در راه بیت المقدس

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكَ لَيَبْعَثَنَّ عَلَيْهِمْ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ مَنْ يَسُومُهُمْ سُوءَ الْعَذَابِ إِنَّ رَبَّكَ لَسَرِيعُ الْعِقَابِ وَإِنَّهُ لَغَفُورٌ رَحِيمٌ

 

 

 به گزارش «شیعه نیوز»، این روزها شبکه‌های اجتماعی مملو از تصاویر سردار پر افتخار ایران «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، است.فعالان رسانه‌ای که در عرصه مقاومت فعالیت‌ می‌کنند، هر روز تصاویر حضور حاج قاسم در عراق و سوریه را به اشتراک می‌گذارند و رسانه‌های دنیا به دنبال تحلیل شخصیت این فرمانده خستگی‌ ناپذیرند.

 
 
 

پس از آنکه شهر شیعه نشین «آمرلی» و منطقه استراتژیک «جرف الصخر» از دست گروه‌های تکفیری ـ تروریستی آزاد شد؛ تصاویر حضور سردار سلیمانی در آن منطقه به سرعت انتشار یافت تا ایران اسلامی باری دیگر به آمریکا و حامیان عربی ـ صهیونیستی‌اش بفهماند که نبض منطقه هیچ‌گاه به دستان خون‌ریز آنان نخواهد افتاد.البته بارها مقامات و سران کشور، رسمی و غیر رسمی اعلام کردند که مقامات و فرماندهان ما به درخواست عراق برای مشاوره نظامی به این کشور سفر می‌کنند و این موضوعی نیست که بتوان آن را انکار کرد.

حتی «لقمان فیلی» سفیر عراق در آمریکا، روز ششم آبان‌ماه در گفتگو با رادیو «سوا» تصریح کرد: حضور سردار «قاسم سلیمانی» در عراق امری طبیعی است و بغداد بارها حضور کارشناسان ایرانی در این کشور را اعلام کرده بود.

اما این‌بار... حاج قاسم در طوزخورماتو

صبح امروز پنج‌شنبه 15 آبان‌ماه یک رزمنده عراقی که خواست نامش فاش نشود در تماس با خبرگزاری ابنا، تصویری را در اختیار ما قرار داد که حاکی از حضور دلاور مرد ایران اسلامی در شهر شیعه نشین طوزخورماتور است.

شهر طوزخوراتو هیچ‌گاه به تصرف گروه‌های تروریستی نظیر داعش نیفتاد، لکن روستاها و مناطق مرزی این شهر به شدت هدف حملات متعدد تکفیریون قرار گرفت و حتی تا حدودی پیش‌روی‌هایی نیز داشتند، تا اینکه سرانجام روز 17 مهرماه گستره جغرافیایی طوزخورماتو (واقع در استان صلاح الدین) به طور کامل از لوث وجود این جنایتکاران پاکسازی شد.


حاج قاسم در طوزخورماتو
تصویر فوق نیز پس از پاکسازی کامل این شهر که بیش از 90 درصد آن را شیعیان تشکیل می‌دهند منتشر شد و باید این ندای رسا را در عراق سر داد که «أیها التکفيریون... القائد السلیماني سیلاحقکم أینما کنتم... نحن المقاومون و حزب‌الله هم الغالبون».
 
منبع:شیعه نیوز
 


طبقه بندی: بسیج  
برچسب ها: الی قدس بیت المقدس ایران اسرائیل بالستیک 

یک شنبه 9 آذر 1393 |

سه‌گانه ایران برای نابودی صهیونیست‌ها

 موشک‌های «اسرائیل‌زن» سپاه را بشناسید/ سه‌گانه ایران برای نابودی صهیونیست‌ها


در اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰، وقتی پروژه شهاب ۳ توسط متخصصان داخلی به صورت کاملاً بومی به ثمر نشست، یکی از آرزوهای دیرینه‌اش تحقق یافت.

 

 

 


 

 

خبرگذاری فارس- گزارش را با یک خاطره از شهید حسن طهرانی مقدم آغاز می‌کنیم؛

 

کسی که وصیت کرد روی سنگ قبرش بنویسند: «اینجا مدفن کسی‌ست که می‌خواست اسرائیل را نابود کند.»

 

این خاطره را یکی از همرزمان نزدیک پدر موشکی ایران، اینگونه روایت می‌کند:

«پس از ایام دفاع مقدس ما فقط سامانه موشکی اسکاد B را داشتیم که وارداتی بود و موشک نازعات که آن هم برای عملیاتی شدن کاملش نیاز به یک مقداری کار داشت تا به آن مرحله برسد.

برای آشنایی با موشک اسکاد B اینجا ا کلیک کنید.

در این شرایط، سردار مقدم دست به طرح‌ریزی برنامه‌ای زد که برای خود ما و حتی تعدادی از بچه‌ها بیشتر شبیه یک رویا بود.

چند ماه که گذشت، ایشان (شهید مقدم) گفت که آرزوی من این است و روزی خیالم راحت می‌شود که به سامانه‌ موشکی دست پیدا کنیم که رژیم غاصب اسرائیل را مورد هدف قرار دهیم.

این، زمانی بود که ما موشک اسکاد 300 کیلومتری آن هم وارداتی غیر بومی داشتیم و حتی داشتن موشک اسکاد C که دارای 500 -600 کیلومتر برای ما یک هدف بسیار بزرگی بود که اگر ما به این سامانه دست پیدا می‌کردیم، چه کار بزرگی انجام دادیم.

اینجاست که سردار مقدم آرزویی می‌کند که قاعدتا باید موشک با 1200-1300 کیلومتر بُرد داشته باشد که بتواند به طور جدی مقابل رژیم صهیونیستی بایستد.

در آن دوران به موازات موشکهای سوخت جامد زلزال، به موشک‌های شهاب1 و شهاب 2 نیز دست یافتیم.

دیگر کاملا آن موشکهای اسکاد با تولید و طراحی و ساخت موشکهای شهاب 1و2 کاملا بومی شدند یعنی این قدم ها با آن تلاشهای بی وقفه‌ای که انجام می‌شد، یکی یکی به ثمر می‌نشست.

در اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 وقتی پروژه شهاب 3 توسط متخصصین داخلی به صورت کاملاً بومی به ثمر می‌نشیند، یکی از آرزوهای دیرینه‌اش تحقق پیدا می‌کند.

من خودم شاید تصورم این بود که خب ما به موشک شهاب3 دست پیدا کردیم. برد مناسبی که بتواند اسرائیل را تحت پوشش قرار بدهد و در حقیقت یک هدف بزرگ تامین شده، پس دیگر کار تمام است اما کار برای حاج حسن تمام نشده بود.

به خاطر داریم آن زمانی که اعلام شد جمهوری اسلامی ایران صاحب سامانه موشکی شهاب3 شد، در اردوگاه دشمن چه اوضاعی پیش آمد.

در هر مقطعی که فنآوری سامانه‌های موشکی پیشرفته‌تر می‌شد، این رعب و وحشت در دل دشمن بیشتر گسترش پیدا می‌کرد.»

* نامدارترین موشک‌های ایرانی از شهاب تا قدر

خانواده «شهاب» را باید نامدارترین نسل موشک‌های ایرانی بنامیم که در 3 رنج شهاب1،2 و3 تولید شدند.

در واقع جمهوری اسلامی ایران در اولین گامهای خود برای تولید موشک در داخل، شهاب 1 را با بُرد 300 کیلومتر از روی موشک اسکادB ساخت و حدود 2 سال بعد، موشک شهاب 2 با بُرد 500 کیلومتر ساخته شد.

بعد از آن بود که با الگوبرداری از روی موشک اسکاد C، اولین موشک جمهوری اسلامی ایران با هدف اصابت به سرزمین‌های اشغالی با نام «شهاب 3» تولید شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

شلیک موشک شهاب 3

این موشک بُردی در حدود 1150 کیلومتر داشت که برای اصابت به سرزمین‌های اشغالی می‌بایست از مرزهای غربی کشور نظیر گیلانغرب شلیک می‌شد.

پس از آزمایش موشک شهاب 3 در سال 1377 و اعلام مشخصات آن از جمله بُرد، نگاه دشمنان به توانایی موشکی ایران تغییر کرد زیرا ارائه نمونه‌های جدیدتر، دوربُردتر و دقیق‌تر از خانواده موشکهای شهاب نشان دهنده رسیدن ایران به سطوح بالای فناوری موشکی بود که نوید محصولات مخوف‌تری را در آینده می‌داد.

نمونه‌های مختلفی از شهاب3 تولید و به خدمت نیروهای مسلح کشور درآمد که از نظر بُرد و زیرسامانه‌ها ارتقاء یافته‌اند اما همگی یک مرحله‌ای سوخت مایع بوده و از سامانه هدایت اینرسیایی برخوردارند.

از جمله می‌توان به نمونه‌ پیشرفته‌تر شهاب 3 با نام «قدر» با قابلیت بهره‌گیری از کلاهک‌های Multi War Head (بارانی)، تولید و تحویل رده های عملیاتی گردیده که قابلیت هدف‌گیری تا بُرد 2هزار کیلومتر را دارند.

 

 

 

 

 

 

 

 

شلیک موشک قدرF

قدر البته در 2 نوع قدر F و قدر H تولید شد که بُرد این موشک در نوع دوم آن چیزی در حدود 1650 کیلومتر است.

 

 

 

 

 

 

 

 

موشک های قدرH در رژه نیروهای مسلح

موشک‌های سوخت مایع با توجه به نیاز به شارژ شدن سوخت در مخازن پیش از پرتاب، زمان آماده‌سازی زیادی دارند. در این حالت امکان شناسایی موشک پیش از پرتاب وجود دارد. برای رفع این مشکل از سالها پیش سیلوهای زیرزمینی برای پرتاب موشک‌های بالستیک در نقاط مختلف کشور ساخته شده که می‌توان موشک شارژ شده و آماده شلیک را تا چند ماه در آنها نگاه داشت.

جدول مقایسه‌ای مشخصات شهاب3 و قدرF

نام بُرد طول وزن مسلح وزن سرجنگی نوع سوخت قطر جدایش ماموریت
شهاب3 1150 کیلومتر 15.54 متر 15360 کیلوگرم 670 کیلوگرم مایع 125 سانتیمتر یک مرحله ای زمین به زمین
قدرF 1950 کیلومتر 15.86 متر 17460 کیلوگرم 650 کیلوگرم مایع 125 سانتی متر یک مرحله ای زمین به زمین

با دستیابی ایران به موشک 2هزار کیلومتری سوخت مایع -بردی که تاکنون از سوی فرماندهان نیروهای مسلح به عنوان سقف تعیین شده برای موشک های زمین به زمین ایرانیست- این بُعد از نیازهای موشکی برآورده شد. اما از آنجا که در این صنعت، 2 فاکتور «دقت» و «قدرت» نیز به اندازه «بُرد» تاثیرگذار است، صنعت موشکی با تدبیر شهید طهرانی مقدم به طی مجدد مسیر گذشته پرداخت اما این بار با هدف تامین دقت و قدرت تخریب بیشتر موشک‌ها.

یکی از هدف‌گذاری‌ها در نسل های پس از شهاب و قدر، استفاده از «سوخت جامد» در موشک های دوربُرد بود. سوختی که البته در موشک های کوتاه بُرد فاتح با برد 300 کیلومتر نیز بکار رفته اما حالا باید این سوخت به موشک هایی تزریق شود که ماموریت اصلی آنها نابودی بزرگترین دشمن انقلاب اسلامی در منطقه است.

البته باید این را هم در نظر داشت که استفاده از سوخت جامد اگرچه توانمندی ها را در حوزه های مختلفی نظیر قدرت، سرعت افزایش می دهد اما خطرپذیری و ریسک بالایی نیز دارد.

* سجیل؛ غول 23 تُنی ایران برای نابودی اسرائیل

موشک «سجیل»همانند موشک قدر (مدل پیشرفته و ارتقا یافته شهاب3 با برد حدود 2هزار کیلومتر) در نیمه دوم دهه 80.ش معرفی شد که برخی آنرا برترین موشک بالستیک ایرانی می‌دانند.

 

 

 

 

 

 

 

 

این موشک (محصول پروژه عاشورا)، اولین موشک دوربُرد سوخت جامد ایران، به سرعت و تنها ظرف چند دقیقه آماده پرتاب شده و پس از شلیک نیز پرتابگر آن به سرعت محل را ترک می‌کند. این ویژگی باعث کاهش احتمال نابودی موشک قبل از پرتاب می‌شود.

همچنین به دلیل شتاب بسیار بالای سجیل، امکان ردگیری آن در فازهای اولیه پرتاب بسیار کم و عملآً شانس دشمن برای انهدام این موشک در طی پرواز را ناچیز می‌کند.

بُرد سجیل 2000 کیلومتر عنوان و تاکنون در 2 نمونه سجیل 1 و 2 معرفی شده است.

این موشک از نوع دو مرحله ای بوده که پس از اتمام سوخت مرحله اول، این بخش از موشک جدا شده و مرحله دوم روشن می شود. با اینکار، بخشی از جرم بدنه که خالی شده و بار اضافه محسوب می‌شود، از موشک جدا شده و به افزایش بُرد کمک می‌کند.

سجیل با خروج از جو و طی مسیر در چنین ارتفاعی به داخل جو بازگشته و با سرعت حدود 13 ماخ (حدود4300 متر بر ثانیه) به سوی هدف سرازیر می‌شود که انهدام آنرا برای تمام سامانه‌های دفاع هوایی موجود «ناممکن» کرده است.

