى از جانب پروردگارتان آمده‌‏ام. پس بنى‌اسرائيل را با من بفرست (اعراف/ 105). قَدْ جِئْتُكُم بِبَيِّنَةٍ مِّن رَّبِّكُمْ فَأرْسِلْ مَعِىَ بَنى إسرَائیلَ.

ليكن‌ فرعون‌ از سر تكبر و همچنين‌ به‌ سبب‌ آن‌ بيگاري‌ بزرگي كه‌ از بني‌اسرائيل‌ مي‌كشيد اجازه نمیداد تا بنی‌اسرائیل از مصر خارج شوند.معجزات‌ دوگانه موسي(ع‌) و بلاهای هفت­گانه او بر زمین مصر مانند نزول طوفان و ملخ و شپش و قورباغه و خون شدن آب نیل (اعراف/ 132 تا 135 ـ اسراء/ 101) نیز‌ دل‌ قسيّ فرعون را شفا نداد.

نهایتاً به فرمان خداوند بني‌اسرائيل‌ شبانه‌ از مصر گريختند (قرآن: طه/ 77 ـ تورات: ). اما فرعون با لشکریانش آنها را تعاقب‌ ­نمود تا بازگرداندشان. به فرمان خداوند موسی(ع) از راه دریای سرخ (بحر قلزم) رفت و چون آنها به معجزه‌ای عبور کردند، دریا به هم آمد و فرعون و لشکریانش را غرق کرد.

و خداوند از آن پس‌ «بني‌اسرائيل»‌ را به‌ «يهود» مسمّي‌ فرمود چرا كه‌ موسي‌ آنها را روانه‌ كرده‌ و به‌ سمت ‌فلسطين‌ «هدايت»‌ فرموده‌ بود، چنانكه‌ در قرآن فرمود: «الذين‌ هَادُوا» (بقره‌/ 62  مائده/ 44 و 69). و به‌ موسي(ع‌) فرمان‌ داد تا كه‌ بني‌اسرائيل‌‌ روز رهايي‌ خود از اسارت مصريان را همواره‌ مذكور دارند (تورات: سفر خروج 12/ 14 تا 27 و 42 ـ قرآن: ابراهيم/ 5). چرا كه‌ اگر خداوند بني‌اسرائيل‌ را با معجزات خود از آن سرزمین نجات نمی­فرمود ایشان تا ابد غلام و برده ‌مصريان‌ باقي‌ مي‌ماندند و فقط خداوند تعالي بود كه با قدرت عظيمش ايشان را فديه داد (تثنيه 6/ 20 تا 23 ـ 7/ 8 ـ 24/ 18 ـ خروج 20/ 2).[1] و موسي‌(ع‌) چنين‌ كرد و اين‌ روز به‌ عيد «فِصَح» يا «فطير» يهود موسوم‌ شد (خروج 23/ 15 - تثنيه‌ 16/ 1 تا 8 و 16)، چنانكه‌ در آتيه‌ بر اولاد ذكور و بالغ‌ از يهود در اين ‌روز و نيز دو عيد ديگر در سال،‌ واجب‌ شد كه‌ براي‌ زيارت‌ معبد خداوند و تعظيم‌ ايام‌ خدا به‌ اورشليم‌ رفته (سفر تثنيه‌ 16/ 16) ضمن‌ اداي‌ قرباني‌ و نوبر محصول‌ خود، نام‌ و ياد خداوند قادر را كه‌ ايشان‌ را از بندگي‌ مصريان‌ نجات‌ بخشيده‌ بود تكريم‌ نمايند (سفر تثنيه‌ 26/ 1 تا 11).

وقتي‌ خداوند تعالي‌ بني‌اسرائيل‌ را از مصر با قوّت‌ خود بيرون‌ آورد في‌الواقع‌ وعده ‌او به‌ اين‌ قوم‌ به‌ تماميت‌ رسيد. يعني‌ همان‌ وعده شفاهي‌ كه‌ يعقوب‌(ع‌) و يوسف‌(ع‌) به‌ پدران‌ اين‌ قوم‌ داده‌ بودند:

 

وَ اَوْرَثْنَا الْقَومَ‌ الّذينَ‌ كانُوا يُستَضعَفونَ‌، مَشارقَ‌ الارضِ‌ و مَغاربَهَا الّتي‌ بارَكْنا فيها، و تَمّت‌ كَلِمَتُ‌ ربُّكَ‌ الحُسْني‌ علي‌ بني‌اسرائيلَ‌ بما صَبَروا و دَمَّرْنا ما كان‌ يَصنَعُ‌ فرعونَ‌ و قَومُه‌ و ما كانوا يَعرِشُون‌. (اعراف/ 137).