فناوری سوخت جامد مرکب که در این موشک استفاده شده نیز علاوه بر ویژگی‌های رانشی مطلوب، عمر انبارداری بالایی را نیز برای آن به دنبال دارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

شلیک موشک سجیل

سامانه های هدفگیری ناوبری و هدایت سجیل دقت بسیار بالایی را برای آن به ارمغان آورده اند که برای این موشک ارزش عملیاتی زیادی را ایجاد کرده است.

موشک سجیل 2 نیز از سوخت جامد استفاده می‌کند که نسل جدیدتری از سوخت موشک به شمار میرود. همچنین این موشک از سرعت و دقت بیشتری در برخورد با هدف بهره برده و از عملکرد منحصر به فردی در سیستم ناوبری به نسبت دیگر موشکهای زمین به زمین ایران برخوردار است.

مشخصات موشک سجیل

نام برد طول وزن مسلح وزن سرجنگی نوع سوخت قطر جدایش ماموریت
سجیل 2000 کیلومتر 17.9 متر 23540 کیلوگرم 650 کیلوگرم جامد 125 سانتیمتر دو مرحله‌ای زمین به زمین

بنابر این با توجه به اخبار و گزارش‌های رسمی اعلام شده از سوی نیروهای مسلح، تا امروز باید سه‌گانه «شهاب»، «قدر» و «سجیل» را نامزدهای اصلی نابودی اسراییل دانست، موشک‌هایی که از فاصله دور به سمت سرزمین های اشغالی شلیک می‌شوند و البته اینها به جز موشک‌های پیشرفته‌ایست که امروز در اختیار مقاومت اسلامی منطقه قرار دارد.

* ویژه‌نامه «تیغ‌های آبدیده»

(سی‌امین سال اقتدار موشکی و سومین سالگرد شهادت شهید حسن طهرانی مقدم)

 

منبع:خبرگذاری فارس



سامانه آرو” و ۵ سال تلاش ناکام اسرائیل برای مقابله با بالستیک‌های ایرانی

 چندی پیش “ایگور کوناشنکوف” سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که آزمایش مشترک آمریکا و اسرائیل روی سامانه دفاع موشکی “آرو ۲″ که با هدف مقابله با حملات احتمالی موشک‌های بالستیک ایران بوده، شکست خورده است.

چند ساعت قبل‌تر از این اظهارات نیز، وزارت دفاع روسیه از شلیک یک فروند موشک بالستیک در دریایی مدیترانه خبر داده ولی اعلام نکرده بود که این موشک از کجا و با چه هدفی شلیک شده است.

اما بعد از گذشت چندین ساعت اعلام شد که رژیم صهیونیستی با همکاری آمریکا یک فروند موشک بالستیک را به عنوان هدف به سوی یک نقطه معین در دریای مدیترانه شلیک کرده‌اند و سپس با استفاده از سامانه دفاع موشکی آرو۲ سعی در انهدام آن داشته‌اند اما این سامانه در هدف قراردادن موشک شلیک شده ناکام مانده و موشک بالستیک به ۳۰۰ کیلومتری تلاویو و در دریایی مدیترانه فرود آمده است.

آرو ۲ (Arrow 2 anti-missile defense system)، یک سامانه دفاع موشکی و پدافندی است که قبل‌تر، اسرائیل نسل اول آن را با همین نام رونمایی کرده بود که بعدها آن سامانه را نیازمند تحول اساسی دید لذا مجبور شد یک سامانه موشکی جدید به نام آرو۲ را که اساسا با نام مقابله با موشک‌های بالستیک ایرانی از جمله موشک شهاب۳، معرفی شده بود را بسازد.

شهاب ۳ یک موشک زمین به زمین میان برد، با قابلیت جدایش بدنه و سرجنگی است و با سوخت مایع به پرواز در می‌آید. این موشک قادر است اهداف را در برد نزدیک به ۲ هزار کیلومتری هدف قرار دهد.

اگر چه سامانه موشکی آرو۲ برای مقابله و انهدام موشک شهاب ۳ ساخته شده است اما امروزه ایران، موشک‌های برد بلند و میان‌برد بسیاری از جمله سجیل و قدر را در اختیار دارد که همه این موشک‌ها قابلیت پرتاب زمینی داشته و می‌توانند از هر نقطه‌ای در ایران به سوی اهداف شلیک شوند.

یکی از مهمترین توانایی‌های ایران برای شلیک این موشک، شلیک از سیلوهایی است که زیر زمین بوده و به هیچ وجه قابل شناسایی نیستند؛ به این معنا که لانچری (پرتابگر) ثابت در زیر زمین قرار داده شده و دریچه‌‌ای در قسمت فوقانی آن برای خروج موشک و پرواز آن به سوی هدف در نظر گرفته می‌شود. تنها چند کشور در جهان از جمله ایران، آمریکا و روسیه از تکنولوژی پرتاب سیلویی موشک‌ها برخوردارند.

اما حالا رژیم صهیونیستی یک سامانه موشکی به نام آرو۲ را تست کرده که بنابر اعلام وزارت دفاع روسیه، این آزمایش ناموفق بوده است. این موشک پیشتر نیز در سال ۸۸ آزمایش شده و در رهگیری هدف بالستیکش شکست خورده بود.

139306221450305443627004 سامانه آرو و ۵ سال تلاش ناکام اسرائیل برای مقابله با بالستیک‌های ایرانی

لحظه شلیک موشک شهاب

سال ۸۸ – شبکه تلویزیونی المنار لبنان: سیستم ضد موشکی جدید اسرائیل با نام آرو ۲ در جریان یک آزمایش، در هدف قرار دادن یک موشک بالستیک ناکام ماند. این خبری بود که در آن سال منتشر شد و ساعتی بعد، پنتاگون با صدور بیانیه‌ای ضمن تایید این خبر، اعلام کرد که این آزمایش در سواحل مرکز “کالیفورنیا” بین منطقه “سانتا باربرا” و “بوینت موجو” تست شده است.

طبق گزارش پنتاگون، ۳۰ موشک به طور همزمان برای رهگیری یک موشک بالستیک مشابه موشک “شهاب ۳ ایران” آماده شده بودند اما هیچ کدام از این ۳۰ موشک درست عمل نکرده و نتوانستند موشک بالستیک شلیک شده به عنوان هدف را مورد اصابت قرار دهند.

آرو۲ که در سرزمین‌های اشغالی به نام “پرنده افسانه‌ای” مشهور است، در واقع یک سامانه‌ موشکی ساخت مشترک اسرائیل و آمریکاست که طبق آن، سازمان دفاع استراتژیک آمریکا قراردادی برای تولید مشترک یک سیستم ضدموشک به نام Chetz-1 یا همان Arrow-1 با صنایع هوافضای اسرائیل امضا کرده بود و نهایتا اولین سری از سامانه‌های آرو ساخته و تحویل رژیم صهیونیستی شد و این رژیم نیز اولین لانچرهای آن را در سال ۲۰۰۰ میلادی در مناطقی از سرزمین‌های اشغالی مستقر کرد.

اندکی بعد، به دلیل تحولات مختلف و به‌روز شدن تجهیزات موشکی کشورهای منطقه، اسرائیل تصمیم به بروزرسانی آرو می‌گیرد و ارتقا سامانه آرو۱ و ساخت آرو۲ را در اواخر دهه ۹۰ میلادی به آمریکا سفارش می‌دهد و این سامانه در سال ۲۰۰۰ میلادی در یک پایگاه نظامی اسرائیل به نام پالماخیم (Palmachim Airbase) در حوالی تلاویو رونمایی می‌شود.

139308231435027854081424 سامانه آرو و ۵ سال تلاش ناکام اسرائیل برای مقابله با بالستیک‌های ایرانی

پایگاه هوایی پالماخیم با نشانگر قرمز رنگ در تصویر دیده می‌شود

ژنرال ایتان بن الیاهو، فرمانده وقت نیروی هوایی ارتش اسرائیل در سال ۲۰۰۰ و همزمان با اعلام پایان مراحل ساخت آن گفته بود: این روز بزرگی برای نیروهای دفاع هوایی است و ما توانستیم تنها سلاح از این مدل را در جهان بسازیم و برای اولین بار یک سامانه دفاع هوایی برای مقابله با موشک‌های بالستیک ساخته‌ایم.

سال ۸۸ آمریکا توانسته بود سامانه آرو۲ را به روز کرده و آن را تبدیل به سامانه‌ای قدرتمند کند که توان مقابله با موشک بالستیک ایرانی از جمله شهاب ۳ را دارد اما پس از معرفی این سامانه، نوبت به تست میدانی آن می‌شود. تست رسمی انجام می‌شود ولی آزمایش سامانه در مقابل موشکی که طبق ادعای آمریکایی‌ها فقط “شبیه” موشک شهاب ۳ بوده، ناموفق اعلام می‌شود.

یکی از مهمترین ویژگی‌های سامانه دفاع هوایی آرو ۲، برد بلند بودن آن است. طبق اطلاعات منتشره، این سامانه بردی در حدود ۱۰۰۰ کیلومتر داشته و قابلیت هدف‌قرار دادن موشک‌های بالستیک قبل از رسیدن به نقطه هدف و در ارتفاع بالا را داراست.

این سامانه موشکی از ۴ بخش اصلی و متحرک تشکیل شده است:

یک کامیون حمل کننده‏ لانچرهای موشک موسوم به Hazelnut Tree Launch Control Center

یک کامیون حمل کننده ادوات مخابراتی Communications Center

یک کامیون حمل کننده سیستم کنترل آتش موسوم به Citron Tree Fire Control Center

یک کامیون حمل سیستم رادار موسوم به Mobile Green Pine Radar System

وزن موشک‌های آرو۲ در زمان پرتاب، ۱۳۰۰کیلوگرم و سرعت هر موشک سه کیلومتر بر ثانیه است. هر موشک آرو ۲ در حدود یک و نیم میلیون دلار قیمت و هزینه دارد و تاکنون میلیون‌ها دلار برای ارتقا این سامانه از سوی اسرائیل و آمریکا هزینه شده است.

البته هم‌اکنون اسراییل از سامانه موشکی و دفاع هوایی دیگری همچون گنبد آهنین و فلاخن داوود استفاده می‌کند، سامانه‌ای که در جریان جنگهای ۳۳ روزه، ۲۲روزه، ۸ روزه و ۵۱ روزه با گروه‌های مقاومت حزب‌الله لبنان و فلسطین، از بین چند هزار راکت شلیک شده به سوی سرزمین‌های اشغالی، فقط توانست چند صد راکت را رهگیری و منهدم کند و این باعث اثبات ناکارآمدی این سامانه‌ها در برابر ضربات موشکی شد.

حالا با گذشت ۵ سال از تست‌های اولیه آرو۲ که به روز شده و میلیون‌ها دلار هم صرف اصلاح آن شده است، سامانه‌ای که محصول مشترک آمریکا و اسرائیل بوده و با مشارکت ۱۵۰ شرکت مطرح آمریکایی ساخته شده است، دوباره تست شده اما باز هم موشک‌های بالستیک‌زن این سامانه پدافندی، ناموفق عمل کرده‌اند و این یعنی موشک‌های این سامانه در انهدام چند موشک بالستیک هم ناتوان بوده‌اند، حال اینکه یکی از پاسخ‌های ایران به هر تهاجم احتمالی صهیونیست‌ها، بارانی از موشک‌های بالستیک خواهد بود.

سال ۹۲ – حرم مطهر رضوی؛ امام خامنه‌ای با بیان اینکه رژیم غاصب صهیونیستی در حد و اندازه‌ای نیست که در صف دشمنان ملت ایران به حساب بیاید، اشاره به برخی تهدیدهای سردمداران رژیم صهیونیستی مبنی بر حمله نظامی به ایران کردند و فرمودند: “اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی ایران تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.”
این پاسخ رهبر انقلاب به تهدیدهای مکرر صهیونیست‌ها و در قالب استراتژی تهدید در برابر تهدید، یک تهدید عملی بوده و تنها “یکی از راه‌های عملی شدن آن” شلیک موشک‌های برد بلند است. فرض بر اینکه اسرائیل موفق به شلیک موفقیت‌آمیز از این سامانه و انهدام چند موشک هدف شود اما در مقابل بارانی از موشک‌های شهاب یا سجیل، قدر و … چه خواهد کرد یعنی چیزی شبیه جنگ اخیر غزه که در آن بارانی از راکت‌ها در شهرهای مختلف سرزمین‌های اشغالی باریدن گرفت.

139207200918066081334124 سامانه آرو و ۵ سال تلاش ناکام اسرائیل برای مقابله با بالستیک‌های ایرانی

لحظه شلیک موشک بردبلند سجیل

البته ناگفته نماند که موشک‌های دوربرد ایرانی علاوه بر اینکه به سرهای جستجوگر و حرارتی تجهیز شده‌اند، دارای کلاهک‌های بارانی هم هستند و این یعنی بارانی از موشک‌های بارانی.

منبع : تسنیم/فاراقلیط



طبقه بندی: بسیج  
برچسب ها: الی قدس بیت المقدس ایران اسرائیل بالتیک 

شنبه 24 آبان 1393 |

سکته ناقص آمریکا کامل شد؛ فیلم پرواز RQ۱۷۰ ایرانی منتشر شد

سردار حاجی‌زاده زمان مأموریتی شدن RQ۱۷۰ ایرانی را زمستان سال جاری عنوان کرد و گفت: تا پایان سال برنامه داریم حداقل ۴ فروند از این نمونه‌ها را بومی کرده و وارد مأموریت هم بشویم.
 
 

به نقل از روابط عمومی سپاه، سردار امیر علی حاجی زاده با بیان اینکه آمریکایی ها با دیدن RQ۱۷۰ ایرانی سکته ناقصشان کامل می شود، تاکید کرد: نمونه آمریکایی آن را چون غنیمت است پس نمی دهیم اما اگر تحریم‌های ایران علیه آمریکا برداشته شود شاید یک نمونه ایرانی را به آمریکا بدهیم.

وی با اعلام اینکه فیلم پرواز پهپاد RQ۱۷۰ ایرانی امروز(چهارشنبه) از سیمای جمهوری اسلامی پخش خواهد شد، اظهار داشت: از زمان به غنیمت گرفتن هواپیمای RQ ۱۷۰ آمریکایی تا زمان به پرواز درآمدن RQ ۱۷۰ ایرانی کمتر از سه سال گذشت و در طی این مدت ده ها پروژه تعریف شد که یکی از آن پروژه ها ساخت و مهندسی معکوس هواپیمای RQ ۱۷۰ بود.

وی افزود: در زمینه ساخت RQ ۱۷۰ ایرانی طراحی معکوس صورت گرفت. طراحی معکوس با مهندسی معکوس تفاوت دارد به این معنا که در ساخت RQ ۱۷۰ ایرانی با استفاده از برخی زیرمجموعه ها و ایده های اصلی هواپیمای آمریکایی ایده های بومی نیز در فرایند تولید RQ ۱۷۰ ایرانی بکار گرفته شد.

سردار حاجی زاده در تشریح مشخصات و قابلیت‌های پهپاد RQ ۱۷۰ خاطر نشان کرد: همانطور که متخصصان امر هوایی اطلاع دارند مجموعه بال بدنه و بخش عمودی و افقی هواپیما در یک بال خلاصه شده که از طبیعت الگو گرفته است و به همین دلیل میزان اصطکاک و مصرف سوخت آن نسبت به مورد مشابه بسیار کاهش پیدا کرده است.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه رادار گریزی و پنهانکاری را از ویژگی های اصلی پهپاد آمریکایی دانست و افزود: این ویژگی ها باعث شده بود تا این هواپیمای بدون سرنشین نقش اول جاسوسی سازمان سیا را در منطقه ایفا کند که البته با به غنیمت گرفتن این هواپیما ضربه ای به پیکره آمریکایی ها وارد شده که به سادگی التیام پیدا نخواهد کرد.

وی با اشاره به طراحی معکوس این پهپاد به دست توانمند متخصصان ایرانی و تاکید بر دست‌یابی به محموله‌ها اهمیت آن نسبت به خود هواپیما گفت: با به غنیمت گرفتن این هواپیما در واقع به قابلیت های پرنده در بخش جاسوسی و پنهانکاری و اطلاعاتی که در آن انباشته شده بود و نیز روش هایی که آمریکایی ها برای جاسوسی داشتند دست پیدا کردیم.

وی با تشریح مختصات و قابلیت‌های پهپاد RQ ۱۷۰ ایرانی عنوان کرد: هواپیما ها از بدنه، بال عمودی و بال افقی و بال اصلی تشکیل شده اند ولی در این نوع هواپیما همه این چهار جزء در بال خلاصه شده اند و این به کاهش وزن کمک می کند و با کاهش سرعت واماندگی و مصرف سوخت ، مداومت پرواز را افزایش داده و کمک می کند این هواپیما ماموریت های خود را نسبت به هواپیماهای هم اندازه خود و یا در مقایسه با هواپیماهای سنتی که بال افقی، عمودی و دمی دارند بهتر اجرا کند.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه در تبیین نوع کاربری و مأموریت‌های پهپاد RQ ۱۷۰ ایرانی بیان داشت: اولین نمونه‌های ساخته شده این هواپیما رزمی است و با توجه به نوع موتور جت، موتور پیستونی، در اندازه‌های مختلف در بخش‌های مراقبت، شناسایی و رزمی و انواع و اقسام مأموریت‌های مرتبط مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، البته این امکان توسط متخصصین فراهم شده تا نمونه‌های دیگر این هواپیما نیز ساخته شود.

حاجی زاده زمان ماموریتی شدن این هواپیما را سه ماهه چهارم سال جاری عنوان کرد و گفت: تا پایان سال برنامه داریم حداقل ۴ فروند از این نمونه ها را بومی و وارد ماموریت هم بشویم، ولی اجرای ماموریت های انبوه از سال آینده آغاز خواهد شد.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه در پایان در خصوص نامگذاری پهپاد RQ ۱۷۰ ایرانی اظهار داشت: نامگذاری RQ ۱۷۰ ایرانی را به مردم عزیز کشورمان واگذار می کنیم و از طریقی که اعلام خواهد شد از آنها کمک خواهیم گرفت.

منبع:فاراقلیط



طبقه بندی: بسیج  
برچسب ها: الی قدس بیت المقدس rq170ایرانی RQ170ایرانی  

چهار شنبه 21 آبان 1393 |

لبخند های سردار سلیمانی سوژه گزارش شد

 
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
 
به گزارش «شیعه نیوز»،  خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی در این باره نوشت که تلویزیون ایران هفته گذشته، تصویری از ژنرال قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس پاسداران ایران در میان مبارزان پیشمرگه کرد در عراق منتشر کرد.این عکس به طور گسترده ای در توییتر و دیگر شبکه های اجتماعی منتشر شد؛ این عکس آخرین تصویری است که از زمان سقوط شهر موصل به دست داعش، از سلیمانی منتشر شده است.
 
بلومبرگ در ادامه در این باره نوشت: حتی در رسانه های محدود ایران که نشان دادن تصاویر سلیمانی به ندرت صورت می گرفت، اکنون پخش تصاویر وی معمول شده است.تبدیل مردی در سایه به عنوان فرمانده نیروهای خارجی عملیات های سپاه پاسداران قدس ایران به یک قهرمان، پیام اصلی ایران به جهان است: اگر می خواهید با شبه نظامیان سنی مقابله کنید به کمک ملت شیعه و فرمانده ارشد آنها نیازمندید.
 
آنتونی، کردسمن، تحلیلگر ارشد مرکز مطالعات استراتژیک و بین الملل در واشنگتن با بیان اینکه سلیمانی درباره نفوذ نیروهای شیعه به آمریکا، پیام می دهد، گفت: این پیام برای کشورهای عربی نیز است که آنها نیز باید با ایران تعامل داشته باشند.
 
بلومبرگ در ادامه در این باره می نویسد: در تصاویری که از سلیمانی در توییتر و دیگر شبکه های اجتماعی منتشر شده است، سلیمانی موهای جوگندمی و محاسن دارد و اغلب در نگاه به دوربین لبخند می زند، همانند یک توریستی که در تعطیلات است و هیچ نگرانی از بابت کلاشینکفی که همراهانش در دست دارند نیز ندارد.
 
در ایران، همه او را به عنوان ناجی بشار اسد در مقابل نیروهای شورشی می دانند. امیرعلی حاجی زاده ژنرال ایرانی ماه گذشته در تلویزیون گفت که سردار سلیمانی با ۷۰ نفر جلوی پیشروی داعش در اربیل را گرفت.پیام محسنی مدیر پروژه ایران در دانشگاه هاروارد گفت: نام و شهرت فعلی سردار سلیمانی نشان می دهد که او مردی کاریزماتیک است که از حضور در جبهه ها و فرماندهی جنگ ها ترسی ندارد بسیاری از ایرانیان شاید قاسم سلیمانی را در گذشته نمی شناختند، اما با اتفاقات اخیر، محبوبیت او روز به روز در میان ایرانیان در حال افزایش است. 
 
منبع: نامه


طبقه بندی: بسیج اخبار  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

دو شنبه 28 مهر 1393 |

روز به‌روز آمادگی‌ها و ذخایر قدرت را در غزه افزایش دهید/باید کاری‌کرد رژیم‌صهیونیستی از طرف ساحل غرب

 حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنج‌شنبه) در دیدار آقای رمضان عبد الله دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین و هیأت همراه، با اظهار خرسندی فراوان از پیروزی غزه‌ی مقاوم در جنگ ۵۱ روزه و اظهار عجز رژیم صهیونیستی در برابر مردمی محاصره شده، این پیروزی بزرگ را مصداق «وعده نصرت الهی» و بشارت دهنده تحقق پیروزی‌های بزرگ‌تر خواندند و تأکید کردند: جمهوری اسلامی و مردم ایران به پیروزی و ایستادگی شما افتخار کردند و امیدواریم سلسله پیروزیهای مقاومت تا پیروزی نهایی ادامه یابد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای، جنگ ۵۱ روزه و مقاومت منطقه‌ی کوچک غزه با جمعیت و امکانات محدود در مقابل یک رژیم بی‌رحم و نیروی نظامی مجهز به انواع امکانات و پشتیبانی را، یک مسئله مهم و حیرت آور خواندند و افزودند: طبق محاسبات و تحلیلهای عادی، رژیم صهیونیستی می‌بایست با برخورداری از چنین امکاناتی در همان چند روز اول کار را تمام می‌کرد اما در نهایت، هم در دستیابی به اهداف خود اظهار عجز کرد و هم تسلیم شروط مقاومت شد.

رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به وعده‌های الهی برای یاری مجاهدان، افزودند: همراهی شگفت انگیز مردم با مقاومت و خسته نشدن از بمباران بی‌وقفه دشمن و کشتار بی‌رحمانه بیش از ۲ هزار نفر از جمله تعداد زیادی از زنان و کودکان، چیزی جز لطف و کمک الهی نبود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: تحقق وعده الهی در این صحنه نشان می‌دهد که این وعده‌ها در صحنه‌ای وسیع‌تر نیز محقق خواهد شد و اراده الهی بر این تعلق گرفته است که مسئله فلسطین را به دست شما به نتیجه برساند.

759308 347 روز به‌روز آمادگی‌ها و ذخایر قدرت را در غزه افزایش دهید/باید کاری‌کرد رژیم‌صهیونیستی از طرف ساحل غربی احساس نگرانی کند

ایشان در ادامه، لزوم مراقبت در مقابل توطئه‌های پیچیده دشمن علیه مقاومت را مورد اشاره قرار دادند و از همین زاویه، بر دو راهبرد مهم تأکید کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به بعید نبودن احتمال تکرار تجاوزات رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کردند: جریان مقاومت باید روز بروز بر آمادگی‌های خود بیفزاید و ذخایر قدرت را در داخل غزه افزایش دهد.

رهبر انقلاب اسلامی در بیان راهبرد دوم، برنامه‌ریزی برای همراه شدن بخش ساحل غربی فلسطین در رویارویی با رژیم اشغالگر را یک پروژه اساسی برشمردند و تأکید کردند: جنگ با رژیم صهیونیستی، یک جنگِ سرنوشت است که باید تکلیف را نهایی کند و باید کاری کرد که دشمن همان نگرانیهایی را که از ناحیه غزه دارد، از طرف ساحل غربی نیز احساس کند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در پایان، شرایط منطقه را بسیار پیچیده خواندند و افزودند: البته چشم انداز تحولات، چشم انداز روشن و خوبی است و امیدواریم خداوند متعال همه ما را به آنچه که صلاح امت اسلامی و فلسطین و خنثی کننده توطئه‌های دشمن است، راهنمایی کند.

در این دیدار، آقای رمضان عبدالله دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین نیز ضمن ابراز خرسندی از سلامتی رهبر معظم انقلاب گفت: همه‌ی برادران مقاومت و جهاد اسلامی، برای سلامتی و عافیت جنابعالی در هر نماز دعا کردند و امیدواریم روزی را شاهد باشیم که همراه با شما نماز را در مسجدالاقصی بخوانیم.

وی با بیان گزارشی از جنگ ۵۱ روزه و تبریک این پیروزی عزت آفرین به رهبر معظم انقلاب، گفت: یقیناً این پیروزی در سایه‌ی حمایت‌های جمهوری اسلامی حاصل شد و اگر کمک‌های موثر و راهبردی ایران نبود، امکان مقاومت و پیروزی در غزه فراهم نمی‌شد.

759309 410 روز به‌روز آمادگی‌ها و ذخایر قدرت را در غزه افزایش دهید/باید کاری‌کرد رژیم‌صهیونیستی از طرف ساحل غربی احساس نگرانی کند

رمضان عبدالله افزود: پیروزی مقاومت در غزه، در حقیقت پیروزی ملت فلسطین است و برغم صدمات شدید مردم در این جنگ نابرابر، همراهی، صبر و مقاومت آنان، مثال‌زدنی است.

آقای رمضان عبدالله همچنین بیانات رهبر معظم انقلاب در جریان نبرد ۵۱ روزه و تأکید بر ضرورت تسلیح کرانه باختری برای مقابله با جنگ افروزیهای رژیم صهیونیستی را موضوعی راهبردی و راه حلی مؤثر خواند که موجب تقویت روحیه و توان مضاعف مجاهدان شده است.

دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به وعده برخی کشورها برای بازسازی غزه نیز گفت: ما به این وعده‌ها امید چندانی نداریم و برای جبران خسارات ناشی از تهاجم رژیم صهیونیستی امیدمان فقط به خداست



طبقه بندی: بسیج ولایت فقیه اخبار  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

انقلاب اسلامی؛ تحقق وعده‌ی الهی

 انقلاب اسلامی؛ تحقق وعده‌ی الهی                  

 زمانی می‌توان به عمق تعبیر مقام معظم رهبری درباره‌ی انقلاب اسلامی پی برد که شرایط تاریخی وقوع انقلاب اسلامی را مد نظر قرار دهیم. در واقع انقلاب اسلامی را از آن جهت می‌توان از مصادیق وعده‌ی الهی دانست که رژیمی تا دندان مسلح را که از حمایت قدرت‌های جهان نیز برخوردار بود ساقط نمود.

 

مسلمانان صدر اسلام و تحقق وعده‌ی الهی اخیراً مقام معظم رهبری در بیانات خود در جمع مسئولان و كاركنان حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح، انقلاب اسلامی را تحقق وعده‌ی الهی دانستند و خاطر نشان كردند: «همان ‌گونه كه پیروزی انقلاب اسلامی در شرایط ناباورانه‌ی سال 57 مصداق تحقق وعده‌ی الهی بود، ادامه‌ی انقلاب اسلامی و توانمندی و قدرتمندی و پیشرفت افزایش‌ یابنده‌ی آن نیز، به ‌رغم همه‌ی تندبادها و فشارهای سنگین و دشمنی عمیق دنیای استكبار، مصداق عملی‌ شدن وعده‌ی الهی است.» در این راستا، نوشتار حاضر به بررسی این موضع می‌پردازد كه بر چه اساس می‌توان انقلاب اسلامی را نمونه‌ی تحقق وعده‌ی الهی دانست؟ بر این اساس، با مروری بر یكی از مصادیق وعده‌ی الهی در صدر اسلام، به بررسی انقلاب اسلامی می‌پردازیم.
 
 خداوند در بسیاری از آیات قرآن كریم، از همان آغاز، به مسئله‌ی وعده‌ی الهی و تحقق آن اشاره كرده و به مؤمنان واقعی بشارت داده است كه خداترس باشید و از فرمان خداوند و پیامبر (صلی الله علیه و آله) اطاعت كنید كه وعده‌ی خداوند تخلف‌ناپذیر است. از بسیاری از آیات قرآن چنین برمی‌آید كه سنت الهی بر این مبنا استوار بوده است كه همواره به كسانی كه خالصانه در راه خداوند قدم برداشته‌اند و در راه او و برای اجرای فرمان خداوند تلاش كرده‌اند، كمك و مساعدت از سوی خدا تحقق می‌یافت؛ آن‌چنان كه خداوند در سوره‌ی محمّد و در آیه‌ی هفتم این سوره می‌فرماید: «یا ایُّهَا الَّذینَ آمَنُوا إن تَّنصُرُوا اللهَ یَنصُركُم وَ یُثَبِّت اقدامَكُم»: ای كسانی كه ایمان آورده‌اید، اگر خداوند را یاری كنید، خداوند نیز شما را یاری می‌كند و گام‌هایتان را استوار می‌گرداند.[1]
 
خداوند به مسلمانان راستین و درستكار خود، كه صادقانه در راه او قدم برمی‌دارند، علاوه بر بهشت، كه در جهان آخرت تحقق می‌یابد، در همین جهان نیز پاداش‌های خود را وعده داده است. این موضوع را بهترین شكل می‌توان در آیه‌ی 51 سوره‌ی غافر دید: «إنَّا لنَصُرُ رُسُلَنا وَ الَّذِینَ آمَنُوا فِی الحَیاةِ الدّنیا»: ما فرستادگان خود و كسانی را كه ایمان آورده‌اند در زندگی دنیا حتماً یاری می‌كنیم.[2]
 
 در این چارچوب، اگر بخواهیم به یكی از بارزترین وقایع صدر اسلام به عنوان نمونه‌ی بسیار مهمی كه در آن وعده‌های الهی در اعلی درجه‌ی خود تحقق یافت اشاره كنیم، می‌توانیم از جنگ بدر نام ببریم كه در سوره‌ی انفال نیز به آن اشاره شده است.
 
جنگ بدر، كه در دوازدهم رمضان سال دوم هجرت رخ داد، اولین جنگ پیامبر علیه كفار مكه بود. در این زمان، از یك سو، یكی از كاروان‌های تجاری قریشیان مكه در حال عبور از اطراف مدینه بود و از طرفی دیگر، لشكر نظامی قریشیان نیز عازم جنگ علیه مسلمانان بودند.
 
[3] پیامبر (صلی الله علیه و آله)، پس از مطلع شدن از این وقایع، شورای نظامی تشكیل داد و نتیجه این شد كه مسلمانان به جنگ با نیروی نظامی مشركان بپردازند كه از نظر تعداد، سه برابر مسلمانان و نیز با وسایل بسیار مجهزتری بودند.
 
در آغاز این جنگ، برخی از مسلمانان، كه البته تعداد آن‌ها انگشت‌شمار بود، از جنگیدن واهمه داشتند و به فكر حمله به كاروان تجاری كفار و به دست آوردن غنایم جنگی بودند.[4] در این جنگ، یكی از مهم‌ترین وعده‌های خداوند باریدن باران بود كه باعث شد مسلمانان استوارتر بر روی شن‌های بیابان قدم بگذارند و نیز شرایطی به وجود آمد كه طی آن، مسلمانان توانستند شب قبل از نبرد را با آسودگی بخوابند. همچنین كوچك نشان دادن سپاه دشمن در چشم مسلمانان و بزرگ نشان دادن سپاه مسلمانان در نزد كفار و فرستادن بیش از هزار فرشته برای كمك در جنگ از دیگر امدادهای خداوند به مسلمانان در این جنگ بود.[5] 
 
برای بیان دقیق این مسئله، رجوع می‌كنیم به سوره‌ی انفال و آیات نه تا چهارده این سوره را به عنوان مهم‌ترین سند تحقق وعده‌های الهی بیان می‌كنیم‌:
 
 «به خاطر بیاورید زمانی را كه از شدت ناراحتی در میدان بدر از پروردگارتان تقاضای كمك كردید و او تقاضای شما را پذیرفت و گفت: من شما را با یك‌‌هزار از فرشتگان، كه پشت سر هم فرود می‌آیند، یاری می‌كنم؛ ولی خداوند این را تنها برای شادی و اطمینان قلب شما قرار داد، وگرنه پیروزی جز از طرف خدا نیست. خداوند توانا و حكیم است. به یاد بیاورید هنگامی را كه خواب سبكی كه مایه‌ی آرامش از ناحیه‌ی خدا بود شما را فراگرفت و آبی از آسمان برای شما فروفرستاد تا با آن شما را پاك و پلیدی شیطان را از شما دور سازد و دل‌های شما را محكم و گام‌ها را با آن ثابت دارد. به خاطر بیاورید موقعی را كه پروردگارتان به فرشتگانی وحی كرد كه من با شما هستم، كسانی را كه ایمان آورده‌اند ثابت‌قدم بدارید. به زودی در دل‌های كافران ترس و وحشت می‌افكنم...»[6]
 
به جز مثال ذكرشده، در قرآن موارد بسیاری از تحقق وعده‌ی الهی را می‌توان مشاهده كرد. 
 
وعده‌ی الهی و پیروزی ملت ایران
 
 با نگاهی گذرا به روند حكومت‌های بعد از دوران حضور ائمه‌ی معصوم (علیهم السلام) در جهان اسلام، باید پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران را حركتی نو در جهان اسلام برای بازگشت به دوران عظمت اسلام و شكل‌گیری جریانی دانست كه به تدریج موجب بیداری و هوشیاری دیگر كشورها و ملت‌های مسلمان منطقه شد. همان طور كه پیروزی‌های مسلمانان و نیز گسترش اسلام و نمونه‌ی بارز آن، جنگ بدر را می‌بایست به عنوان تحقق وعده‌ی الهی برای مسلمانان دانست. رهبر معظم انقلاب، پیروزی انقلاب اسلامی ایران و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران در آن شرایط سخت و با آن مقدار مخالفت‌های بی‌شائبه را به عنوان تحقق وعده‌ی الهی دانستند و نیز پیروزی را برای صابرین و مسلمانانی كه با توكل به خداوند در مقابل ظلم مقاومت كردند و در نهایت توانستند با دست خالی و كمترین پشتیبانی بر حكومت مستبد پهلوی پیروز شوند نمونه‌ای از تحقق وعده‌ی الهی دانستند.
 
رضاشاه، به عنوان مؤسس سلسله‌ی پهلوی، در شرایطی روی كار آمد كه در آغاز از حمایت انگلیس برخوردار بود و پس از اینكه توانست با زور و قلدری به عنوان شاهنشاه ایران به حكومت برسد، از همان آغاز حركت‌های ضدمذهبی خود را با قدرت تمام شروع كرد و با تمام مخالفت‌ها به شدت برخورد می‌كرد.[7] این نحوه‌ی حكومت از سوی رضاشاه در ادامه و بعد از وی، به وسیله‌ی جانشین و پسرش، محمدرضاشاه، نیز ادامه یافت.
 
 ایشان وقوع انقلاب اسلامی را در آن شرایط كه قدرت‌های استكباری و دشمنان اسلام با تمام قوا از حكومت پهلوی حمایت می‌كردند و تمام توان خود را برای ادامه‌ی حكومت شاهنشاهی به كار می‌بستند نمونه‌ای از تحقق وعده‌ی الهی و پیروزی اسلام بر كفار دانستند. زمانی می‌توان عمق این سخن را دریافت كه شرایط تاریخی وقوع انقلاب اسلامی را حس نماییم یا حداقل نسبت به آن آگاهی حداقلی پیدا كنیم. آن گاه می‌توان به این سخن پاسخ داد كه چرا رهبر انقلاب از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان وعده‌ی الهی یاد نمودند. در واقع انقلاب اسلامی را از آن جهت می‌توان از مصادیق وعده‌ی الهی دانست كه رژیمی تا دندان مسلح را، كه از حمایت قدرت‌های جهان نیز برخوردار بود، ساقط نمود.
 
اگرچه محمدرضاشاه در دهه‌ی اول حكومتش، یعنی دهه‌ی 1320، از قدرت زیادی برخوردار نبود، ولی پس از كودتای 28 مرداد 1332 و عزل دكتر مصدق از نخست‌وزیری، در كوتاه‌ترین مدت ممكن توانست تمام قدرت را در دست بگیرد و استبداد واقعی را پایه‌ریزی كند.[8] محمدرضاشاه تا آنجا پیش رفت كه از دهه‌ی 1340 به بعد تسلط خود را بر مجلس نیز كامل نمود و تلاش كرد با تصویب طرح‌ها و قانون‌هایی، از طرفی كشور را هر چه بیشتر به سمت غربی شدن و دور كردن اسلام از فضای اجتماعی و سیاسی كشور پیش ببرد و از طرفی دیگر، با امتیازدهی به ابرقدرت‌ها و در رأس آن‌ها آمریكا، شرایط بقای خود را مستحكم كند.[9]
 
و این گونه بود كه آغاز مخالفت‌های مردمی علیه شاه، كه هم‌زمان بود با تصویب قانون كاپیتولاسیون، از اوایل دهه‌ی 40 شروع شد و سرانجام به دستگیری و تبعید حضرت امام (رحمت الله علیه) به تركیه و دوری چهارده‌ساله‌ی ایشان از ایران انجامید. البته ناگفته نماند كه محمدرضاشاه بعد از كودتای 28 مرداد 1332 تلاش خود را برای تمركز قدرت در مركز و نیز سركوب مخالفان خود شروع كرده بود. از همین رو، در سال 1336 با كمك سازمان اطلاعات آمریكا (اف‌بی‌آی) و نیز سازمان اطلاعات اسرائیل (موساد) توانست سازمان ساواك را تشكیل دهد كه از آن زمان به بعد این سازمان به سركوب شدید و جنایت‌های زیادی دست زد.[10] بدین ترتیب، ساواك از اركان قدرت‌طلبی محمدرضاشاه شد؛ سازمانی كه آمده بود تا فزون‌خواهی محمدرضاشاه را، به مثابه‌ی یك دیكتاتور، برای همیشه تثبیت كند.
 
دهه‌ی 40 و چند سال اول دهه‌ی 50 دوران یكه‌تازی شاه و تسلط بی‌چون‌وچرای وی بر حكومت و در واقع دوران خفقان و سركوب شدید بود. از اواخر دهه‌ی 40، به دلیل گران شدن نفت، ثروت زیادی به دربار سلطنتی سرازیر شده بود كه بخش زیادی از این ثروت انبوه در راستای اهداف آمریكا و دیگر كشورهای مستبد غربی قرار می‌گرفت. شاه با خرید سلاح و تجهیزات نظامی تلاش می‌نمود تا حیات خاندان خود را تضمین كند و خود را به عنوان قدرت اول و بنا به تئوری نیكسون، ژاندارم منطقه معرفی نماید.
 
اگرچه در همین سال‌ها سازمان‌هایی از جمله سازمان‌های چریكی فداییان خلق به مبارزه‌ی مسلحانه بر ضد رژیم شاه پرداختند، ولی نیروهای ساواك تمام این جریانات را در اواخر دهه‌ی 40 سركوب، قتل‌ عام یا زندانی كرد.[11] با این حال، تنها جریانی كه توانست به تدریج مخالفت خود را گسترده كند و رویارویی‌های آن نیز در قالب تظاهرات و در واقع با كمترین امكانات صورت می‌گرفت، جریانی بود كه به وسیله‌ی حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) از عراق و در سال‌های نزدیك به انقلاب، از فرانسه رهبری می‌شد. برای این جریان، تنها نور امید مردم برای رهایی از استبداد شاهنشاهی، وجود حضرت امام (رحمت الله علیه) و رهنمودهای وی و نیز یاران نزدیك ایشان بود كه در مسیر پیروزی انقلاب با تمام توان تلاش می‌كردند.
 