خداوند فلسطین را به ابراهیم و نسل موحّد او عطا کرد

 

 

نزول تورات

خداوند در ميانه راه فلسطین، در موقف كوه‌ سينا،‌ قانون‌ رستگاري‌ دنيا و آخرت‌ را به یهود اعطا کرد تا وفق‌ آن‌ عمل‌ نموده بركت‌ يابند؛ يعني‌ كتاب‌ تورات‌ را نوشته‌ بر الواح‌، كه‌ 1300 سال‌ پيش‌ از ميلاد مسيح‌(ع‌) نازل‌ گشت.

‌ مسلمانان‌ معتقدند كه‌ كل‌ تورات‌، يكجا و‌ مكتوب‌ به‌ حضرت موسي‌(ع‌) نازل‌ شده است (اعراف/ 145 - انعام‌/ 154 - مائده‌/ 44)، ولي‌ يهود مي‌گويند كه موسي(ع‌) در ميقات‌ چهل‌ روزه ‌خود با خداوند فقط‌ دو لوحه شامل قوانين‌ «ده‌ فرمان‌« را از خداوند دريافت‌ داشت كه‌ با انگشت‌ خدا نگاشته‌ شده‌ بود (خروج‌ 31/ 18- تثنيه‌ 5/ 22). ليكن‌ مي‌گويند كه ‌تورات اصلي‌ را موسي‌(ع‌) با علم‌ نبوتش‌ و به دستان‌ خود كتابت كرده است‌ (تثنيه‌ 31/ 9 و 24).

این ادعای یهود قابل پذیرش نیست. زیرا مثلاً در تورات کنونی دو روايت از «ده فرمان» وجود دارد و آنها فقط در هشت فرمان مشتركند. طبق ادعاي يهود اگر موسي(ع) تنها همين دو لوحِ شامل «ده فرمان» را از خداوند دريافت كرده باشد، وجود اين دو روايت نشان مي‌دهد كه حتي همين ده فرمان مکتوب بر آن دو لوح نيز به‌درستي حفظ نشده است (براي مقايسه آنها نگا. سفر خروج 20/ 1 تا 17 ـ سفر تثنيه 5/ 6 تا 21).

مضافاً كه طبق نقل تورات، به سبب رها شدن ناخواسته آن الواح از دست موسي(ع) در وقت مشاهده گوساله‌پرستي يهود، حضرتش براي دريافت دو لوحه ديگر از «ده فرمان»، یک بار ديگر چله‌نشيني كرده است (تثنيه 9/ 18). حضرت موسي(ع) در تمام مدت چله‌نشيني‌هايش، روزه‌دار بود. او نه به آب محتاج شد و نه به غذا (خروج 34/ 28 ـ تثنيه 9/ 9 و 18 ـ این موضوع، در روایات اسلامی نیز مذکور است). آيا عطاي خداوند حکیم به موسی، پس از هشتاد روز چله‌نشینی همين ده فرمان بوده است، ده فرمانی كه انسان آن را در ساعتي مي‌آموزد؟!

خداوند فلسطین را به ابراهیم و نسل موحّد او عطا کرد

 

چه تورات کلام خداوند باشد و چه نوشته موسی(ع)، این نکته در تاریخ یهود واضح است که موسي(ع) آن‌ نسخه واحد از تورات‌ را به دو پسر هارون نبی(ع) سپرد. و مقرر شد پس از ایشان، کاهنان و احبار يهود (كه‌ لزوماً بایست از سبط‌ لاوي‌ و نسل‌ هارون‌(ع) باشند) تورات را حفظ کنند و آن‌ را به‌ مردم‌ بياموزند (تورات: تثنيه 31/ 9 تا 13 و 25 تا 27 ـ قرآن: بقره‌/ 248 - آل‌عمران/ 79 و 187- مائده‌/ 44 - اعراف‌/ 169). ليكن‌ بنا به نقل قرآن، همین علما به‌ تحريف‌ و تبديل‌ تورات‌ به‌ نفع‌ منافع‌ عاجل‌ خود پرداختند (بقره‌/ 75 و 79 و 85- آل‌عمران‌/ 77 تا 79- نساء/ 46- مائده‌/ 13 و 41 و 44  اعراف/ 169). و چنين‌ شده است كه‌ قرآن‌ مي‌فرمايد يهود بر سر كتاب خدا‌ اختلاف‌ كردند (بقره‌/ 176 ـ آل‌عمران‌/ 19) و نسل‌هاي‌ بعدي‌ يهود‌ از تورات‌ در شك‌ هستند (هود/ 110  فصلت/ 45  شوري/ 14). حضرت داوود(ع) نیز طولانی‌ترین مزمور خود را در وصف عدم حفظ شریعت در یهود سروده است (نگا. مزامیر، باب 119). و اصولاً به همین دلیل است که کتب و مقالات زیادی در این موضوع که تورات و انجیل حقیقی کدام است نوشته شده و هنوز بحث‌های مفصل در این خصوص ادامه دارد.