به ظاهر كار برای مبارزه هر روز سخت‌تر می‌شد. در سال 1353 محمدرضاشاه با انحلال دو حزب «ایران نوین» و «مردم» نشان داد كه حتی استبداد بر اساس دو حزب را نیز برنمی‌تابد. او با تشكیل حزب «رستاخیز» رسماً حكومت تك‌حزبی برقرار كرد و صراحتاً اعلام كرد كه هر كس می‌خواهد در ایران بماند باید به حزب «رستاخیز» بپیوندد یا اینكه از ایران برود. بدین وسیله استبدادی از نوع استالینی در ایران به وجود آورد.[12]
 
با این حال، از آبان سال 56 مخالفت‌ها با رژیم شاهنشاهی از حالت پشت‌پرده به خیابان‌ها كشیده شد و اوج آن نیز از 17 دی‌ماه همان سال اتفاق افتاد كه روزنامه‌ی اطلاعات طی چاپ مقاله‌ای با عنوان «ارتجاع سیاه» (كه منظور از آن روحانیت بود) به روحانیت حمله كرد و این امر موجب تظاهرات و مخالفت بسیاری از مردم گردید. در مجموع در این مدت كوتاه، یعنی از دی‌ماه 56 تا بهمن 57، فشار رژیم شاهنشاهی بر مردم به بیشترین حد ممكن رسید و رژیم، حركت‌های مردمی را به شدت هر چه تمام‌تر سركوب می‌كرد.
 
در این راستا، می‌توان به 17 شهریور سال 57 یا همان جمعه‌ی سیاه اشاره كرد كه در آن روز رژیم شاهنشاهی چند صد نفر از مردم بی‌دفاع را قتل عام كرد.[13] با وجود سازمان‌های نظامی و اطلاعاتی، كه شاه را در سركوب مردم یاری می‌دادند، كمتر كسی می‌توانست پیش‌بینی كند كه مردم ایران بتوانند با كمترین امكانات و در بدترین شرایط، رژیم شاهنشاهی پهلوی را براندازند. با این حال، با رهبری حضرت امام (رحمت الله علیه) و تظاهرات میلیونی مردم و به همراه آن، اعتصابات گسترده‌، مردم ایران توانستند در 22 بهمن همان سال، رژیم شاهنشاهی پهلوی را ساقط كنند و در كمتر از دو ماه، در یك رفراندوم عمومی، با رأی 98درصدی خود، نظام جمهوری اسلامی را تأسیس نمایند.
 
به نظر می‌رسد با نگاهی گذرا به حوادث ده سال پایانی رژیم پهلوی، وقوع انقلاب اسلامی تحقق وعده‌ی الهی بوده است و همان طور كه رهبر انقلاب، حضرت آیت‌الله‌ العظمی خامنه‌ای فرموده‌اند، این تحقق وعده‌ی الهی كمترین پاداش برای مسلمانان واقعی و پیروان راه حق بوده است.(*)
 
پی‌نوشت‌ها:
 
[1]آیت‌الله محمد هاری معرفت، جلوه‌های امداد الهی در سوره‌ی انفال، ترجمه‌ی میرزا علیزاده، نشریه‌ی علوم معارف قرآنی، 1387، ص 3.
 
[2]مهمان، ص 4.
 
[3]جعفر سبحانی، امدادهای غیبی در غزوه‌ی بدر، مكتب اسلام، سال 28، ش 2، ص 6.
 
[4]همان، ص 7.
 
[5]همان، ص 9.
 
[6]سوره انفال، آیات 9 تا 14
 
[7]استفان كرونین، رضاشاه و شكل‌گیری ایران نوین، ترجمه‌ی مرتضی ثاقب‌فر، تهران، انتشارات نیل ، 1383، ص 136.
 
[8]جواد منصوری، سیر تكوینی انقلاب اسلامی، تهران، دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی، 1379، ص 140.
 
[9]عباسعلی عمید زنجانی ، انقلاب اسلامی ایران ، تهران ، دفتر نشر معارف ، 1381 ، ص 139
 
[10]جواد منصوری ، سیر تكوینی انقلاب اسلامی ، تهران ، دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی ، 1379 ، ص 142
 
[11]همان ، ص251
 
[12]جواد منصوری، سیر تكوینی انقلاب اسلامی، تهران، دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی، 1379، ص 293.
 
[13]همان، ص 320.
 
علی‌اكبر نودهی 

www.irdc.ir
منبع:مصاف


طبقه بندی: بسیج ولایت فقیه  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

مادر و دختر شهید مغنیه: اطاعت از حضرت آقا خط قرمز عماد بود

 مادر و دختر شهید مغنیه: اطاعت از حضرت آقا خط قرمز عماد بود                  

 هر چند شهید عماد توسط عوامل جاسوسی موساد ترور شد اما راه و روش وی اکنون پایدارتر و استوارتر از گذشته در لبنان علیه شبکه صهیونیستی فعال است

 


به گزارش مصاف به نقل از  مشرق، روزنامه کیهان نوشت: برای مصاحبه با خانواده شهید عماد مغنیه معروف به «حاج رضوان» (فرمانده سابق عملیات حزب‌الله لبنان)، این مجاهد خستگی‌ناپذیر که از مؤسسان و مغز عملیاتی حزب‌الله محسوب می‌شد و سازمانهای جاسوسی غرب و بویژه موساد سال‌ها برای ترور ایشان برنامه‌ریزی کرده بود عازم منزل ایشان شدیم.

اما سنت الهی این است که کسانی که با خدا معامله کردند مزدشان را که همان شهادت در راه خدا باشد به آنها عطا می‌کند. شهید عماد بعد از سالها مبارزه و شرکت در دهها عملیات علیه صهیونیستها و ایجاد شبکه‌های جهانی ضدصهیونیست در روز 12 فوریه 2008 در دمشق سوریه به دست عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی و همکاری سازمان‌های جاسوسی بعضی از کشورهای منطقه به‌وسیله اتومبیل بمب‌گذاری شده ترور می‌شوند و شربت شهادت می‌نوشند.

هر چند شهید عماد توسط عوامل جاسوسی موساد ترور شد اما راه و روش وی اکنون پایدارتر و استوارتر از گذشته در لبنان علیه شبکه صهیونیستی فعال است.

در واقع امروز هزاران عماد مغنیه در لبنان و سایر نقاط جهان علیه صهیونیست جهانی مبارزه می‌کنند. راهش پررهرو باد.

ساعت 19 روز دوشنبه تاریخ 92/11/14 در منزل پدر شهید برای انجام مصاحبه قرار گذاشتیم. در بدو ورود به حسب مسائل امنیتی و احتمال انفجار خودروهای بمب‌گذاری شده در ضاحیه لبنان که آخرین مورد یک ساعت قبل اتفاق افتاده بود، برای پارک خودرو مشکل داشتیم. در لبنان هر مجموعه ساختمان یک ناطور (همان سرایدار خودمان در ایران) دارد، با هماهنگی ناطور مشکل پارک خودرو حل شد.

با رسیدن به درب منزل، زنگ طبقه دوم را زدیم، از پله‌ها بالا رفتیم، پدر شهید پیرمردی با چهره نورانی و تبسم به لب و به زبان عربی اهلا و سهلا، تفضل تفضل از ما استقبال کردند.

با راهنمایی و هدایت وی وارد سالن پذیرایی شدیم و مادر شهید، همسر شهید و خواهر شهید نیز به گرمی از ما استقبال کردند.

در بدو ورود درخواست مصاحبه را مجددا مطرح کردیم و این‌که از کدام روزنامه قصد انجام این کار را داریم. ابتدا امتناع می‌کردند اما بعد از معرفی روزنامه و نگاه ولایتمدارانه و ارزشی آن قبول کردند، لکن با سؤالات مربوط به همسر شهید مشکل داشتیم چون معتقد بودند در لبنان مرسوم نیست همسران شهید با نشریات و رسانه‌ها مصاحبه کنند. همسر شهید عماد مغنیه در طول سالهای گذشته علی‌رغم درخواست نشریات و رسانه‌ها با هیچکدامشان مصاحبه نداشته است. لذا پاسخ به سؤالات مربوط به ایشان به مادر شهید و دختر شهید واگذار شد، ایشان مادر سه شهید بنام‌های فؤاد، جهاد و عماد می‌باشند.

مادر شهید با چهره‌ای آرام و مهربان و با نگاهی مادرانه به سؤالات پاسخ می‌داد. از اطلاعات سیاسی و فرهنگی خوبی هم برخوردار بود، با شخصیت‌های ایران آشنایی دارد و با بسیاری از رؤسای جمهوری ایران و سفرا دیدار و ملاقات داشته است. به حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب عشق و ارادت وافری داشتند و در طول صحبت بارها از امام(ره) و مقام معظم رهبری یاد می‌کردند و ابراز ارادت می‌کردند.

مصاحبه با پاسخ مادر شهید آغاز شد و حدود دو و نیم ساعت به‌طول انجامید. در طول مصاحبه پدر شهید مطالبی را در تکمیل سخنان مادر شهید مطرح می‌کردند اما سعی داشتند خودشان طرف اصلی سؤال ما نباشند. دختر شهید نیز به کمک مادربزرگشان به سؤالات ما پاسخ می‌دادند و مطالب را تکمیل می‌کردند.

 شما به عنوان مادر شهید بفرمایید ارتباط شهید حاج عماد با حضرت امام خمینی(ره) چگونه بود؟
 بسم‌الله الرحمن الرحیم والصلاه و السلام علی سیدنا محمد و آل بیته الطاهرین. ارتباط حاج عماد با حضرت امام(ره) قبل از اینکه امام را ببیند و ملاقات کند ارتباط فکری بود. پسرم فکر امام و فکر انقلاب را خواند و علاقه‌مند به آن شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و بازگشت امام به ایران ارتباط حاج عماد با امام بیشتر می‌شود تا حدی که امام فرمودند: «حاج عماد یکی از پسران من است.»

اولین باری که با امام ملاقات داشته سال 1982 همزمان با تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان بوده است. حاج عماد به همراه سید محمدحسین فضل‌الله خدمت حضرت امام(ره) رسیده بودند.
بار دوم سال 1983 بود که پیش امام رفت و با ایشان ملاقات کرد. وقتی به لبنان برگشت به من گفت می‌دانید امام خمینی به چه کسی اطمینان دارد، گفتم کی؟ گفت، حزب‌الله. آن وقت تشکیلات حزب‌الله در لبنان نبود، گفتم مگر حزب‌الله در ایران وجود دارد گفت بله، امام به این افراد اطمینان دارد. آن‌وقت عملیات مقاومت علیه رژیم صهیونیستی شروع شده بود، وقتی برگشت به این فکر افتاد که باید این مقاومت را به نام حزب‌الله نامید. چون امام به این مجموعه اطمینان دارد.
 نظر شما به عنوان خانواده یکی از شاخص‌ترین شهدای مقاومت در مورد انقلاب اسلامی و تأثیرات انقلاب ایران روی بیداری اسلامی در کشورهای مختلف، مثل فلسطین، لبنان و عراق چگونه است؟
 ارتباط ما با انقلاب اسلامی ایران ارتباط عمیقی است و اکنون که ما به این مرحله از عزت و اقتدار رسیده‌ایم بخاطر این ارتباط و این تأثیر است. ما اعتقاد داریم که پیروزی انقلاب اسلامی تشیع و خط اهل‌بیت(ع) را حفظ کرده است و به کمک جمهوری اسلامی ما توانسته‌ایم پرچم اسلام را حفظ کنیم و نگهداریم و با ظهور امام مهدی(عج) ان‌شاءالله به پیروزی حتمی خواهیم رسید. تفکر و انقلاب امام خمینی(ره) یاری‌کننده و نجات‌دهنده تمام امت اسلام است و ما در لبنان این خط و این فکر را با تفضل خداوند متعال و امام توانستیم نگهداریم و حفظ کنیم. امام خمینی(ره) فرمودند ما هرچه داریم از عاشورا است و این خون که در رگهای ما هست خون عشق به امام حسین است که این روش را امام‌خمینی به ما رسانده است؛ پس این انقلاب اسلامی، انقلاب ما است، عزت و افتخار ماست.

اطاعت ازحضرت آقا خط قرمز عماد بود/ نصرالله گفت پدرتان هزاران نفر مثل خود را تربیت کرده است

 راه شهید عماد چه تأثیری بر گسترش بیداری اسلامی بخصوص در لبنان (و بین جوانان لبنان) دارد.

 دل شهید فقط برای لبنان نمی‌سوخت، بلکه فلسطین در فکر ایشان اولویت داشت، همیشه غم مسئله فلسطین را می‌خورد. ما بعد از شهادت حاج عماد فهمیدیم که ایشان در سطح جهان کار می‌کرد و جهاد می‌کرد. پس از شهادت ایشان هیئت‌هایی از پاکستان، افغانستان و از سراسر جهان آمدند پیش ما و تسلیت گفتند، می‌گفتند ما با حاج عماد ملاقات و کار داشتیم.