يكي از مهم‌ترين‌ مباحث در اين‌ موضوع‌، شصت سال قبل بعد از يافت شدن طومارهاي بحرالميت پديد آمد كه علي‌رغم اصالت دو هزار ساله آن طومارها، هنوز به چاپ نرسیده و در اختيار قرار نمي‌گيرند. بلكه تعداد اندكي از آنها را در موزه شهر قدس اسباب جلب توريست ساخته‌اند تا حاكي از قدمت اين قوم باشد. همچنين وجود تورات‌ سامريان ــ يعني يهوديان‌ ساكن‌ نابلس ــ‌ از قرن‌ 16 ميلادي‌ به ‌اين‌ سو، محل‌ مباحثه‌ و گفت‌وگوي‌ بسيار بوده‌ است‌. توراتي‌ كه‌ با اين‌ نسخه ‌عبراني‌ مشهور، تفاوت‌هایی‌ دارد و چون‌ در معرض‌ قرار نمي‌گيرد چندان ‌خبري‌ نيز‌ از آن‌ به‌ ما نمی­رسد.[2]

 

خداوند فلسطین را به ابراهیم و نسل موحّد او عطا کرد

 

اعطای سه باره تورات به یهود

1. بعد از خروج از مصر و قبل از ورود به فلسطین، خداوند تورات را به موسی(ع) عطا فرمود تا راهنمای قوم یهود باشد.

2. بعد از بازگشت از اسارت بابلی، چون معبد سلیمان تخریب شده و یهود تورات اصیل را از دست داده بودند، خداوند به واسطه عُزَیر نبی، نسخه‌ای دیگر از تورات به این قوم عطا فرمود.

3. در سال 1947 قبل از آنکه دولت صهیونیست‌ها تشکیل شود و آنها در قانون اساسی خود مدعی اجرای احکام خداوند بر وفق تورات شوند، خداوند طومارهای بحر المیت را برای ایشان رونمایی کرد تا اگر چنین ادعایی دارند بتوانند به آن عمل کنند.

نکته آنکه اصالت طومارهای بحر المیت به اثبات رسیده و آنها از قدمت دو هزار ساله برخوردارند. طبق برخی مستندات این نسخه‌های تورات و کتب انبیاء، توسط حضرت یحیی(ع) و شاگردانش نوشته شده‌اند. این موضوع را آیات قرآن نیز تأیید می‌کنند، خوفی که حضرت زکریا(ع) که کاهن قوم بود از آینده داشت (مریم/ 5) و لهذا خداوند حضرت یحیی(ع) را عطا کرد و به آن فرزند چنین فرمود:

 

ای یحیی! کتاب (تورات) را به قوت بگیر! (مریم/ 12). يَا يَحْيىَ‏ خُذِ الْكِتَابَ بِقُوَّةٍ.


ادامه دارد...

*امیر اهوارکی

 

 

مشرق نیوز

 

پانوشت‌ها:

[1]و اين امر البته به سبب پاکی و عظمت جدشان حضرت ابراهيم(ع) بود و كارهاي بزرگي كه او در پيشگاه خداوند به انجام رسانیده بود. لهذا خداوند بر هر دو نسل ابراهیم­(ع) رحمت فرستاد، وگرنه يهود آن لياقت ذاتي را نداشت. چنانکه در چند مورد از جمله در ماجرای پرستش گوساله نزديك بود كه بسان قوم لوط بالكل نابود شوند (تثنیه 9/ 9 و 13 و 25 ـ سفر خروج 32/ 9 تا 14 ـ سفر اعداد 14/ 12 تا 20 ـ اشعیاء 1/ 9). حضرت موسي(ع)، وفق سفر تثنيه کنونی (که مرور تاریخ چهل ساله موسی(ع) با یهود است) مکرراً اين حقيقت را متذكر شده و فرموده است: «از این جهت که (خداوند) پدران تو را دوست داشته و ذرّیت ایشان را بعد از ایشان برگزیده بود تو را با قوّت عظیم از مصر بیرون آورد. ـ تثنیه 4/ 37» (مشابهتاً نگا. تثنیه 7/ 9 ـ 10/ 15). در قرآن مجيد نیز به برگزيدگي حضرت ابراهيم و آل­ابراهيم تأكيد شده است: ﴿إِنَّ اللهَ ٱصْطَفَي‏ آدَمَ وَ نُوحاً وَ آلَ إبْراهِيمَ وَ آلَ عِمْرانَ عَلَى ٱلْعالَمِين‏. خداوند تعالى آدم و نوح و آل‌ابراهيم و آل­‌عمران را بر جهانيان برترى داد﴾ (آل‌عمران/ 33).

 

[2]. برای تفصیل در خصوص سامریان و تورات آنها نگا.

ـ مستر هاکس، قاموس کتاب مقدس، بیروت، 1928؛ طبع افست در تهران، نشر اساطیر، 1377؛ مدخل­‌های سامره و شکیم

ـ محمد شمس، «سامری­‌ها چه کسانی هستند؟»، اخبار ادیان، شماره 13، اردیبهشت و خرداد 1384

ـ بی­‌نام، «سامری­‌ها میراث­دار قدیمی­ترین نسخه تورات»، اخبار ادیان، شماره 16، آبان و آذر 1384



طبقه بندی: یهود صهیونیزم  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

سه شنبه 15 مهر 1393 |

وعده الهی نسبت به نابودی یهودیان

 منبع:فاراقلیط

خداوند در سوره بنی اسرائیل آیات ۴ تا ۸ می فرماید:

وقضینا إلی بنی اسرائیل فی الکتاب لتفسدنّ فی الأرض مرّتین ولتعلنّ علوّا کبیرا.

ما در تورات به بنی اسرائیل حکم قطعی کردیم که شما در زمین دو بار فساد خواهید کرد و برتری طلبی و طغیان بزرگی خواهید نمود.

یعنی ما در توراتی که بر آنان فرستادیم حکم قطعی کردیم که شما به زودی از راه راست منحرف شده و دو بار در جامعه فساد و تبهکاری می کنید، همچنانکه به زودی بر دیگران برتری جویی و طغیان بزرگی خواهید نمود.

فإذا جاء وعد أولاهما بعثنا علیکم عبادا لنا أولی بأس شدید… .

چون وقت مجازات شما بر نخستین فساد و تبهکاریتان رسید، بندگانی که منسوب به ما هستند به سویتان می فرستیم، بندگانی با صلابت و سرسخت که بر سرتان فرود آیند.

فجاسوا خلال الدیار وکان وعدا مفعولاً.

که در میان خانه ها به جست وجوی [شما[ بپردازند و این وعده ای قطعی و انجام شدنی است.

این جمله کنایه از سهولت فتح نخستین فلسطین به دست مسلمانان است، که سپاه مسلمانان به جست وجوی خانه به خانه بقایای دشمنان یهودی خود می پردازند و این وعده ای، قطعی است.

ثم رددنا لکم الکرّه علیهم وأمددناکم بأموال وبنین وجعلناکم أکثر نفیرا.

سپس شما را بر مسلمانانی که علیه شما برانگیختیم، پیروز گردانیم و به شما ثروتها و فرزندانی عطا کنیم و از یاوران بیشتری برخوردار نماییم تا به کمک شما علیه آنان بستیزند.

إن أحسنتم أحسنتم لأنفسکم وإن أسأتم فلها… .

اگر خوبی کردید، خوبی به خود نموده اید و اگر بدی کردید به خود بدی کرده اید… .

و آنگاه وضع شما مدتی بدین گونه ادامه پیدا می کند و چنانچه توبه نموده و به واسطه نعمتهایی که از ثروتها و اولاد به شما بخشیدیم، نیک عمل نمودید به سود خودتان بوده و اگر به بدی و طغیان و خود بزرگ بینی پرداختید فرجام بد آن، مربوط به خودتان خواهد بود.

فإذا جاء وعد الاخره لیسؤوا وجوهکم ولیدخلوا المسجد کما دخلوه أول مره ولیتبّروا ما علوا تتبیرا.

و چون وعده [کیفر طغیان] بار دوم فرا رسد، [مخالفانتان] چهره های شما را غمبار و سیاه گردانند و وارد مسجد [الاقصی] گردند همانگونه که نخستین بار داخل شدند و بر آنچه دست یافتند به کلی نابود کنند.