شهید حاج عماد از سن 11 سالگی پایبند به اسلام و تشیع و مقاومت بود. این حالت ایشان برای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود بعد که از انقلاب استقبال کردیم، آن وقت بعضی از افراد و حتی علماء امام خمینی را نمی‌شناختند و حرکت امام خمینی را کمونیستی می‌دانستند. حاج عماد از آن وقت با بی‌دین‌ها مبارزه می‌کرد.

شهید عماد شخصیتی جهانی و منطقه‌ای بود، تأثیرات ایشان در کشورهای منطقه زیاد و مشخص بود، به هر حال حاج عماد خار چشم رژیم صهیونیستی بود و سازمان‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل به دنبال ایشان بودند و سعی می‌کردند او را ترور کنند، حالا آیا شهید توانسته است جوانانی را تربیت کند که پس از شهادتش جای ایشان را بگیرند؟

 بله حتما! سید حسن نصرالله فرموده است که عماد مغنیه هزاران نفر مثل خود را تربیت کرده و الان در خدمت مقاومت هستند.

شهید عماد شخصیت بسیار مؤثر داشت، آدم بسیار مهربانی بود و واقعا محبوبیت زیادی در بین جوانان مقاومت داشت. ایشان هم فرمانده بود و هم استاد و دوست داشت که اطلاعات و تجربه‌هایی که داشت به دیگران منتقل کند.

 رابطه شهید مغنیه با دبیرکل حزب‌الله سید نصرالله چگونه بود. البته ایشان ابتدا در تشکیلات دیگر مشغول بود، در این مورد چه اطلاعاتی دارید؟

 وقتی سید موسی صدر جنبش امل را تأسیس کرد حاج عماد 12 سال داشت، نوجوان بود، آن‌وقت با این تشکیلات رابطه داشت و علاقمند به جنگیدن با رژیم صهیونیستی بود. با همه هماهنگ می‌کرد، گاهی مسائلی را نمی‌پسندید ولی مجبور بود که با دیگران عمل کند. برای ایشان مهم‌ترین مسئله، مسئله فلسطین بود.

حاج عماد سید حسن نصرالله را خیلی دوست داشت، ارتباط شخصی و صمیمانه‌ای با سید داشت. در کوچک‌ترین مسائل با ایشان هماهنگ می‌کرد و مشورت می‌کرد، اصلا مسئله ولایت و اطاعت  خط قرمز عماد بود، در کارش خیلی دقیق بود و از سید اطاعت می‌کرد.

اطاعت ازحضرت آقا خط قرمز عماد بود/ نصرالله گفت پدرتان هزاران نفر مثل خود را تربیت کرده است

درباره ویژگی‌های اخلاقی و شخصیتی شهید در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی برایمان بگوئید.

 ایشان ویژگی‌هایی خاص داشت، والا به این موقعیت نمی‌رسید و نمی‌توانست کار خودش را ادامه دهد و در نهایت به شهادت برسد. آدمی که 25 سال زندگی مخفیانه داشت و با این همه شرایط سخت توانست این همه کارها را انجام دهد، یعنی صفات خاصی داشت، اخلاق خوبی و عالی داشت، از این نوع بود. خیلی موفق بود. در همه ابعاد موفق بود. در کار، در جهاد، اصلا این توفیق از خدا بود. شهید کم حرف و متواضع بود. بقدر سؤال جواب می‌داد. ما هیچ اطلاعی از مسئولیتها و موقعیت شهید در تشکیلات نداشتیم و کسی نمی‌دانست کجا بود و چه کار می‌کرد.

یکی از اخلاق پسندیده شهید این بود که هیچ‌گاه بعنوان فرمانده نظر خود را به دیگران تحمیل نمی‌کرد حتی در خانه این گونه بود. اختیار در دست اشخاص می‌گذاشت. ایشان صمیمانه و برادرانه با دیگران برخورد می‌کرد. با اخلاص و محبت کار می‌کرد. به دیگران اعتماد داشت. حالا آنهایی که زیر دست ایشان بودند می‌گویند ما احساس نمی‌کردیم که شهید عماد فرماندهی خود را به ما تحمیل کرده باشد. یا به عنوان مسئول با ما برخورد کند.

 امام تعبیری دارد که ایشان (شهید عماد) یکی از پسران من هستند، نظر شما درباره همین جمله چیست؟

 وقتی شخصیتی بزرگ مانند امام خمینی این جمله را بگوید، واقعا این برای ما و شهید بزرگ‌ترین افتخار است. امام خمینی شهید عماد را دوست داشت و می‌دانست چه کار می‌کرد.

وقتی امام به رحمت الهی رفتند، شهید عماد خیلی ناراحت شده بود واقعا ایشان چیزهایی زیاد از فکر امام یاد گرفته بود که توانسته به این مقام برسد.

 از همسر و فرزندان شهید بگویید.

 همسر ایشان سعده بدرالدین از نبطیه هستند و شهید عماد دو تا پسر و یک دختر دارد، پسران به نامهای جهاد و مصطفی و دخترشان به نام فاطمه.

 رابطه بچه‌ها با شهید چگونه بود؟

 مدتها می‌گذشت بچه‌ها پدرشان را نمی‌دیدند. شرایط ایشان خیلی سخت بود، وقتی بزرگ شدند بیشتر با شهید ملاقات می‌کردند. بستگی داشت به شرایط واوضاع. البته همسر شهید در این زمینه خیلی کمک کرد. و بچه‌ها را به گونه‌ای تربیت کردکه آنها می‌توانستند دوری شهید را تحمل کنند.

 درباره دیدارتان با رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای بگویید، حضرت آقا چه فرمودند؟ شما به ایشان چه گفتید؟

 دیدار با حضرت آقا برای ما یک رؤیا یک خواب و آرزو بود. وقتی به ما گفتند که قرار است با حضرت آقا دیدار کنید، خیلی خوش‌حال شدیم حضرت آقا، در آن دیدار فرمودند: ما برای شهید عماد و سیدحسن دعاء می‌کردیم مخصوصا در جنگ 33 روزه، اما حالا امیدواریم که حاج عماد در روز قیامت شفیع ما باشد. ما به حضرت آقا بیان کردیم که از شما اطاعت می‌کنیم و ولایت شما را همیشه قبول داریم و از رهنمودهای شما کاملا پیروی می‌کنیم.

 در جنگ 33 روزه از نوع فعالیت شهید اطلاع داشتید، غیبت ایشان چند روز بود؟

 در طول تمام مدت جنگ 33 روزه فقط یک بار خانه آمد حدود 5 دقیقه‌ای سلام و احوالپرسی کرد و رفت. اصلا خانم حاج عماد به گونه‌ای بچه‌ها را تربیت کرده که در غیبت شهید عماد از خانه مشکلی نداشته باشند.

 بهترین خاطره‌ای که از حاج عماد دارید چیست؟

دختر شهید می‌گوید، یک روزی امتحان دانشگاه داشتم اما درس نخوانده بودم، کتاب درسی را به پدرم حاج عماد دادم، موقع شب آمد و خلاصه کتاب را به من تفهیم کرد. روز بعد رفتم دانشگاه، امتحان دادم و موفق شدم.

مادر شهید می‌گوید یک خاطره‌ای از حاج عماد دارم خیلی جالب است. یک روز بچه‌های مؤمن با بعضی احزاب درگیر شدند و شروع کردند به تیراندازی. جوانان مؤمن اسلحه‌های‌شان را برداشتند و شهید حاج عماد هم سلاحش را برداشت و شروع کرد به دویدن اما فراموش کرد کفشش را به پا کند، من متوجه قضیه شدم، کفش شهید عماد را برداشتم و تعقیبش کردم دو کوچه دویدم، بالاخره پیدایش کردم گفتم عزیزم، تو بدون کفش رفتی الان شیشه یک دفعه توی پاهات می‌رود، آن وقت می‌توانید با آنها بجنگید؟

خاطره‌ای دیگر، در جنگ 33 روزه بود که یک دفعه زنگ خانه به صدا درآمد من آمدم دم در دیدم حاج عماد است، گفت وقت ندارم فقط 5 دقیقه سلام می‌کنم و می‌روم. خاطرات من با حاج عماد همیشه در جنگ بود.

وقتی خبر به شهادت رسیدن حاج عماد را به شما دادند چه احساسی داشتید، کجا بودید؟ چه عکس‌العملی داشتید؟

روز شهادت حاج عماد، وقتی از خواب بیدار شدم دیدم کسی در خانه نیست، زنگ زدم از دخترم سؤال کردم گفتند سرش درد می‌کند و رفت پیش دکتر. آمدم پایین خواستم بروم بیمارستان ببینم مشکل چیست، یک جوانی پایین بود، گفت نرو حاج خانم بعدا من تو را می‌رسانم، آمدم بالا. خیلی نگذشت که حاج علی عمار (عضو شورای مجلس) از طرف حزب‌الله آمد خانه ما، اما در حال گریه کردن بود، حاج علی گفت حاج خانم حاج عماد تصادف کرد و حالا در بیمارستان است. گفتم نه خیر حتماً یک اتفاقی افتاده است، یک نفر دیگر همراه حاج‌علی عمار بود گفت بله حاج عماد به شهادت رسید.

من فریاد زدم و شروع به گریه کردم، چند دقیقه بعد رفتم وضو گرفتم دو رکعت نماز خواندم و غرق فکر شدم که الآن چه کار کنیم، من دیشب انفجار دمشق را در تلویزیون دیده بودم و به خودم گفتم یا رب! چه شده، اما فکر نمی‌کردم که حاج عماد آنجا باشد و شهید شوند. آن وقت خوب فکر کردم و تصمیم گرفتم که باید حواسم را جمع کنم فکر کردم که الآن رژیم صهیونیستی درپی این است که ما چه می‌گوئیم و چه عکس‌العملی نشان می‌دهیم. گفتم خداوندا در این شرایط نیز به ما کمک کن.

چند بار به ایران آمدید؟

 دو بار به ایران رفته‌ام، البته من 3 تا شهید دارم. قبل از شهادت حاج عماد با خانواده شهدا به ایران رفتیم و با حضرت آقا ملاقات داشتیم. الآن من درباره ایران می‌ترسم، از این معامله و گشایش به سمت غرب می‌ترسم، وقتی می‌شنوم در ایران که هرکس می‌تواند وارد و خارج شود آن وقت می‌ترسم. مگر این که مردم خیلی هوشیار باشند. من یک حرفی دارم و امیدوارم به گوش حصرت آقا برسد. قبلاً حضرت آقا ملاقات با مردم در استان‌های مختلف داشتند الآن باز هم دوست دارم این ملاقات با مردم تکرار شود. دوست دارم که حضرت آقا بروند به استان‌ها و از مردم دیداری کنند. با جوان‌ها ملاقات کنند چون جوان‌ها امید کشورهای اسلامی هستند.

 در یک مصاحبه شما فرمودید که شهید عماد از شهید چمران خیلی تأثیر گرفتند. این تأثیر چگونه بوده است؟

 شهید عماد 2 یا 3بار با شهید چمران ملاقات داشت. وقتی که شهید چمران به شهادت رسید حاج عماد خیلی متأثر و ناراحت شد.

 معمولاً شهدا به‌خصوص مردان بزرگ ویژگی‌های خاصی دارند که عامل مهم در موفقیت آنها بود. رمز موفقیت شهید عماد چه بود، چه عاملی بود که حاج عماد به این موقعیت رسید؟

 حاج عماد ویژگی‌هایی خاص داشت که این ویژگی‌ها رمز موفقیت ایشان بود حاج‌عماد اهمیت زیادی به نماز و نماز اول وقت می‌داد. ایشان هم در مسائل جهاد و جنگ پیشرفت و خودسازی می‌کرد، هم در مسائل روحی و معنوی.

نمازهای مستحبی را رها نمی‌کرد. نمازش با حالت روحانیت و معنویت بسیار زیادی همراه بود.

وقتی حاج عماد شهید شد کسی که بدن ایشان را مشاهده می‌کند می‌بیند که هزارها ترکش در بدنش نفوذ کرده و بدنش شبیه بدن شهدای کربلا شده است. هزارها زخم داشت. شب 19 ماه رمضان سالی که شهید شد، 100 رکعت نماز خواند و هفته آخر این ماه را در حرم حضرت زینب گذراند. یادم هست یک ماه قبل از شهادت ایشان موفق به زیارت حرم حضرت رقیه(س) شدیم، باهم رفتیم. ایشان وارد حرم حضرت شدند وقتی خارج شد یک حال عجیبی داشت من قبلاً این حالت ایشان را ندیده بودم آن‌قدر گریه کرده بود مثل اینکه داشت برای همیشه خداحافظی می‌کرد.

آیا ایشان درمورد تربیت بچه‌ها سفارش خاصی داشت؟

شهید عماد توصیه می‌کرد که بچه‌ها نماز اول وقت را نباید به تأخیر بیندازند. یکی دیگر توصیه می‌کرد که با استخاره نباید مخالفت کرد. ما همیشه از افعال دنیوی دیگران ستایش می‌کنیم؛ از جهاد از مسائل مادی و... اما متوجه مسائل معنوی نمی‌شویم. اما من خیلی خوشحال شدم وقتی که از صحبت‌های حضرت آقا فهمیدم که حاج عماد واقعاً آدم مؤمن و مخلص بوده است و دلیلش این بود که حضرت آقا وقتی می‌فرمایند «من همیشه در نماز شب برای سیدحسن نصرالله و حاج عماد دعا می‌کنم مخصوصاً در جنگ 33روزه، الآن من امیدوارم که یکی مثل حاج عماد برای ما شفاعت کند» البته چیزهایی دیگر هم فرمودند و تمام صحبت‌هایش راجع به ایمان و تدین حاج عماد بود.