اما شما در آینده نه تنها عمل نیک انجام نمی دهید بلکه به اعمال بد دست می زنند، ما شما را مهلت می دهیم تا روزی که وقت مجازات و کیفر شما بر دومین فسادتان فرا رسد، آنگاه بندگانی از سوی خراسان را که به مراتب سخت تر از مرحله اول رفتار می نمایند، بر شما مسط می کنیم تا آنچه را از آن بیمناک و گریزانید بر شما تحمیل کنند و چهره هایتان را غمبار و افسرده سازند. و فاتحانه وارد مسجد الاقصی گردند، همانطور که در زمان تعقیب خانه به خانه شما در مرحله اول، وارد گردیده و برتری جویی و فسادگرایی شما را به نابودی کشاندند.

عسی ربّکم أن یرحمکم وإن عدتم عدنا وجعلنا جهنّم للکافرین حصیرا.

[اگر توبه کنید] امید است که پروردگارتان بر شما ترحم کند و اگر [به فساد] بازگردید ما نیز [به کیفر شما] باز می گردیم و جهنم را برای کافران زندانی تنگ قرار دادیم.

بقیه در ادامه ی مطلب




ادامه مطلب

طبقه بندی: یهود  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

سه شنبه 15 مهر 1393 |

جومونگ یا ماشیح یهودی

 چو سان در ذهن ، عبارت(جوسان) "jew sun"یعنی خورشید یهود را متبادر می‌سازد و ماجرا آنجا شگفت آور می‌شود که خورشید در تورات نماد ارض موعود یا سرزمین مادری باشد.

جومونگ یا ماشیح یهودی

چندی پیش به مقاله ای با عنوان" جومونگ و نجات‌بخشي بني‌اسرائيل" در سایت موعود نوشته استاد ارجمندم جناب آقای دکتر شفیعی سروستانی برخوردم.

تحلیل ایشان خصوصا این مطلب که" شايد اين يادداشت ذهن بسياري از جوانان علاقمند را براي کشف دقايق اين مجموعه و کشف ساير مشابهت ها ياري دهد" بنده را بر آن داشت تا تحلیلی ترمینولوژیکال، تاریخی و تطابقی  بر این افسانه کره ای بنویسم.

شاید تاسف بار به نظر برسد که برنامه های پر محتوایی همچون "این شبها" دررسانه ملی هیچ تکراری نداشته باشند و بعضا ساعاتی از پخش تلویزیونی را به خود اختصاص دهند که همزمان در شبکه ای دیگر برنامه پربیننده ای مانند سریال رستگاران در حال پخش است و در عوض سریال جومونگ دو بار تکرار شود.

بررسی تحرکات یهود در زمینه فرهنگ سازی و قلب واقعیات از طریق رسانه ، نه در این مجال که خود فرصتی بسیار  می طلبد ،اما مقدمتا  پیش از پرداختن به افسانه جومونگ به عنوان نمونه و جهت آشنایی با رویه کاری آنها ذکر چند  مورد را مفید می دانم.

عبارت "موش کثیف" که سالها در اروپا خطاب به یهودیان گفته  می شد  ، نه با مقابله به مثل یهود ، بلکه در یک جریان فرهنگی- رسانه ای طی چند سال عملا از بین رفت.

 برای نمونه اکثر ما انیمیشن "میکی ماوس" که باز گو کننده ماجرا های موشی زیرک در مقابله با توطئه های دشمنانش بود را دیده ایم .بخش اول عبارت   mici mouse  که به معنای "میکی موشه" است یعنی  mici در ذهن واژه mike مخفف ميکائيل که از اسامی عبرانی است را متبادر می سازد و از سویی دیگر واژه mice به معنی صورت جمع کلمه mouse،یعنی موش ها است،و در کل در دل نام این انیمیشن ارتباطی چند گانه بین موش و یهود نهفته است .

 این موش زیرک و دوست داشتنی آن چنان در دل های بینندگان نفوذ می کند که دیگر ترکیب موش کثیف ترکیبی
نا خوشایند و نا چسب به نظر می آید.

در موردی دیگر که بی شک شاهکار تاریخ انیمیشن سازی جهان است یعنی "تام و جری "، پیروز بلا منازع همیشه داستان "جری " یا کاراکتر موش است . تا جایی که  بیننده آرزو می کند کاراکتر گربه یا "تام"  نیز هر از چندگاهی پیروز شود ولی گویا قرار است این یک سرنوشت محتوم و لم یتغیر تاریخ باشد که همیشه موش پیروز خواهد بود ، موشی که در خود بار معنایی یهودی را نهفته دارد .

به هر حال کودکانی که طی دو یا سه دهه پیش این انیمیشن ها را نگاه می کردند اکنون بزرگ سالانی هستند که  دیگر برایشان  عبارت موش کثیف به معنای" یهودی" مفهومی ندارد و در اروپاي antisemitist  (ضد یهود) موش کثیف ترکیبی نامأنوس بوده و موش به عنوان موجودی دوست داشتنی ، زیرک و مهربان بار معنایی جدیدی یافته است اما نكته جالب این ماجرا  متولیان  محترم فرهنگی  کشور ما هستند که  اکنون اقدام به جلوگیری از پخش گسترده این انیمیشن ها کرده اند که  به نظر حقیر ، نوش دارویی پس از پوسیدن کفن نوادگان سهراب است.

نمی دانم شاید بیست سال آینده هم  نگه داشتن سی دی های افسانه جومونگ جرم محسوب شود.
جومونگی که همچون موسی(ع) در خانه فرعون(امپراطور) رشد و نمو می کند ، بر علیه وی می شورَد و در نهایت مردم آواره را با گذراندن از رودخانه ای پهناور (گذر موسی از رود نیل)به سرزمین خالی از سکنه ! پدرانشان یعنی چوسان قدیم (ارض موعود ) وارد می کند.


 چو سان در ذهن ، عبارت(جوسان)  "jew sun"یعنی خورشید یهود را متبادر می سازد و ماجرا آنجا شگفت آور می شود که خورشید در تورات نماد ارض موعود یا سرزمین مادری باشد.

چوسان که ارض موعود شد ،  منجی این قوم – جومونگ- نیز راهبی یهودی می شود.=jew Monk) راهب یهودی ( و پایه های ابتدایی  امپراطوری  خود را در "جولبن" (جو + لبن )می گذارد . در اکثر واژه های کلیدی این افسانه کره ای "جو" و یا چیزی شبیه آن ، که  دقیقا با همین تلفظ در زبان لاتین یهودی معنی می دهد، استفاده شده است.

شایان ذکر است لازم نیست دقیقا إملاء این لغات صحیح باشد چراکه در عمل هم ممکن نیست، بلکه نویسندگان این افسانه کوشیده اند از اسامی و یا کلماتی بهره ببرند که حداکثر ممکن با اسامی و مفاهیم یهود شباهت داشته و تلفظ مشابه آنها ـ نه الزاما املاءـ اهداف صهیونیستی عناصر پشت پرده این مجموعه را در ذهن بینندگان نهادینه کند.

جالب اینکه  بیشتر این عبارات اسامی خاص هستند تا در صورت ترجمه و دوبله به زبانهای دیگر تغییری نیابند. 
البته آنچه ذکر شد سوای موارد متعدد نمادگرایی تصویری- صهیونیستی این سریال است .
جا که اولین بار با نقشه چوسان قدیم که بر روی پوست ترسیم شده  مواجه می شوید فقط کافی است نقشه فرضی أرض

موعود صهیونیست ها(نیل تا فرات) را قبلا دیده باشید تا از این شباهت بی اندازه به شگفت آیید . در پس زمينه سکانس های مختلف این سریال ستاره شش گوش و یا تصاویر متعدد پرچم هایی با نقش خورشید که نماد ارض موعود صهیونیست ها است  مواجه می شوید .
از این ها که بگذریم نقش "کابالا "یا عرفان و سنت شفاهی  یهود و پیشگویی هایشان در این سریال غوغا می کند، گویا قرار نیست هیچ تصمیمی بدون اذن پیشگوهای زن این سریال گرفته شود . لابد آن ها هم حداقل یک "نوستراداموس" یا "ربی یهودا "،"أری مقدس"،" ربی شمعون "و دیگر کابالیستی یهودی  لازم دارند تا برای شان واقعه یازده سپتامبر، آرماگدون و... را پیشگویی کند و از آینده روشن قوم شان بگوید.

 آری تاکید بسیار بر مسئله پیشگویی ،پرده از نیتی شوم وشیطانی بر می دارد که آن چیزی جز نام گذاری دهه دوم قرن بیست و یکم به نام دهه کابالا  نیست . آنچه در این سریال و دیگر فعالیت های فرهنگی – رسانه ای  یهود به آن پرداخته می شود آماده سازی ذهن مردم جهان برای پیاده شدن مفاهیم دلخواه شان است. همان گونه که فیلم ها ، سریال ها و آوازه خوانی های سبک متال و... دهه نود، جهان را برای ورود به عصر ترانس مدرنیسم که همان Satanism و یا شیطان پرستی بود آماده کرد.