البته خیلی‌ها ذکاوت داشتند و باهوش بودند اما آیا به مقام رضایت خداوند رسیدند؟ این مهم است. بله حضرت آقا حرفش این بود. اطمینان داشت که حاج عماد آدم مؤمن با اخلاقی بود. این برای من خیلی مهم است. الحمدلله ارتباطش با خدا به وسیله نماز ارتباط خاصی بود. نمازش ایشان را به این مقام و به این شهادت رساند. مهم‌ترین ارتباط با خدا نماز است. خیلی مقید به نماز اول وقت بود. یادم است شب عاشورا از تلویزیون روضه پخش می‌شد گریه حاج عماد به گوش همه رسید، بچه‌ها گفتند صدای گریه بابا خیلی بلند است همه دارند متوجه می‌شوند. بله حالا می‌فهمم که از آن وقت شهید عماد خود را برای شهادت آماده می‌کرده است.
مصاف


طبقه بندی: بسیج  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

گزارشی از دستاورد جدید موشکی + عکس

 

 رویکرد اکثر موشک‎های بالستیک موجود در کشورهای دارای سلاح هسته‎ای جبران خطا با اتکا به قدرت تخریب گسترده سرجنگی اتمی است اما در موشک‎های ایرانی به دلیل استفاده از سرجنگی معمولی همواره کاهش خطا جزء مهم فعالیت‎های طراحان بوده است.


 یکی از مهمترین محصولات موشکی کشورمان در دوران شکوفایی این صنعت، موشک شبه بالستیک فاتح-110 بوده است. نسل‎های مختلفی از آن تا کنون تولید و عملیاتی شده که مهمترین ویژگی همه آنها خطای بسیار کم نسبت به سایر سامانه‎های موشکی سطح به سطح با برد مشابه بوده است.

در واقع علاوه بر افزایش برد نسل‎های مختلف این موشک، دقت و قابلیت‎های نگهداری و عملیاتی آن نیز به بسیار افزایش و بهبود یافته به طوری که آن را در ردیف مهمترین سامانه‎های دفاعی کشور در راهبرد پاسخ کوبنده به دشمن قرار داده و همچنین نمونه‎های دیگری با قابلیت ضد کشتی و ضد رادار از روی آن توسعه یافته است.

همانطور که در گزارش‎های گذشته مشرق اشاره شده موشک بالستیک کوتاه‎برد فاتح-110 با توجه به بهره‎مندی از بالک‎های کنترلی روی سرجنگی، تا انتهای مسیر قابل هدایت و راهبری (کنترل) است. به نظر می‎رسد برخی از نمونه‎های فاتح دارای سرجنگی جدا شونده باشند هر چند که برای موشکی در این رده، چنین چیزی مرسوم نیست.
رسیدن به تک‎تیرانداز
 
سرجنگی و بالک‌های موشک‎های فاتح-110 (بالا) و خلیج فارس

در صورت وجود این امکان در فاتح-110 یا نمونه ضد کشتی آن یعنی خلیج فارس می‎توان با اطمینان گفت احتمال مورد اصابت قرار گرفتن این سرجنگی کوچک که سرعتی بین 3 تا 4 ماخ (بسته به نسل‎های مختلف آن) دارد توسط سامانه‎های ضدموشکی دشمن مانند پاتریوت بسیار اندک است خصوصاً در صورتی که چندین فروند از این موشک همزمان در محدوده عملکرد سامانه‎های فوق باشند کار انهدام آنها توسط دشمن دشوارتر نیز می‎شود.

نمونه‎های مختلف این موشک با بردهای اعلام شده 200 تا 300 کیلومتر دارای محموله انفجاری شدید به جرم 450 تا 650 کیلوگرم است که در نمونه‎های زمین به زمین سرعت آن به 1.5 کیلومتر بر ثانیه رسیده و در نمونه دریایی در حدود 1 کیلومتر بر ثانیه است. این موشک از سامانه‎های پیشرفته هدایت و ناوبری برخوردار است و زمان واکنشی در حدود 20 تا 30 ثانیه دارد.

رویکرد اکثر موشک‎های بالستیک موجود در کشورهای دارای سلاح هسته‎ای جبران خطا با اتکا به قدرت تخریب گسترده سرجنگی اتمی است اما در موشک‎های ایرانی به دلیل استفاده از سرجنگی معمولی همواره کاهش خطا جزء مهم فعالیت‎های طراحان بوده. بنا بر مطالب اعلام شده از رسانه ملی خطای موشک فاتح-110 کمتر از 10 متر بوده که این در مورد نوع دریایی آن از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است زیرا مأموریت آن انهدام اهداف متحرک دریایی است.

در تحویل انبوه اخیر موشک‎های قدر، قیام، فاتح-110 و خلیج فارس به نیروی هوافضای سپاه از سوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سردار دهقان رسما اعلام کرد خطای این سامانه‎های موشکی به کمتر از 5 متر کاهش یافته است.

این میزان خطا بسیار کم و در حد سامانه‎های زمین به زمین کشورهای تراز اول در صنعت موشکی محسوب می‎شود که نشان از پیشرفت چشمگیر کشورمان در زمینه کاهش خطا و افزایش دقت سامانه‎های موشکی سطح به سطح دارد.
رسیدن به تک‎تیرانداز
موشک خلیج فارس در جلوی تصویر و فاتح-110 در تحویل انبوه اخیر

 در پرتابه‎های بالستیک با افزایش برد به طور معمول، خطا نیز افزایش می‎یابد که برای جبران خطای ایجاد شده از سامانه‎های هدایت، کنترل و ناوبری استفاده می‎شود. توضیح عملکرد این مجموعه نیاز به مقدمات علمی دارد که مد نظر این گزارش نیست در مجموع این سامانه‎ها تلاش می‎کند از بروز خطا در مسیر موشک (در راستاهای مختلف) جلوگیری کنند تا موشک مسیر از پیش تعیین شده را طی نموده و به هدف خود برسد.

یکی از انواع مهم و پرکاربرد سامانه‎های هدایتی موشک به نام سامانه ناوبری اینرسی (INS) است که بخش عمده‎ای از کار هدایت، کنترل و ناوبری را آن هم به صورت داخلی و بدون اتکا به منابع داده‎ای خارج از موشک با استفاده از اجزائی همچون حسگرها و شتاب‎سنج‎ها (برای اندازه‎گیری نیروهای اغتشاشی وارد شده به موشک)، ژیروسکوپ‎ها (ایجاد مختصات مرجع برای سنجش تغییرات در محورهای فیزیکی مختلف موشک) و رایانه‎های پردازش کننده داده‎ها به صورت مجموعه‎ای هماهنگ به انجام رسانده و به کمک عملگرهای نصب شده در موشک خطاهای ایجاد شده را کاهش می‎دهد.

سامانه‎های هدفگیری، هدایت، کنترل و ناوبری که ممکن است در بخشی از مسیر از دو سامانه نیز استفاده شود دست به دست هم داده تا خطای ناشی از منابع متعدد داخل و خارج موشک را جبران نمایند زیرا هر یک از منابع خطا می‎تواند سبب شود که موشک به نقطه عقب‎تر، جلوتر، یا سمت راست و چپ هدف برخورد نماید.

برخی از این منابع، خطاهای حاصل از ساخت شامل نوسانات وزنی موشک، نوسانات قطر و طول موشک، خطاهای پدید آمده در ترکیب سوخت و میزان سوخت قرار داده شده در موشک، مدت زمان سوزش پیشران و متوسط نیروی تولیدی آن، عدم تقارن بال‎ها و بالک‎ها، عدم تقارن جرمی حول محور پرواز، همراستا نبود جهت نیروی رانش با محور پرواز، عدم انطباق کامل محورهای طولی اجزای داخلی موشک پس از مونتاژ (ممان اینرسی طولی)، خطاهای ناشی از تغییرات جهت و سرعت باد نسبت به پیش‎بینی، تغییرات خواص هوا نسبت به مقادیر متعارف در ارتفاعات مختلف و ... است.
رسیدن به تک‎تیرانداز
سرجنگی و سامانه هدایت موشک فاتح-110

همچنین حرکات مختلف کره زمین نیز تأثیرات محسوسی روی دقت موشک‎ها دارد که با بیشتر شدن فاصله محل شلیک از هدف بیشتر خود را نشان می‎دهد که خطاهای حاصل از این موارد باید توسط سامانه هدایت و کنترل موشک جبران شود.

مثلاً موشکی که به سمت شرق پرتاب شود، هدف را در حال دور شدن از خود می‎بیند (به دلیل جهت چرخش زمین و نیز سرعت آن که در اطراف خط استوا نزدیک به 450 متر بر ثانیه است). یکی دیگر از منابع مهم خطا در موشک‎ها و راکت‎ها اثرات سکوی پرتاب (لانچر-Launcher) است که شامل مواردی چون دقت زاویه‎ای سکو در جهات مختلف و ثبات و پایداری آن در زمان شلیک می‎شود.

برای افزایش دقت موشک‎ها تا حد نقطه‎زنی، علاوه بر سامانه ناوبری اینرسی، از یک سامانه هدایت دیگر برای فاز نهایی تا برخورد به هدف استفاده می‎شود.
رسیدن به تک‎تیرانداز


برای مثال در موشک بالستیک پرشینگ-2 آمریکا با برد 1800 کیلومتر برای افزایش دقت در فاز نهایی از یک جستجوگر راداری استفاده شده که خطای این موشک هسته‎ای را به 50 متر کاهش داده و در نتیجه امکان حمل محموله کوچکتری را به آن داده است. همچنین موشک بالستیک ضدکشتی چین با نام DF-21D نیز از یک سامانه راداری برای یافتن اهداف برای اصابت دقیق بهره می‎برد.

در سامانه‎های موشکی کوتاه‎برد مانند GMLRS نیز از یک سامانه ترکیبی GPS/INS استفاده شده که سامانه ناوبری اینرسی موشک را تا محدود چند کیلومتری هدف رسانده و سپس سامانه GPS نظامی خطای برخورد را به محدود 15 متر کاهش می‎دهد.

نکته جالب توجه اینجاست که شرکت آمریکایی سازنده این سامانه یعنی کمپانی مشهور لاکهیدمارتین از GMLRS به عنوان تک‎تیرانداز 70 کیلومتر یاد می‎کند بنا بر این موشک‎های ایرانی که در برد 300 کیلومتر کمتر از یک سوم این سامانه آمریکایی خطا دارند به حق شایسته نامیده شدن به عنوان تک‎تیرانداز 300 کیلومتری هستند.
رسیدن به تک‎تیرانداز
اصابت موشک ضد کشتی بالستیک خلیج فارس

بر مبنای نکات فوق موشک‎های ایرانی هم باید از سامانه‎ای برای کاهش خطا در فاز نهایی برخوردار باشند که در مورد موشک خلیج فارس استفاده از حسگر اپتیکی برای این منظور صریحاً اعلام شده اما در صورتی که خطای زیر 5 متر شامل موشک فاتح-110 نیز باشد نوع سامانه هدایت فاز نهایی آن ناشناخته است.

به گزارش مشرق، ذکر این نکته لازم است که به طور کلی دو مفهوم برای خطای موشک در نظر گرفته می‎شود. یکی شعاعی از هدف که موشک خارج از آن اصابت نخواهد کرد و دیگری، خطای دایره‎ای احتمالی (CEP) که به معنای شعاع دایره‎ای به مرکز هدف مورد نظر است که بیش از نیمی از موشک‎های شلیک شده به سمت هدف در آن دایره فرود خواهند آمد که این دایره خطا بر مبنای روش‎های علمی مانند تئوری «مونت کارلو» محاسبه می‎شود.

صرف نظر از اینکه خطای اعلام شده کمتر از 5 متر برای موشک‎های فاتح و خلیج فارس یا دیگر موشکهای بالستیک کشورمان بر مبنای کدام مفهوم باشد رسیدن به این میزان دقت تأثیر عملیاتی محسوسی برای نیروهای مسلح کشورمان خواهد داشت. همانطور که خطای آنها در اولین آزمایش‎ها در حدود 15 متر بوده و با تذکرات مسئولان ارشد نیروهای مسلح و کارهای تکمیلی به 8.5 متر رسیده و امروز نیز در ادامه همین روند به میزان قابل توجه 5 متر رسیده است.

بدین ترتیب با این مقدار خطای کم نسبت به نسل‎های قبلی این موشک‎ها تنوع اهداف قابل انهدام به طور دقیق، بسیار بیشتر شده و علاوه بر شناورهای دشمن که عمدتاً عرض آنها بیش از 10 متر است (شعاع بیش از 5 متر) شامل جاده‎ها و پل‎های مواصلاتی مهم دشمن که از پدافند مستحکمی برخوردارند، آشیانه‎های جنگنده‎ها و حتی اهدافی مانند هواپیماهای جنگنده، ساختمان‎های کوچک و ... خواهد بود.

در واقع این میزان خطای اندک موشک‎های فاتح یا خلیج فارس یا دیگر موشکهای بالستیک به معنای دادن قدرت انتخاب به فرماندهان برای انهدام یک هواپیما یا آشیانه خاص، باند پرواز فرودگاه یا ساختمانی خاص در محدوده برد صدها کیلومتری این سلاح‎ها است که به معنی از بین رفتن یک هدف ارزشمند دشمن با اصابت هر فروند موشک ایرانی از این نوع خواهد بود.