جومونگ که گویا ماشیح (منجي قوم يهود) و قومش همان فرزندان برتر خداوند هستند ارتباطی تنگاتنگ با تورات و تلمود دارد  آنگونه که همواره مورد عنایت الهی است و حتی همچون پیامبران بنی اسرائیل(طالوت و داوود) خداوند به او روش بافت و ساخت زره را آموخته وسربازانش را با تعدادی کم بر دشمنان بسیار خود از امپراطوری چینی ها یا "هان"  پیروز می گرداند.

نقش زنان در این سریال اعم از کارکتر های مثبت و منفی  انسان را به یاد پیامبران زن سبعه- هفت گانه- یهود و یا حد اقل دیگرانی چون ریوقا ، ساره ، یائل و... می اندازد.

شخصیت  بانو "سوسانو" بسیار شبیه به" دبورا" نبیه یهودی است که بنا بر  فصل های 4 و 5 کتاب شوفطیم از مجموعه عهد عتیق  بر سربازان سیسرا پیروز می گردد .و یا اقدامات تجاری وی "گراسیا ناسی"ز ن تاجر معروف یهودی و عامل اصلی نفوذ یهودیان در دربار عثمانی را در خاطر زنده می کند.

بانو سویا (همسر جومونگ) نیز که ابتدا  به اسارت می رود ولی  پس از باز گشت به خاطر اهداف عالیه قوم همسرش از معرفی مجدد خود سرباز می زند شما را با داستان هدسه که بنا بر فیلم صهیونیستی "یک شب با پادشاه " به زور از خانه عمویش مردخای ربوده شد و به همسری خشایار شاه در آمد همراه می کند.

 در بررسی شخصیت های زن این سریال از هدسه که با نفوذ در دربار ایران مقدمات قتل 77000 ایرانی را فراهم کرد  بگذریم  (شرح آن  در دفتر استر از مجموعه عهد عتیق  آمده است)  به یاد "رکسلانه" یا "خرم سلطان"  یهودی می افتیم که با نفوذ در دربار سليمان، پادشاه عثمانی  به همسری وی در آمد و با قتل ولیعهد "مصطفی " بالاخره منجر به پادشاهی سلطان  سلیم دوم و شعله ور شدن آتش فتنه جنگ های ایران و عثمانی شد.

در دیالوگ های این سریال فراوان عبارات آوارگی ،اسارت ،سرزمین مادری  و تاریخی ،  کوچ و غیره و غیره به چشم می خورد که همگی یا د آور فراز هایی از تورات است.

جومونگ برای دفاع از خود حق دارد از سلاح های نا متعارف زمان خودش مانند شمشیر فولادی و بمب های آتش زا و... بر علیه دشمنانش استفاده کند تا جایی که بیننده این برتری تسلیحاتی را نوعی حق مسلم وی می داند که حاصل هوشمندی و تخصص کارگزاران  اوست  همان گونه که باید صدها کلاهک اتمی اسرائیل را به رسمیت بشناسد.

دشمن اصلی جومونگ امپراطوری چینی ها  يا همان "هان" است که سربازانش با پری که بر روی کلاه خُودهای شان دارند بي شباهت به جنگ آوران مسلمان نيستند. خوب منطقی هم به نظر می رسد باید در مقابل نفوذ روز افزون اقتصادی چینی های کمونیست در مقابل ایالات متحده که 80 در صد ثروتش در اختیار جمعیت حد اکثر 6 در صدی یهودیان است ایستاد . یکی از این راه ها قدرت گرفتن کره به عنوان متحدامریکا و اسرائیل درحیاط خلوت چین است.

 توجه بیش از حد این سریال به مقوله تجارت، بی شک زیبنده یهودیان زر پرست  است تا شینتویست ها و مائویست های روح گرای شرق آسیا. شاید هم  صهیونیسم نمی تواند  قبول کند پیروان مکتب کمونیسم(چین) امروز اینگونه در اقتصاد آزاد جهان جولان دهند. لابد کره هم به عنوان هم پیمان ایالات متحده  و اسرائیل با توجه بیش از حد به مقوله تجارت در این افسانه تازه ساخت(!) به دنبال ایجاد مقدمات فرهنگی جهت سرازیر کردن هر چه بیشتر تولیدات خود در کشور های هدف همچون ایران است .

چرا که مناسبات  اقتصادی دوازده میلیارد دلاری بین ایران و کره و نیز داشتن مقام سوم صادرات به ایران، چشم طمع چشم بادامی های کره ای را هرچه بیشتر به سوی این مرز پر گهر جلب کرده است.

این در حالی است که نوادگان جومونگ بارها در مجامع بین المللی هم داستان با آمریکا و اسرائیل  فعالیت های صلح آمیز هسته ای ما را محکوم کرده اند ، راستش من خودم هم نمی فهمم چرا باید بازارمان را در اختیار کشوری بگذاریم که حقوق مسلم ما را قبول ندارد. البته این تنها گزاره اقتصادی - تجاری این مجموعه نیست بلکه موارد دیگری همچون نقش شرکت گوگل در القاء تبلیغات غیر مستقیم نیز در این سریال مشهود است ، آنجا که قرار است امپراطوری نو بنیاد جومونگ "گوگوری یو " نام گیرد بیننده را به یاد تبلیغات و شایعات گسترده مبنی بر تاسیس کشوری به نام گوگوریو یا گوگ لند در جزیره ای  G   شکل (لوگوی اصلی شرکت گوگل) در اقیانوس آرام از سوی مدیران گوگل می اندازد.

البته شاید بگویید دچار توهم توطئه شده ام اگر بگویم حرف G از نمادهای اصلی فراماسونری است و یا اینکه نرم افزار Google Earth  هیچگاه آنگونه که پایگاه اتمی  نطنز را به وضوح مشخص کرده پایگاه اتمی دیمونای اسرائیل را به دلایل امنیتی تصویر نکرده است. نمی دانم شاید این هم از ترفندهای  اقتصادی بانو سوسانو و جومونگ باشد!

البته با تمام  تلاش و زبردستی که نویسندگان و دست اندر کاران کره ای-اسرائیلی این مجموعه به خرج داده اند ، هیچ گاه نخواهند توانست  اسامی برخی شخصیت ها و کارکترهای این سریال  مانند"مگول"، " یا گاک " و" ماگاک " را که از دیدگاه ترمینولوژی یا اصطلاح شناسی همان " مغول "، " یأجوج" و " مأجوج " خودمان هستند، با پوشش فرهنگی  بپوشانند چراکه همواره در پشت این اسامی قتل و غارت ، خونریزی و توحش نهفته است .

البته بد نیست بدانند که مردمان این سرزمین همان صاحبان فرهنگی  هستند که از مغول ها مسلمان ساختند و بنا بر برخی تفاسیر این ذوالقرنین یا کوروش ایرانی بود که اسلاف و اجداد آن ها یعنی یأجوج و مأجوج را از این سرزمین بیرون راند. به هر حال اگر یکی از قسمت های این سریال را از دست دادید چندان  نگران نباشید چون صدا و سيما  آنرا سه بار برایتان پخش خواهد نمود.

نویسنده : علی اکبر رائفی پور

مصاف



طبقه بندی: یهود صهیونیزم  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

سه شنبه 15 مهر 1393 |
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد
حافظ علوی

منتظریم کی شب حمله فرا میرسد...
پست الکترونیک

پروفایل مدیر وبلاگ

 

موضوعات

یهود

شیعه

امام زمان

آخرالزمان

بسیج

ظهور

صهیونیزم

ولایت فقیه

اخبار

 

برچسب ها

یهود (44)  شیعه (44)  الی بیت المقدس (43)  امام زمان (43)  بیت المقدس (5)  الی قدس (5)  اسرائیل (4)  ایران (4)  بالستیک (3)  rq170ایرانی (2)  صهیونیزم (1)  اسلام (1)  ذوالقرنین (1)  بالتیک (1)  موشک (1)  

آرشیو مطالب

آذر 1393

آبان 1393

مهر 1393

 

نویسندگان

حافظ علوی

 

پیوند ها

پایگاه جامع عاشورا

ابزار و قالب وبلاگ

پایگاه منتظران

ردیابی ماشین

حمل هوایی ماینر از چین

لیزر دوچرخه

هد اپ یسپلی کیلومتر روی شیشه

جلو پنجره لیفان ایکس 60

 

دانشنامه مهدویت

مهدویت امام زمان (عج)

پیوندهای روزانه

خرید از علی اکسپرس تحویل ایران

خرید از علی بابا

جلو پنجره جک جی 5

الوقلیون

 

امکانات جانبی

RSS 2.0

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 56
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 56
بازدید ماه : 345
بازدید کل : 1105
تعداد مطالب : 52
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

 

 
 

لوگوی دوستان

 

مرجع دریافت ابزار و قالب وبلاگ
By Ashoora.ir & Blog Skin