 رسیدن به تک‎تیرانداز
توقفگاه هواپیماهای سوخترسان و بمب‎افکن در یک پایگاه آمریکایی؛ دایره داخلی نشان دهنده ناحیه‎ای به شعاع 5 متر (قطر 10 متر) است

این در حالی است که قدرت تخریب سرجنگی چند صد کیلوگرمی این موشک‎ها در ترکیب با انرژی جنبشی قابل توجه آنها چیزی از هدف مورد اصابت باقی نخواهد گذاشت و در صورت اصابت در اطراف هدف (حتی در محدوده بسیار بیشتر از 5 متر) شعاع تخریبی این میزان محموله جنگی باز هم کار را تمام خواهد کرد.
رسیدن به تک‎تیرانداز
آشیانه جنگنده در یک پایگاه آمریکایی؛ دایره‎های مشکی دارای شعاع 5 متر (قطر 10 متر) هستند

از سوی دیگر موشک‎های خلیج فارس و فاتح-110 از چند نوع پرتابگر استفاده می‎کنند. پرتابگرهای تک فروندی دارای دارای اتاقک مجهز به تجهیزات محاسبه پارامترهای پروازی و هدفگیری مستقر بر کامیون، پرتابگر دو فروندی ذوالفقار مستقر بر خودروی جدید و نیز یک پرتابگر 3 فروندی نیمه متحرک کششی انواع اصلی این پرتابگرها را تشکیل می‎دهند.
رسیدن به تک‎تیرانداز
پرتابگرهای مختلف موشک‎های فاتح-110 و خلیج فارس

این پرتابگرها که اغلب آنها نیز متحرک هستند قابلیت عملیاتی بسیار بالایی به این موشک‎ها برای پراکنده شدن در مناطق مختلف و اجرای آتش بسیار دقیق علیه دشمن ایجاد می‎نمایند که عملاً کار یافتن پرتابگرها قبل از شلیک را برای او بسیار دشوار می‎کند خصوصاً امروزه که پهپادهای دشمن توان نفوذ و عملیات در داخل فضای ایران را تقریباً به طور کامل از دست داده‎اند.

این موشک‎ها می‎توانند در هر شرایطی برای دفاع از میهن اسلامی‎مان وارد عمل شده و تا شعاع چند صد کیلومتری و حتی بیش از هزار کیلومتری، اجازه نفس کشیدن را از دشمن و مخصوصاً شناورهای آن سلب کرده و آنان را مجبور به عقب نشستن تا این مسافت کنند. در بردهای بیشتر نیز سایر سامانه‎های موشکی کشور به خدمت دشمن رسیده و ضربه خرد کننده را بر پیکره دشمن در صورت استفاده از گزینه نظامی وارد می‎کنند.
منبع:مصاف/مشرق



طبقه بندی: بسیج  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

تحلیل سخنان سردار قاسم سلیمانی

 به گزارش مصاف به نقل از فارس، قاسم سلیمانی مشهورترین و بدون اغراق محبوب‌ترین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به عنوان الگویی برای جوانان مسلمان شناخته می‌شود.

نوشتن درباره او که اواسط شهریور 1379 از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان دومین فرمانده نیروی قدس منصوب و در سال 1390 با ارتقاء درجه، چهاردهمین سرلشکر انقلاب شد، او که قدرت را می‌فهمد، حریفان را به خوبی می‌شناسد، اهل ریسک کردن است و بر خلاف برخی، کمتر با استخاره تصمیم می‌گیرد، سخت است.

شاید برای مخاطب، خواندن اینکه گاردین می‌گوید «حتی کسانی که سلیمانی را دوست ندارند، او را فردی باهوش می‌دانند» ‌یا نگاه موسسه پژوهش‌های راهبردی «آمریکن اینترپرایز» که گفته است: «ژنرال سلیمانی یک عملگراست و در رویارویی با مشکلات تاکتیکی توانایی رهبری خود را ثابت کرده است»، تکراری باشد.

همچنین بازخوانی تاکتیک‌های مؤثر و موفق سردار سلیمانی در پیروزی مقاومت اسلامی و در جنگ 33 روزه لبنان (حرب تموز) و 22 روزه و 8 روزه فلسطین یا تدابیر راهبردی‌اش در پرونده سیاسی عراق و افغانستان نیاز به طرح مقدمات فراوانی دارد و جایش در رسانه‌های تخصصی است و به نظر نمی‌رسد در حوصله مخاطب باشد.

شاید بیش از همه مطالبی که پیش‌تر در رسانه‌ها منتشر شده، ‌برای مخاطب جذاب است که بداند اختلافات فرمانده نیروی قدس با محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق از کجا نشأت گرفت و چگونه قوام یافت و سرانجامش چه شد.

یا این که چرا «جلال طالبانی» در دیدار محمود احمدی‌نژاد، اول با «حاج قاسم» سلام و احوالپرسی کرد.

یا این که وقتی فرمانده سپاه قدس در بغداد با «طالبانی» گفت‌وگو می‌کرد و اوباما تماس تلفنی گرفت، او در پاسخ شوخ طبعی «مام جلال» خطاب به «اوباما» چه گفت.

مردمی که امروز به رسانه‌‌های مختلف «فیلتر شده و فیلتر نشده» و «پارازیت‌دار و پارازیت‌ندار» دسترسی دارند، برای‌شان مهم است بدانند رابطه «حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس» با «بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه» از روز اول بحران اجتماعی و بعدتر، آغاز جنگ داخلی تا امروز که سوریه توانسته است سایه تهاجم خارجی را پس بزند، چگونه است؟

مخاطب ایرانی می‌خواهد بداند «او» چگونه این قدر راحت به عراق، سوریه و لبنان و روسیه و ترکیه و چین و افغانستان و سایر نقاط جهان سفر می‌کند.

مردم می‌خواهند بدانند چقدر فاصله از آخرین خداحافظی «حاج قاسم» و «حاج رضوان» گذشت و او چگونه خبر شهادت «عماد مغنیه» دوست و فرمانده عملیاتی‌اش را شنید.

مردم می‌خواهند بدانند فرمانده سابق لشکر 41 ثارالله چگونه برای تشییع پیکر مادرش خود را به ایران رساند.

البته اینکه چرا حاج قاسم بیش از «سردار احمد وحیدی» (فرمانده سابق نیروی قدس سپاه) در افکار عمومی مطرح است را باید در گسترش رسانه‌های داخلی و البته تبلیغات خارجی جست‌وجو کرد.

ایرانی که در اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 خورشیدی به یک قدرت بانفوذ و مؤثر منطقه‌ای تبدیل شده بود، باعث برانگیخته شدن خیلی‌هایی شد که پیشتر در خاورمیانه برای خود جایگاهی متصور بودند.

از سوی دیگر پیروزی «جنبش مقاومت اسلامی حزب‌الله لبنان» در جنگ تموز (33 روزه) بر رژیم صهیونیستی نه تنها تل‌آویو را شوکه کرد که آمریکایی‌های سرمست را از فتح افغانستان و درگیر در عراق را که خواب «زایش خاورمیانه جدید» دیده بودند را نیز بهت‌زده کرد.

آمریکایی‌ها که پیشتر طعم تدبیر «سلیمانی» را در عراق چشیده بودند و نتوانسته بودند در عرصه سیاسی دستاورد چندانی داشته باشند، پیش و بیش از سایرین درباره حاج قاسم به تحقیق پرداختند و سعی کردند با ترساندن اعراب، او را «مبدع هلال شیعی» بدانند.

اما این پیروزی در جنگ 33 روزه بود که نام «قائد فیلق القدس الایرانی العمید قاسم سلیمانی» را به صورت وسیعی در رسانه‌های جهانی مطرح کرد.

از سوی دیگر آمریکایی‌ها که هر روز وضعیت بحرانی‌تری در عراق پیدا می‌کردند، حملات تبلیغاتی خود را علیه فرمانده سپاه قدس ایران شدت بخشیدند و ناخواسته او را به چهره اول صحنه زورآزمایی خاورمیانه تبدیل کردند.

از آسیای میانه و افغانستان و پاکستان تا مدیترانه، جنوب شبه جزیره عربستان و شمال آفریقا، هر جا که آنها نتیجه نمی‌گرفتند، این فرمانده کرمانی را که حالا به او «اللواء الایرانی» می‌گفتند، مسئول می‌دانستند. آنها کار را به جایی رساندند که برخی از فرماندهان نظامی‌شان، خواستار ترور او شدند. با آغاز موج تغییرات در جهان عرب و شمال آفریقا این موجه رسانه‌ای شدت بیشتر یافت به طوری که رسانه‌های مصری گردشگران ایرانی را نیروهای قاسم سلیمانی خواندند و با بالا گرفتن بحران سوریه، او را فرمانده اصلی ارتش سوریه اعلام کردند.

طبیعی است که گزارش‌ها و حملات رسانه‌ای آنها علیه نیروی قدس و فرمانده آن در داخل کشور بازتاب می‌یابد و به همین دلیل او با وجود «کم گویی» و «دوری‌اش از مواجهه با رسانه‌ها» بیش از سایر فرماندهان ارشد سپاه مشهور شود.

مصاف

به ادامه ی مطلب مراجعه کنید

 




ادامه مطلب

طبقه بندی: بسیج ولایت فقیه  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

جمعه 25 مهر 1393 |

وحشت رژیم صهیونیستی از موشک ایرانی "یاعلی"

 

 

رونمایی موشک جدید "یاعلی" در جمهوری اسلامی ایران، موجب نگرانی شدید محافل صهیونیستی شده است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، منابع امنیتی صهیونیستی تاکید کردند که ساخت موشک یاعلی، رژیم صهیونیستی را به شدت نگران کرده است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اخیرا اعلام کرد که با بهبود بخشیدن موشک کروز، موشکی با برد 700 کیلومتر ساخته است. این موشک، از دریا، خشکی، هواپیما و حتی پهبادها قابل شلیک و کنترل است.

موشک های کروز، قابلیت تغییر مسیر پس از شلیک را دارند و نیازی به تعیین مسیر پیش از شلیک وجود ندارد.

منابع امنیتی به روزنامه صهیونیستی معاریو گفتند: "موشک های جدید ِ ایران، تهدیدی برای پایگاه های اسرائیلی هستند و با استفاده از این موشک ها، می توان این پایگاه ها را از ایران، هدف قرار داد؛ اما ترس اسرائیل از آن است که ایران این موشک ها را به حزب الله بدهد."

به گفته این منابع، "حزب الله، موشک "یاخونت" در اختیار دارد که ساخت روسیه است؛ این موشک، پیشرفته ترین موشک ِ زمین به دریا است و قادر است سکوهای حفاری گازی رژیم صهیونیستی را در دریای مدیترانه هدف قرار دهد.

روزنامه معاریو، از سران رژیم صهیونیستی خواست، اخباری را که از تهران می رسد با جدیت پیگیری کنند، زیرا ایران "ثابت کرده است که با تکیه بر نیروی بومی، موفق به ساخت سلاح هایی شده  که توجه همگان را بر می انگیرد."

روزنامه عبری زبان "گلوبوس" نیز به نقل از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نوشت که این رژیم در تلاش است از آلمان و کره جنوبی و آمریکا، شناورهایی جنگی خریداری کند، که برای حمایت از تاسیسات نفتی و گازی این رژیم در شرق دریای مدیترانه به کار گرفته شوند؛ اما پروسه بستن قرارداد ماه ها به طول می انجامد و تا آن زمان که ممکن است حتی سال ها طول بکشد، این تاسیسات در برابر موشک های حزب الله آسیب پذیر خواهند بود.

سایت شبکه العالم

 



طبقه بندی: بسیج اخبار  
برچسب ها: الی بیت المقدس یهود شیعه امام زمان  

پنج شنبه 17 مهر 1393 |
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد
حافظ علوی

منتظریم کی شب حمله فرا میرسد...
پست الکترونیک

پروفایل مدیر وبلاگ

 

موضوعات

یهود

شیعه

امام زمان

آخرالزمان

بسیج

ظهور

صهیونیزم

ولایت فقیه

اخبار

 

برچسب ها

یهود (44)  شیعه (44)  الی بیت المقدس (43)  امام زمان (43)  بیت المقدس (5)  الی قدس (5)  اسرائیل (4)  ایران (4)  بالستیک (3)  rq170ایرانی (2)  صهیونیزم (1)  اسلام (1)  ذوالقرنین (1)  بالتیک (1)  موشک (1)  

آرشیو مطالب

آذر 1393

آبان 1393

مهر 1393

 

نویسندگان

حافظ علوی

 

پیوند ها

پایگاه جامع عاشورا

ابزار و قالب وبلاگ

پایگاه منتظران

ردیابی ماشین

حمل هوایی ماینر از چین

لیزر دوچرخه

هد اپ یسپلی کیلومتر روی شیشه

جلو پنجره لیفان ایکس 60

 

دانشنامه مهدویت

مهدویت امام زمان (عج)

پیوندهای روزانه

خرید از علی اکسپرس تحویل ایران

خرید از علی بابا

جلو پنجره جک جی 5

الوقلیون

 

امکانات جانبی

RSS 2.0

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 59
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 59
بازدید ماه : 348
بازدید کل : 1108
تعداد مطالب : 52
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

 

 
 

لوگوی دوستان

 

مرجع دریافت ابزار و قالب وبلاگ
By Ashoora.ir & Blog Skin